אשמח אם ישאר אבל לא אבכה אם ילך.
מאמין שיש לו יכולת לתת יותר ממה שראינו שנה שעברה,
אבל עונה שעברה היה מהשחקנים שהכי פחות אהבתי לראות על הדשא.
שנה שעברה ראיתי שחקן עצלן שמחכה שכולם יעבדו בשבילו...
אולי אם ישאר ויראה שהשמש לא זורחת לו מהתחת יבין שהוא צריך לרוץ קצת ואז נקבל ממנו תפוקה אמיתית.
שמועות חזקות שסוויסה רוצה לעזוב
Re: שמועות חזקות שסוויסה רוצה לעזוב
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אריק צודק, משום מה זכרתי שהושאל לרמת השרון רק בינואר אבל עכשיו שבדקתי ראיתי שהוא שיחק שם עונה שלמה.אריק כתב:
שיחק ברמה"ש עונה שלמה.
ניצן, אני לוקח בערבון מוגבל את היכולת של סוויסה כשהיה פצוע. הוא היה רך יותר, נפל הרבה יותר, אבל כולנו צריכים לזכור שהוא היה אמור לעבור ניתוח ודחה את הניתוח לקיץ בגלל המחסור שלנו בחלוצים.
לדעתי צריך להעריך את סוויסה על זה שהסכים לשחק פצוע ולדחות את הניתוח וכן צריך גם לזכור שאנחנו מדברים על בני אדם ולא על רובוטים. לחלק מהשחקנים יש קשי התאקלמות ואנחנו צריכים לקחת את זה בחשבון.
אין הרבה חלוצים בליגה שמסוגלים גם לכבוש וגם לבשל, גם לייצר שערי שדה וגם לייצר שערים ממצבים נייחים, גם טכניים וגם עם קור רוח מול השער.
סוויסה צריך להישאר כחלוץ הנוסף ליד אליניב, ואנחנו כקהילה צריכים לראות מה אנחנו יכולים לעשות כדי לעזור לו להתאקלם בעיר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ואני שואל בשביל מה יש פסיכולוגית?
אם כל הכבוד לא צריך לשנות את הסגל מהקצה אל הקצה.
צריך להביא קשר אחורי ובלם שלישי שיתחרה עם מרקוביץ' ופאיוביץ' ושוער מחליף וזהו.
מעבר לזה לא צריך יותר כלום...
אם כל הכבוד לא צריך לשנות את הסגל מהקצה אל הקצה.
צריך להביא קשר אחורי ובלם שלישי שיתחרה עם מרקוביץ' ופאיוביץ' ושוער מחליף וזהו.
מעבר לזה לא צריך יותר כלום...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עשיתם את סוויסה חולה נפש
לדעתי פשוט לא טוב לא כאן. לא צריך לנתח כל דבר
- דר אדום בנשמה
כן צריך להבין למה לא טוב לו, כי אם אפשר לשנות את זה אז זה מצוין, אבל אם לא אז זה באמת לא שווה את זה שהוא ישאר...שמעון א כתב:עשיתם את סוויסה חולה נפש
- ForeverRed
זה לא נראה לכם קצת מגמתי התפוקה של סוויסה?
גם ברמה"ש וגם בב"ש הגיע בפועל לפחות מחצי עונה. אנחנו חייבים חלוצים יותר יציבים.
אין לי בעיה שסוויסה יישאר, הוא כבר הראה פוטנציאל, אבל אם יש חלוץ שטוב ממנו בכמה דרגות
ואפשר להביא, לא הייתי חושב פעמיים.
ורק בשביל להעמיד דברים על דיוקם: ההחמצות המזעזעות בסוף העונה והאדישות המרגיזה של סוויסה
לא קשורים לפציעה כזאת או אחרת. זה השחקן.
גם ברמה"ש וגם בב"ש הגיע בפועל לפחות מחצי עונה. אנחנו חייבים חלוצים יותר יציבים.
אין לי בעיה שסוויסה יישאר, הוא כבר הראה פוטנציאל, אבל אם יש חלוץ שטוב ממנו בכמה דרגות
ואפשר להביא, לא הייתי חושב פעמיים.
ורק בשביל להעמיד דברים על דיוקם: ההחמצות המזעזעות בסוף העונה והאדישות המרגיזה של סוויסה
לא קשורים לפציעה כזאת או אחרת. זה השחקן.
לא חלש אבל ללא ספק לא מה שאנחנו מצפים מחלוץ שפותח בהרכב.זה שי ! כתב:שחקן חלש !!! חייב להשתפר העונה אחרת ישב בספסל כל העונה. זה שי !
ברדה ובדש, סויסה ודובב בספסל. זאת התקפה בריאה. נכון שהצמד על הספסל לא יהיה הכי מרוצה אבל מי שיהיה בכושר הכי טוב ישחק.
- דר אדום בנשמה
שער 5 מה עם אבולאבן?
לדעתי צריכים לסגור קודם את עמדת הבלם והקשר באמצע ואז להביא אם צריך עוד שחקן או שניים...
לדעתי צריכים לסגור קודם את עמדת הבלם והקשר באמצע ואז להביא אם צריך עוד שחקן או שניים...
לא צריך את בדש הפח הזה, מה כבש קצת בק"ש ועבר לקבוצה מעפנה ב"חול" שגם לא השתלב בה אז חזר ארצה כ"זלאטן הישראלי"?
עשו לי טובה ותשאירו את החוד כמו שהוא
גבאי פותח בהרכב עד שסויסה יבריא, שני שחקנים שביחד עם ברדה יצרו חוד קטלני (הסגנון של ברדה לא יבוא טוב עם בדש, שניהם סטטים, מקבלים את הכדור עם הגב או מחכים ברחבה לאיזה הברקה, ברדה היה באותו סגנון כמו של גבאי רק יותר טוב, אבל הגיל עושה את שלו וברדה היה חייב לשנות סגנון משחק להישאר בטופ-שימו לב שגם תפס מסה)
עשו לי טובה ותשאירו את החוד כמו שהוא
גבאי פותח בהרכב עד שסויסה יבריא, שני שחקנים שביחד עם ברדה יצרו חוד קטלני (הסגנון של ברדה לא יבוא טוב עם בדש, שניהם סטטים, מקבלים את הכדור עם הגב או מחכים ברחבה לאיזה הברקה, ברדה היה באותו סגנון כמו של גבאי רק יותר טוב, אבל הגיל עושה את שלו וברדה היה חייב לשנות סגנון משחק להישאר בטופ-שימו לב שגם תפס מסה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"