למה בעצם לא לדבר על אליפות
למה בעצם לא לדבר על אליפות
למה לא להיות ווינר?
למה לא להיות שוויצר?
למה?? בגלל שאנחנו פריפריה?
למה לא להכניס במכבי המחורבנת הזו פחד?
אם יבוא אז יופי אם לא אז לא קרה כלום, מי שלחוץ זה הם!!!
אם ניקח שחקן שחקן, חוליה חוליהת = הגנה , קישור, התקפה, אנחנו לא פחות טובים, והיום נתון הכל יכול להיות
לסיום תפסיקו עם האמונות הטפלות כמו " בגלל שדברת" או עיין הרע- זה הכל שטויות. הגיע הזמן לשנות דיסקט, לשאוף להשגיות.
למה לא להיות שוויצר?
למה?? בגלל שאנחנו פריפריה?
למה לא להכניס במכבי המחורבנת הזו פחד?
אם יבוא אז יופי אם לא אז לא קרה כלום, מי שלחוץ זה הם!!!
אם ניקח שחקן שחקן, חוליה חוליהת = הגנה , קישור, התקפה, אנחנו לא פחות טובים, והיום נתון הכל יכול להיות
לסיום תפסיקו עם האמונות הטפלות כמו " בגלל שדברת" או עיין הרע- זה הכל שטויות. הגיע הזמן לשנות דיסקט, לשאוף להשגיות.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: למה בעצם לא לדבר על אליפות
צריכים להיות צנועים לא לצאת בהצהרות אנחנו רק במחזור 4 .אנחנו גם לא קבוצה של צמרת אנחנו צריכים לחזור לעניינים לאט לאט.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
הצחקת אותי.barakoren כתב:אם יבוא אז יופי אם לא אז לא קרה כלום
ברגע שנעלה את רמת הציפיות לרמה כזו, יתחילו לשרוק בוז על ירידה למקום השלישי.
אנחנו לא יותר טובים ממכבי ת"א, מבחינת סגל גם לא ממכבי חיפה והפועל ת"א. זה לא בריא לאף קבוצה לקפוץ מפלייאוף תחתון לאליפות, גם קריית שמונה לא הצהירה על אליפות כמטרה ממש עד לרגע האחרון.
למה?כי אין לנו קבוצה מספיק טובה לאליפות. יש לנו מאזן מושלם אומנם, אבל אסור לשכוח שזה בא עם הרבה מזל בדרך.
ההגנה שלנו סבירה ולא יותר. הקישור שלנו נעלם להרבה מאוד דקות. יש עוד הרבה עבודה כדי לסיים בפלייאוף העליון, אבל על אליפות אין בכלל מה לחשוב וזה לא עניין של ווינר או לוזר.
ההגנה שלנו סבירה ולא יותר. הקישור שלנו נעלם להרבה מאוד דקות. יש עוד הרבה עבודה כדי לסיים בפלייאוף העליון, אבל על אליפות אין בכלל מה לחשוב וזה לא עניין של ווינר או לוזר.
- oriel kamer
גם לא מהפועל תל אביב!bs war כתב:
הצחקת אותי.
ברגע שנעלה את רמת הציפיות לרמה כזו, יתחילו לשרוק בוז על ירידה למקום השלישי.
אנחנו לא יותר טובים ממכבי ת"א, מבחינת סגל גם לא ממכבי חיפה והפועל ת"א. זה לא בריא לאף קבוצה לקפוץ מפלייאוף תחתון לאליפות, גם קריית שמונה לא הצהירה על אליפות כמטרה ממש עד לרגע האחרון.
אם נסיים במקום הרביעי זה יהיה הישג אדיר, בהתחשב שלפני שתי עונות ועונה שעברה כמעט ירדנו במחזור האחרון.
רואים שהמנטליות של הקבוצה היא אחרת! כזאת שיודעת להפוך פיגור של שעה לנצחון!! וגם הקהל הוא כזה שדוחף בפיגור שמעתי שהיה מדהים!(הייתי בחתונה) .אבל עדיין אנחנו לא יכולים לצאת בהצהרות, אנשים מיסתנוורים מהטבלה..
אמנם לא צריך להשוות אבל גם אשדוד התחילו את העונה שעברה בריצה ואת הסוף כולנו מכירים.
אני מאמין בדרך של קריית שמונה - למרות שגם פה אין מה להשוות, בגלל הפקטור הזה שנקרא "אוהדי הקבוצה" עם כל הפלוסים והמינוסים שבדבר - ששם חשבו והתכוננו לכל משחק בפני עצמו, בלי להציב מטרות ולהלחיץ את המערכת ולכן באו משוחררים לכל משחק.
