מכבי חיפה 2011/2012=הפועל באר שבע 2012-2014

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

מכבי חיפה 2011/2012=הפועל באר שבע 2012-2014

שליחה על ידי משתמש חדש »

https://www.israsport.co.il/?p=2602" onclick="window.open(this.href);return false;. אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה ולמצוא את קווי הדימיון רק שההבדלים הם בתקציבים ,בשאיפות ובמסורת, מישהו מבשל דייסה ואנחנו אוכלים אותה . אין פה באמת עניין של שיקולים מקצועיים וכל הקרנבל סביב הרכש,שיטת המשחק וגיבוש הסגל , זה סוג של בלוף וכיסוי תחת להעדר דרך ומקצוענות . זה הסגל הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון והתירוצים כבר מוכנים מראש. מצטער על הפסימיות ,אבל בהסתמך על ההכנה (3 משחקי אימון משודרים זה די משקף) לא נראה שחל פה שינוי רציני.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: מכבי חיפה 2011/2012=הפועל באר שבע 2012-2014

שליחה על ידי גיא חניה »

טעות שלישית – פאניקה בעמדת הבלמים

הכל הלך טוב מבחינת מכבי חיפה עד שפיליאבסקי נפצע מול מאריבור ואלישע נכנס לפאניקה והחל לחפש נואשות אחר בלם. איציק כהן מהפועל עכו נחת בחיפה תוך מספר ימים, אבל אז הגיעה גם הפציעה של בוליאט והחתמתו של אוראל דגני לעמדת הבלם כשהרי ברור לכולנו שהוא בכלל מגן ימני. אלישע שידר פאניקה והראה שהוא לא סומך על חוליית ההגנה שלו כשהחתים שחקנים מיותרים בזה אחר זה. הוויתור על פיליאבסקי הוכיח את עצמו כטעות גדולה, מדובר בבלם טוב שיכול אפילו לשחק בתור קשר אחורי והעברתו לבית"ר ירושלים תירשם כעוד טעות גדולה של אלישע. לא היה צורך להעבירו לאף קבוצה, הוא היה חייב להישאר בחיפה, לסיים את השיקום בקבוצה ולחזור לשחק. הרי איציק כהן חייב את הקריירה שלו ללואיס פרננדז ואוראל דגני החל את הקריירה שלו בתור בלם אבל הוסב לעמדת המגן בגלל הגובה הנמוך שלו. לולא הפאניקה הזאת, אולי ההגנה של מכבי חיפה הייתה נראית טוב יותר.

אשכרה עשה העתק הדבק , מרקוביץ' שנה שעברה היה אחד הבלמים הטובים בליגה
פתאום אלישע החליט לא טוב לו יותר הביא את בן והבה בהשאלה , ושרף את מרקוביץ'
עכשיו בגלל שהוא שרף את מרקוביץ' הוא העביר את סוארז להיות בלם.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אתם בעצמכם בפאניקה מתמדת, הפכתם את אלישע למינימום המאמן הכי גרוע בישראל מקסימום הכי גרוע בעולם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אני לא אוהב את מה שאתה עושה, בכלל עקבתי אחרי התגובות שלך ומה שמשותף לכולם זה ניסיונות התנגחות באלישע.
נראה כאילו אתה מדבר מתוך אינטרס או מתוך משקע מהעבר, אחרת לא יכול להיות שכל התגובות שלך בפורום נוגעות אך ורק לאלישע לוי.
מה עוד שלא התחילה העונה, חרצת ובכלל כמוך גם אחרים את גורלו טרם נשמעה שריקת הפתיחה של העונה .
יכול להיות שהוא אכן ייכשל פעם נוספת ואז תצא אליהו הנביא,
אבל מה אם נעשה עונה טובה?
איפה אז תהיה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אתם בעצמכם בפאניקה מתמדת, הפכתם את אלישע למינימום המאמן הכי גרוע בישראל מקסימום הכי גרוע בעולם...
חח אני בדר"כ אוהד אופטימי , אבל האכזבה של גלבאן הוציא קצת פאניקה ולחץ.
אלישע המאמן שלנו בעונה הקרובה , ההצלחה שלו ההצלחה שלנו.
למרות העונה הקודמת , מאחל לו המון בהצלחה ושכל העונה רק נחייך בע"ה.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

שי האדום כתב:אני לא אוהב את מה שאתה עושה, בכלל עקבתי אחרי התגובות שלך ומה שמשותף לכולם זה ניסיונות התנגחות באלישע.
נראה כאילו אתה מדבר מתוך אינטרס או מתוך משקע מהעבר, אחרת לא יכול להיות שכל התגובות שלך בפורום נוגעות אך ורק לאלישע לוי.
מה עוד שלא התחילה העונה, חרצת ובכלל כמוך גם אחרים את גורלו טרם נשמעה שריקת הפתיחה של העונה .
יכול להיות שהוא אכן ייכשל פעם נוספת ואז תצא אליהו הנביא,
אבל מה אם נעשה עונה טובה?
איפה אז תהיה.
.
לגיטימי שתחשוב ככה , אבל באמת ובתמים שאין לי שום דבר אישי נגדו לא פגשתי אותו מעולם ואין לי שום קשר או הכרות אישית לאף שחקן וגורם שקשור למועדון אפילו לא ברמה של ספק בקבוקי המים או הקייטרינג שמשרת את המועדון (אפילו לא יודע אם יש). אני הולך למשחקים 19 שנים 18 מתוכם כבעל מנוי ואלישע לוי הוא המאמן הראשון (והיו הרבה מאמנים שלא אהבתי) שגרם לי בדרכו הייחודית להתייאש ולהפסיק לבוא למשחקים עוד באמצע העונה שעברה , גם השנה רכשתי מנוי כי אני מאמין שצריך לפרגן לאלונה ברקת על ההשקעה אבל הכדורגל של אלישע לוי הוא הכדורגל הכי נדוש ובנלי שזכור לי, אפילו בימי השפל בליגה השנייה הקבוצה שיחקה יותר טוב. המאמן הזה קיבל כל מה שהוא רצה (אפילו תמיכה מהאוהדים ) ובתמורה הוא סיפק לנו קבוצת תחתית שמבקיעה 32 שערים בעונה. בקיצור, אני נגד המאמן כאוהד שהאינטרס שלו זה הצלחת הקבוצה ,הלוואי ואבלע את הכובע,הצלחת הקבוצה חשובה לי מאוד , אבל לא נראה שחל שינוי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

משתמש חדש כתב:.
לגיטימי שתחשוב ככה , אבל באמת ובתמים שאין לי שום דבר אישי נגדו לא פגשתי אותו מעולם ואין לי שום קשר או הכרות אישית לאף שחקן וגורם שקשור למועדון אפילו לא ברמה של ספק בקבוקי המים או הקייטרינג שמשרת את המועדון (אפילו לא יודע אם יש). אני הולך למשחקים 19 שנים 18 מתוכם כבעל מנוי ואלישע לוי הוא המאמן הראשון (והיו הרבה מאמנים שלא אהבתי) שגרם לי בדרכו הייחודית להתייאש ולהפסיק לבוא למשחקים עוד באמצע העונה שעברה , גם השנה רכשתי מנוי כי אני מאמין שצריך לפרגן לאלונה ברקת על ההשקעה אבל הכדורגל של אלישע לוי הוא הכדורגל הכי נדוש ובנלי שזכור לי, אפילו בימי השפל בליגה השנייה הקבוצה שיחקה יותר טוב. המאמן הזה קיבל כל מה שהוא רצה (אפילו תמיכה מהאוהדים ) ובתמורה הוא סיפק לנו קבוצת תחתית שמבקיעה 32 שערים בעונה. בקיצור, אני נגד המאמן כאוהד שהאינטרס שלו זה הצלחת הקבוצה ,הלוואי ואבלע את הכובע,הצלחת הקבוצה חשובה לי מאוד , אבל לא נראה שחל שינוי
גם אם אתה באמת צודק, אני לא חושב שכרגע זה הזמן לנגח את הקבוצה או את המאמן. יש מספיק לחץ בקבוצה וצריך
לתת שקט ולתמוך, לתת לקבוצה לרוץ לפחות כמה מחזורי ליגה. לא יראה טוב? תהיה לך כל הלגיטימציה שבעולם לבוא בטענות
ואני אפילו אצטרף אליך, אבל כרגע זה עדיין מוקדם מידיי לדעתי.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

לפי מה שאתה אומר עונה שעברה רצנו לאליפות, כן ?
כי הריי עונה שעברה נצחנו את כל משחקי האימון במחנה/גביע טוטו/משחקי אימון ובפועל מה קרה? נדע. כמעט ירדנו ליגה.

זה סהכ משחקי אימון..הרבה חילופי מערכים תוך כדי משחק וחילופים של שחקנים בכמויות.
חסר לנו השחקן הזה - פרדה או אלרואי כהן.

שני שחקנים יצירתיים וטכניים שיכולים להניע את הגלגלים ..... חייב אחד כזה פשוט חייב!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני לא שוכח איך בתקופת ההכנות של העונה שעברה אשדוד נראתה כמו כלום ושום דבר והאוהדים שלהם היו
בטוחים שהם מועמדים עיקריים לירידה, ואז התחילה הליגה והם עשו ריצה מטורפת קדימה. הנטייה שלנו בתור אוהדים היא
לראות כל הזמן שחור ולבן. תירגעו יהיה בסדר!

שלח תגובה