חלוקת כרטיסים בחינם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: חלוקת כרטיסים בחינם

שליחה על ידי זה שי ! »

ממה שהבנתי יש כרטיסים לשער שש לא רק לשלוש בכל מקרה חייבים פשוט חייבים להעביר את אוהדי הקבוצה האורחת לשער 7 הרבה אנשים לא רוצים לשבת בשער שלוש או 7 משום שזווית הצפייה לא טובה במועדון חייבים להבין שקהל חוץ תמיד יבוא ולא משנה לו איפה לשבת קהל ביתיי רוצה לשבת במקום טוב ,זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

יש כרטיס סטודנט לשער 2 ? כמה עולה?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

חושב שאם היו מעניקים כרטיס לכל מנוי, זה היה הרבה יותר אפקטיבי, כי ככה גם נותנים צ׳ופר למנויים וגם גורמים להם להיות שותפים בשיווק. כנ״ל כניסה חינם לנשים וילדים עם חולצות אדומות.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

מבחינת כרטיסים, הים אבא שלי הלך לקנות לי כרטיס לשער חמש ונאלץ לקנות כרטיס מבוגר במקום כרטיס ילד/נוער/אישה.
אני מסכימה שיש דרכים אחרות לשווק את הכרטיסי לשער שלוש בצורה יותר אפקטיבית.
אבל: מנוי+ כרטיס זו בעיה (כי המנויים הם ע"פ יציעים). להכניס בחינם מבחינתנו מעולה אבל המועדון כן צריך לחשוב על רווחים ממכירת הכרטיסים.
מה שכן: הייתי מביאה את כל מחלקות הנוער/ילדים לשבת בשער שלוש יחד עם החבר'ה מהגראנד. הייתי מודיעה לחבר'ה מהכראד שהכניסה מותנית בלבוש אדום (ואם הם לא לובשים אדום לתת להם תשלום נוסף של עשרה שקלים או משהו כזה).

אין שום סיבה שוסרמיל לא יהיה מפוצץ גם בלי כל הטויות האלה. שלושה ניצחונות ברצף, מה עוד צריך הקהל השותק? אם הצלחנו להגיע למצב שאין כרטיסים למשחקים כשאנחנו כמעט יורדים ליגה אין סיבה שיהיו כרטיס כשאנחנו מקום שני, גם אם זה אחרי שלושה מחזורים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה