מחיר מנוים בוסרמיל צריך להיות לפחות במקסימום 800 או 750...
מחירי מנוים לועדים צריכים לרדת ל600...
ומחירים מנוים לסטודנטים צריכים להיות 550
וכל השאר: 400...
כי מה לעשות שוסרמיל זה פשוט אצטדיון שלא שווה שקל, אם בוסרמיל המחירים כאלו אז מה יהיה באצטדיון החדש?
50%
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: 50%
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הרי לכל אחד מאיתנו יש מישהו בועד כזה או אחר.
פשוט תעזרו באותם קרובים \ חברים.
פראייר מי שמשלם מחיר מלא.
פשוט תעזרו באותם קרובים \ חברים.
פראייר מי שמשלם מחיר מלא.
הפועל אני כבר משתגע
חייב להבהיר כמה דברים, לכל המגיבים, אלו שמצדדים במועדון ואלו שמתנגדים.
קודם כל, אני יאמר שוב... המחיר אמנם לא מופקע או לא נורמלי אבל בהחלט גבוה! וישקר מי שיאמר שלא.
850 ש"ח למנוי עונתי לכדורגל בבאר שבע זה מחיר גבוה.
לא צריך להשוות למועדונים אחרים עם מתקנים אחרים, תזכרו שאצלנו המתקן הכי מיושן ורמת המחייה בעיר שונה מהמרכז.
העובדה שהיה מחיר דומה או גבוה לפני כך וכך שנים לא מצדיק מחיר זהה הים. זה היה יקר אז ויקר גם היום.
מחיר מנוי שמחולק לכ- 40 ש"ח למשחק זה מחיר גבוה למנוי, מחיר סביר לכרטיס בקנייה בודדת ועל כך כולנו מסכימים. זו רמת המחירים שצריכה להיות בארץ. שקונים מנוי צריכה להיות הוזלה משמעותית.
העובדה שהמחיר עלה בבת אחת בכל כך הרבה גם משפיעה על כולם, אין מה לעשות... היה חכם יותר להעלות את המחירים בהדרגתיות. אם זו הכוונה של המועדון לחזור למחירים כאלו.
וקצת מיותר להתחיל לכתוב לאנשים בכיינים או שהם לא אוהדים... אל תנשו להתנשא פה מעל מישהו... אל תנסו לשפוט אדם לפי יכולותיו הכלכליות.
קודם כל, אני יאמר שוב... המחיר אמנם לא מופקע או לא נורמלי אבל בהחלט גבוה! וישקר מי שיאמר שלא.
850 ש"ח למנוי עונתי לכדורגל בבאר שבע זה מחיר גבוה.
לא צריך להשוות למועדונים אחרים עם מתקנים אחרים, תזכרו שאצלנו המתקן הכי מיושן ורמת המחייה בעיר שונה מהמרכז.
העובדה שהיה מחיר דומה או גבוה לפני כך וכך שנים לא מצדיק מחיר זהה הים. זה היה יקר אז ויקר גם היום.
מחיר מנוי שמחולק לכ- 40 ש"ח למשחק זה מחיר גבוה למנוי, מחיר סביר לכרטיס בקנייה בודדת ועל כך כולנו מסכימים. זו רמת המחירים שצריכה להיות בארץ. שקונים מנוי צריכה להיות הוזלה משמעותית.
העובדה שהמחיר עלה בבת אחת בכל כך הרבה גם משפיעה על כולם, אין מה לעשות... היה חכם יותר להעלות את המחירים בהדרגתיות. אם זו הכוונה של המועדון לחזור למחירים כאלו.
וקצת מיותר להתחיל לכתוב לאנשים בכיינים או שהם לא אוהדים... אל תנשו להתנשא פה מעל מישהו... אל תנסו לשפוט אדם לפי יכולותיו הכלכליות.

חבל שבמועדון לא השכילו לראות את התחשיב שאליק עשה שם.izguy83 כתב: וקצת פרופורציות בלינק המצורף למי שלא מבין עד כמה זולים היו המחירים בשנה הקודמת.
viewtopic.php?f=2&t=9682&hilit=%D7%9E%D ... 7%99%D7%9D" onclick="window.open(this.href);return false;
יותר מנויים במחיר יותר זול = win win situation.
הפועל אני כבר משתגע
לחלק יקר לחלק זה סביר ולחלק זה זול.
מה שיקבע זו היכולת, בנוסף להחתמה של עוד שחקן או שניים בעלי שם.
תוסיפו לזה יכולת משכנעת במשחקי האימון וגביע הטוטו לפני פתיחת העונה וקיבלתם מתכון למכירה של מעל 4000 מנויים למרות עליית המחיר.
השאלה שנותרה האם בזה הסתיים מסע הרכש ?
זה מה שיקבע.
מה שיקבע זו היכולת, בנוסף להחתמה של עוד שחקן או שניים בעלי שם.
תוסיפו לזה יכולת משכנעת במשחקי האימון וגביע הטוטו לפני פתיחת העונה וקיבלתם מתכון למכירה של מעל 4000 מנויים למרות עליית המחיר.
השאלה שנותרה האם בזה הסתיים מסע הרכש ?
זה מה שיקבע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Amit M כתב:קודם כל, אני יאמר שוב... המחיר אמנם לא מופקע או לא נורמלי אבל בהחלט גבוה! וישקר מי שיאמר שלא.
גם אם נצא מנק' הנחה שהצדק איתך, הרעש שעשו מזה הוא בעליל לא פורפציונלי. כאילו המועדון הוא כנופיית ספסרים.
Amit M כתב:לא צריך להשוות למועדונים אחרים עם מתקנים אחרים, תזכרו שאצלנו המתקן הכי מיושן ורמת המחייה בעיר שונה מהמרכז.
המחירים החדשים נמוכים משמעותית כמעט מכל הקבוצות שבמרכז.
לגבי המתקן? לא רלוונטי. מבטיח לך שגם כאשר יהיה מתקן ראוי הזמירות לא יהיה שונות...
Amit M כתב:העובדה שהמחיר עלה בבת אחת בכל כך הרבה גם משפיעה על כולם, אין מה לעשות... היה חכם יותר להעלות את המחירים בהדרגתיות. אם זו הכוונה של המועדון לחזור למחירים כאלו.
פה אני כבר מסכים איתך במאה אחוז... מוטב שבמועדון יהיה חכמים ולא צודקים.
Amit M כתב:וקצת מיותר להתחיל לכתוב לאנשים בכיינים או שהם לא אוהדים... אל תנשו להתנשא פה מעל מישהו... אל תנסו לשפוט אדם לפי יכולותיו הכלכליות.
לגבי חלק לא מבוטל מהאנשים זה לא עניין של יכולות כלכליות אלא של אישיות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תהיה בטוח שעשו רק עם נתונים הרבה יותר מדוייקים ממה שאליק עשה.8red כתב: חבל שבמועדון לא השכילו לראות את התחשיב שאליק עשה שם.
יותר מנויים במחיר יותר זול = win win situation.
למה הם הגיעו? לא יודע.
עדין, העליה דרסטית מדי. לדעתי, טעו פעמיים. קודם בהוזלה דרסטית מדי בעונה שעברה ועכשיו עם העלאת מחירים גבוהה מדי.
בכל זאת, המחיר בחבר (ואני מאמין שגם בוועדים האחרים) עומד על 650 ש"ח ולא 750 כפי שנרשם באתרים האחרים. מחיר סביר בהחלט.
קשה לי להאמין שמי שרוצה מנוי בוגר לא יוכל להשיגו דרך הוועדים השונים.
אלא אם כן במועדון יודעים על מלפפון (שחקן,לא כזה שמכניסים לקהל
) יקר שנמצא בדרך ובאמת מצדיק עליית מחירי
מנויים, אין שום הצדק בעולם להעלות בתוך עונה אחת בשיעור של כ50 אחוז את מחירי המנויים,שום הצדק.
עם כל הכבוד לאליה, המועדון הזה כבר שנה אחרי שנה גורם למפחי נפש לקהל שמלווה אותו בבית ובחוץ - הן מבחינת יכולת מקצועית
והן מבחינת תת-מתקן שלא עושה חשק אפילו לכתוב עליו מרוב שהוא מזעזע.
הייתי מבין אם היו מעלים את המחירים בשיעור סמלי יותר של 15-25 אחוז בטיעון של "המחירים בעונה הקודמת היו זולים מדי,הבאנו שחקן בשיעור קומה כמו אליניב
,בואו תשתפו פעולה עם ההוצאה הכלכלית הלא קלה".
לדעתי גם במועדון אט אט מבינים את הטעות החמורה שהם עשו עם מחירי המנויים, מה שמסביר את השליחה של אלישע לרדיו כדי להסביר את המכה ואת הבהילות שבמסירת
הודעה לקהל דרך אתרי הספורט מטעם "אנשים במועדון".
מה שיקרה לדעתי הוא אחד משני הדברים הבאים : או החתמת שחקן בשיעור קומה כדי להשתיק את הטענות ולהתחיל לשווק מנויים בצורה רגועה יותר או הודאה בטעות
והורדת מחירים כ"אקט בונה אמון" באי אילו דרכים.

מנויים, אין שום הצדק בעולם להעלות בתוך עונה אחת בשיעור של כ50 אחוז את מחירי המנויים,שום הצדק.
עם כל הכבוד לאליה, המועדון הזה כבר שנה אחרי שנה גורם למפחי נפש לקהל שמלווה אותו בבית ובחוץ - הן מבחינת יכולת מקצועית
והן מבחינת תת-מתקן שלא עושה חשק אפילו לכתוב עליו מרוב שהוא מזעזע.
הייתי מבין אם היו מעלים את המחירים בשיעור סמלי יותר של 15-25 אחוז בטיעון של "המחירים בעונה הקודמת היו זולים מדי,הבאנו שחקן בשיעור קומה כמו אליניב
,בואו תשתפו פעולה עם ההוצאה הכלכלית הלא קלה".
לדעתי גם במועדון אט אט מבינים את הטעות החמורה שהם עשו עם מחירי המנויים, מה שמסביר את השליחה של אלישע לרדיו כדי להסביר את המכה ואת הבהילות שבמסירת
הודעה לקהל דרך אתרי הספורט מטעם "אנשים במועדון".
מה שיקרה לדעתי הוא אחד משני הדברים הבאים : או החתמת שחקן בשיעור קומה כדי להשתיק את הטענות ולהתחיל לשווק מנויים בצורה רגועה יותר או הודאה בטעות
והורדת מחירים כ"אקט בונה אמון" באי אילו דרכים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השיווק אצלנו בקבוצה שואף לאפס וזאת הבעיה הגדולה.
זאת לא רק העובדה שהעלו ב50% את המחירים אלא גם הדרך, כל ההתנהלות עם המנוים היא לקויה.
אני מחזיק במנוי כבר שנים, בשנתיים האחרונות "לקחו ממני פרטים" כשקניתי את המנוי, מה עשו עם אותם פרטים? האם יתקשרו אלי כדי לשאול אותי האם אני רוצה לחדש את המנוי? האם אני אזכה להנחה לאור העובדה שאני מנוי קבוע? להטבה (מתנה) בעת קנית המנוי בגלל שאני מנוי קבוע?
מישהו שם לב לפרסום ההודעה? כמה שעות לפני ההחתמה של ברדה, בהודעה לקונית בלי איזה קמפיין שקודם לה, בלי הסבר לעליית המחירים, כאילו לא סופרים את הקהל.
למה לא לעשות כמו בהפועל ת"א ולפרסם שתהיה עליה במחירי המנוים כדי לממן את ההבאה של ברדה?
למה לא לחכות להחתמה של אליניב כדי להתחיל במכירה כשאפשר אפילו להביא את אליניב ללונה טורס בשבוע הראשון של המכירה מה שימשוך אוהדים?
ההרגשה היא שלא סופרים את הקהל, וזה מרגיז ומכעיס. אני כניראה יעשה מנוי השנה, אבל אנחנו הולכים להפסיד הרבה אוהדים השנה בגלל שהרושם הראשוני שהיה לאנשים על המנוים היה שלילי בגלל התזמון והצורה שהפרסום נעשה.
זאת לא רק העובדה שהעלו ב50% את המחירים אלא גם הדרך, כל ההתנהלות עם המנוים היא לקויה.
אני מחזיק במנוי כבר שנים, בשנתיים האחרונות "לקחו ממני פרטים" כשקניתי את המנוי, מה עשו עם אותם פרטים? האם יתקשרו אלי כדי לשאול אותי האם אני רוצה לחדש את המנוי? האם אני אזכה להנחה לאור העובדה שאני מנוי קבוע? להטבה (מתנה) בעת קנית המנוי בגלל שאני מנוי קבוע?
מישהו שם לב לפרסום ההודעה? כמה שעות לפני ההחתמה של ברדה, בהודעה לקונית בלי איזה קמפיין שקודם לה, בלי הסבר לעליית המחירים, כאילו לא סופרים את הקהל.
למה לא לעשות כמו בהפועל ת"א ולפרסם שתהיה עליה במחירי המנוים כדי לממן את ההבאה של ברדה?
למה לא לחכות להחתמה של אליניב כדי להתחיל במכירה כשאפשר אפילו להביא את אליניב ללונה טורס בשבוע הראשון של המכירה מה שימשוך אוהדים?
ההרגשה היא שלא סופרים את הקהל, וזה מרגיז ומכעיס. אני כניראה יעשה מנוי השנה, אבל אנחנו הולכים להפסיד הרבה אוהדים השנה בגלל שהרושם הראשוני שהיה לאנשים על המנוים היה שלילי בגלל התזמון והצורה שהפרסום נעשה.