אלונה, הגיע הזמן שתמצאי חיים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
8red

אלונה, הגיע הזמן שתמצאי חיים.

שליחה על ידי 8red »

אני מתנדב למצוא לך תעסוקה אחרת, רק תניחי למועדון להיות מנוהל על ידי מישהו שמבין, מישהו שיכול לראות את התמונה הכוללת, מישהו שיטווה דרך ומדיניות, מישהו שמאמנים וסוכנים לא יגזרו על הגב שלו קופונים, מישהו שיפסיק את השכונה שמתנהלת במועדון הזה ובעיקר במחלקות הצעירות שלו.
תני לעסק להיות מנוהל בצורה יותר רצינית ומקצועית, תני למקצוענים לעשות את העבודה כמו שצריך. תביני את גודל השעה, תביני שלמרות קריאות העידוד אמש לעברך, את על סף משבר אמון עם האוהדים.
הגיע הזמן שתממשי את הפוטנציאל להפוך את המועדון הזה לאימפריה ולהביא לכך שהוא יהיה גאוות הנגב וייצג אותנו תושבי האזור וגם את אוהדי הקבוצה ברחבי הארץ והעולם בכבוד.
את זה תוכלי לעשות רק אם תביני שאת לא האישיות המתאימה לנהל את המועדון הזה ותקחי צעד אחורה.
או אז תוכלי באמת להתרווח לך בכסא נשיאת המועדון ולראות בפריחתו.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: אלונה, הגיע הזמן שתמצאי חיים.

שליחה על ידי ערן »

מסכים עם רוב התוכן שלך אבל אני חושב שנושא ההודעה צריך להיות מנוסח בצורה שונה, לא מכובד לדעתי.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

8red כתב:אני מתנדב למצוא לך תעסוקה אחרת, רק תניחי למועדון להיות מנוהל על ידי מישהו שמבין, מישהו שיכול לראות את התמונה הכוללת, מישהו שיטווה דרך ומדיניות, מישהו שמאמנים וסוכנים לא יגזרו על הגב שלו קופונים, מישהו שיפסיק את השכונה שמתנהלת במועדון הזה ובעיקר במחלקות הצעירות שלו.
תני לעסק להיות מנוהל בצורה יותר רצינית ומקצועית, תני למקצוענים לעשות את העבודה כמו שצריך. תביני את גודל השעה, תביני שלמרות קריאות העידוד אמש לעברך, את על סף משבר אמון עם האוהדים.
הגיע הזמן שתממשי את הפוטנציאל להפוך את המועדון הזה לאימפריה ולהביא לכך שהוא יהיה גאוות הנגב וייצג אותנו תושבי האזור וגם את אוהדי הקבוצה ברחבי הארץ והעולם בכבוד.
את זה תוכלי לעשות רק אם תביני שאת לא האישיות המתאימה לנהל את המועדון הזה ותקחי צעד אחורה.
או אז תוכלי באמת להתרווח לך בכסא נשיאת המועדון ולראות בפריחתו.
מסכים עם כל מילה ומילה שכתבת כאן. פרט לכותרת.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שמעון א כתב: מסכים עם כל מילה ומילה שכתבת כאן. פרט לכותרת.
הכותרת מסכמת הכל.
לרוב האנשים שמחזיקים קבוצות בארץ ובעולם, יש עוד עיסוקים וחברות לנהל.
אני חושב שאם לאלונה היה עיסוק שכזה, חוץ מלנסות ולנהל בכשלון רב את המועדון, כמו שגם כתבו פה אנשים אחרים אולי בצורה קצת יותר מעודנת, המועדון שלנו היה הרבה יותר הישגי, איכותי, מחובר לקהל ולעיר ומצליח ממה שהוא היום.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:
הכותרת מסכמת הכל.
לרוב האנשים שמחזיקים קבוצות בארץ ובעולם, יש עוד עיסוקים וחברות לנהל.
אני חושב שאם לאלונה היה עיסוק שכזה, חוץ מלנסות ולנהל בכשלון רב את המועדון, כמו שגם כתבו פה אנשים אחרים אולי בצורה קצת יותר מעודנת, המועדון שלנו היה הרבה יותר הישגי, איכותי, מחובר לקהל ולעיר ומצליח ממה שהוא היום.

מבלי להיכנס לויכוח עד כמה הניסוח ראוי או לא, אתה באמת ובתמים חושב ככה?!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב:
מבלי להיכנס לויכוח עד כמה הניסוח ראוי או לא, אתה באמת ובתמים חושב ככה?!
יש לך הסבר אחר לתופעה הזאת שהיא מתעקשת לעשות דברים שהיא לא מבינה בהם?
יש לך הסבר אחר ללמה למרות התקציבים שהיא מעמידה הקבוצה ניראית כמו חבורה של פחי אשפה כל פעם מחדש?
אשמח לשמוע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

נו, באמת, חסרים דוגמאות של מנהלים גרועים בעבר שהדבר האחרון שניתן לומר עליהם הוא שהם חסרי חיים?

וכן, הניסוח היה לא לעניין.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה