כמה התגעגענו לקבוצה שלנו , אחרי כל כך הרבה חוסר נחת , וכשלונות מגיע לנו עונה אחת שנשמח בה.
היריבה שלנו בשבת היא בית"ר ירושלים ,
בית"ר באה אחרי קיץ קשה , שעזבו אותה הרבה שחקני מפתח.
יש כמה שחקנים שחייב לשים לב אליהם לקראת יום שבת ,
*אלי דסה ודור מלול - במידה ואילוז יפתח (נקווה שלא) הם עלולים לחגוג על האגף שלו , כך שיותר מחובה שבוזגלו יעזור לאילוז וגם יעשה הגנה.
*עומר אצילי - שחקן כישרוני , מהיר וטכני , היום ראיתי אותו במשחק מול ראשל"צ הוא בהחלט השחקן הכי מסוכן שיש לבית"ר ככה שההגנה צריכה לבוא מפוקסת , ובמיוחד הקישור האחורי הדומיננטי שלנו (גל , וקובי).
*דוד רביבו - לא לעשות עברות מיותרות קרובות לרחבה מה שיגרום למצב חופשי , וכמו שאנחנו יודעים רביבו למרות גילו המבוגר (אוטוטו 36) הוא עדיין אמן בעיטות חופשיות.
זה השחקנים העיקריים שצריך לשים אליהם לב , אני מאמין שאם נשחק מפוקס בהגנה ,אז בית"ר לא תוכל לעשות הרבה.
ההרכב שלי למשחק :
אגידה ,
ביטון , פאיוביץ' , סוארז , דודזאדה
דג'אני אראל
בוזגלו
נאסר ברדה
גבאי
פחות או יותר ההרכב הרגיל שלנו , צריך לשחק חזק מהדקה הראשונה , להיות אגרסיביים משריקת הפתיחה , להלחם על כל כדור , להניע את הכדור מסודר מרגל לרגל , לרווח את המשחק , ולשחק הרבה דרך ההאגפים.
שלישיית קישור חזקה , שדג'אני ובוזגלו המנהלי משחק.
ברדה וגבאי יחליפו בינהם מקומות הרבה במהלך המשחק , שפעם דובב בשפיץ ופעם ברדה בשפיץ.
שיהיה לנו בהצלחה , אנחנו נהיה שמה.
יאלללה הפועל