תקציר המשחק מול אטלנטאס מאתמול

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: תקציר המשחק מול אטלנטאס מאתמול

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב:
תסתכל בתקציר. 0:49 שניות. קובי דג'אני(טכני עאלק) מאבד כדור באמצע המגרש... ומיד שחקני אטלאנטאס מעבירים ארוך כדור לצד שני. גם אם היה לאופיר מטוס הוא לא יכול להספיק להגיע. סוארס יצא לסגור את השחקן באחד על אחד והליטאי ניצח.

אתם מאשימים את מי שבא לכם. ולא את מי שאשם.
אני ממש לא מפיל את כל האשמה על אופיר, אבל תסביר לי למה לעזאזל בהתקפה שעדיין מתנהלת במרכז המגרש הוא נמצא כל
כך רחוק מהעמדה שלו בהגנה? לא מדובר כאן על התקפה רצינית שבה שכבנו על שער היריבה. אופיר חייב ללמוד לתזמן בצורה יותר
נכונה את העליות שלו למעלה, ובמקרה הזה נראה שהוא טעה. לא היה לו מה לחפש בהתקפה במצב שהיינו בו.
לדעתי בכלל הייתה עבירה על דג'אני בתחילת המהלך, אבל אין ספק שהוא לא אמור לעשות דריבלים במרכז המגרש. לא מתאים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

ForeverRed כתב:
אני ממש לא מפיל את כל האשמה על אופיר, אבל תסביר לי למה לעזאזל בהתקפה שעדיין מתנהלת במרכז המגרש הוא נמצא כל
כך רחוק מהעמדה שלו בהגנה? לא מדובר כאן על התקפה רצינית שבה שכבנו על שער היריבה. אופיר חייב ללמוד לתזמן בצורה יותר
נכונה את העליות שלו למעלה, ובמקרה הזה נראה שהוא טעה. לא היה לו מה לחפש בהתקפה במצב שהיינו בו.
לדעתי בכלל הייתה עבירה על דג'אני בתחילת המהלך, אבל אין ספק שהוא לא אמור לעשות דריבלים במרכז המגרש. לא מתאים.
לא ולא, הגול באשמת סוארס נטו
דג'אני עבר את השחקן והשחקן יכל לעצור אותו רק בעבירה(איך השופט לא ראה? :בוכה: )
דוידזאדה עלה להתקפה והיה בקו של דג'אני-לא אשמתם...
השחקן הגיע לאחד על אחד עם סוארס ובכזאת קלות עבר את סוארס, והדרך לשער הייתה קלה מתמיד
אשמתו הישירה של סוארס, שכבלם ובמיוחד במתפרצת אמור להראות אגרסיביות ונחישות, ולא ליפול כמו עלה נידף....
מה שמראה כמה האגרסיביות והעוצמה שלו חסרה בקישור וכמה הוא מאבד את זה בהגנה(כבלם אתה מצפה ממנו להיות גדול ואגרסיבי, אבל הקישור של רוב הקבוצות הישראליות, קטן ורך...)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

shovalb9 כתב: לא ולא, הגול באשמת סוארס נטו
דג'אני עבר את השחקן והשחקן יכל לעצור אותו רק בעבירה(איך השופט לא ראה? :בוכה: )
דוידזאדה עלה להתקפה והיה בקו של דג'אני-לא אשמתם...
השחקן הגיע לאחד על אחד עם סוארס ובכזאת קלות עבר את סוארס, והדרך לשער הייתה קלה מתמיד
אשמתו הישירה של סוארס, שכבלם ובמיוחד במתפרצת אמור להראות אגרסיביות ונחישות, ולא ליפול כמו עלה נידף....
מה שמראה כמה האגרסיביות והעוצמה שלו חסרה בקישור וכמה הוא מאבד את זה בהגנה(כבלם אתה מצפה ממנו להיות גדול ואגרסיבי, אבל הקישור של רוב הקבוצות הישראליות, קטן ורך...)
לא אשמתם?
דג'אני לא צריך להתמזמז עם הכדור במרכז המגרש, ולא משנה אם הייתה עבירה או לא. איבוד כדור כזה הוא מסוכן מאוד
ועובדה שעלה לנו ביוקר.
לאופיר חד משמעית יש חלק לא קטן בשער. אין לו מה לחפש בהתקפה כשכל השחקנים שלנו חוץ מברדה ובוזגלו עוד לא עברו
את החצי. אין לו מה לעשות בקו של דג'אני כאשר כל שאר שחקני הקבוצה נמצאים מאחוריו. די לכסת"ח.
סוארס פורפר, על זה אין ויכוח.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

:( :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :לאלא: :דופק את הראש בקיר: :דופק את הראש בקיר: :דופק את הראש בקיר: [glow=red]סוארס ......בלם ????[/glow]

:o :(

שלח תגובה