אם נגיע לתחילת פברואר כשהמקום הראשון יהיה עדיין בהישג יד - יהיה על מה לדבר.
בינתיים - צריך בעיקר שקט ולנטרל את הלחץ התקשורתי.
אני מאמין בדרך של קריית שמונה - למרות שגם פה אין מה להשוות, בגלל הפקטור הזה שנקרא "אוהדי הקבוצה" עם כל הפלוסים והמינוסים שבדבר - ששם חשבו והתכוננו לכל משחק בפני עצמו, בלי להציב מטרות ולהלחיץ את המערכת ולכן באו משוחררים לכל משחק.
אם נגיע לתחילת פברואר כשהמקום הראשון יהיה עדיין בהישג יד - יהיה על מה לדבר.
בינתיים - צריך בעיקר שקט ולנטרל את הלחץ התקשורתי.
הפועל אני כבר משתגע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא צריך לדבר יותר מדיי, צריך לעשות, הקבוצה צריכה לעשות, הקהל צריך לעשות (במיוחד בזמנים קשים ויהיו כאלו), לא מדברים על אליפות, עושים אליפות.
על אליפות גם רעננה יכולה לדבר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דבר ראשון, יום ראשון יש לנו חתיכת אתגר, עם כל התקופה הרעה של מכבי חיפה, בואו נעבור אותו בהצלחה.
על מכבי ת"א אין בכלל מה לדבר, כמה רמות מעל. הדבר היחיד שאנחנו יכולים להתמודד איתם זה בחוליית ההתקפה האיכותית שיש לנו, כל שאר העמדות במגרש לא באותה רמה.
על מכבי ת"א אין בכלל מה לדבר, כמה רמות מעל. הדבר היחיד שאנחנו יכולים להתמודד איתם זה בחוליית ההתקפה האיכותית שיש לנו, כל שאר העמדות במגרש לא באותה רמה.
כי אנחנו רק במחזור הרביעי
כי ההיסטוריה מלמדת אותנו שב"ש לא לוקחת אליפויות
כי אין לנו סגל עמוק מספיק בשביל לקחת אליפות
כי מכבי תל אביב הרבה יותר טובה מאיתנו
כי במשך 70 דקות נגד בני יהודה בבית לא הראינו חצי דבר שדומה לכדורגל
כי ההיסטוריה מלמדת אותנו שב"ש לא לוקחת אליפויות
כי אין לנו סגל עמוק מספיק בשביל לקחת אליפות
כי מכבי תל אביב הרבה יותר טובה מאיתנו
כי במשך 70 דקות נגד בני יהודה בבית לא הראינו חצי דבר שדומה לכדורגל
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
1. כי מועדון בונים בשלבים.
2. אין לנו מחלקת נוער בריאה בכלל.(לצורך עתודה).
3. כי כואב יותר להתרסק מקומת הגג מאשר ליפול כשאתה בדרך לגג.
נכון שהרעב גובר ועולה אבל אנחנו מועדון כדורגל בבניה שבעליו עשו המון טעויות והיום רק מתחילה לתקן אותם.
2. אין לנו מחלקת נוער בריאה בכלל.(לצורך עתודה).
3. כי כואב יותר להתרסק מקומת הגג מאשר ליפול כשאתה בדרך לגג.
נכון שהרעב גובר ועולה אבל אנחנו מועדון כדורגל בבניה שבעליו עשו המון טעויות והיום רק מתחילה לתקן אותם.
הפועל ב"ש של השנה הוכיחה שהיא קבוצה נחושה ובעלת אופי.
כל מה שעשינו עד עכשיו מוכיח שאנחנו קבוצה ראויה לפלייאוף עליון ותו לא.
אם נשכיל לנצח בחיפה אולי נוכיח (תלוי בדרך) שאנחנו קבוצה שראויה להילחם על אירופה.
אם נדע לנצח גם את מכבי ת"א בבית נראה שאנחנו מסוגלים להילחם על מקומות 2-3.
אליפות לא בלקסיקון העונה, לכל הפחות עד הפלייאוף.
כל מה שעשינו עד עכשיו מוכיח שאנחנו קבוצה ראויה לפלייאוף עליון ותו לא.
אם נשכיל לנצח בחיפה אולי נוכיח (תלוי בדרך) שאנחנו קבוצה שראויה להילחם על אירופה.
אם נדע לנצח גם את מכבי ת"א בבית נראה שאנחנו מסוגלים להילחם על מקומות 2-3.
אליפות לא בלקסיקון העונה, לכל הפחות עד הפלייאוף.
רק אהבה תנצח...
אוי ואבוי אם נדבר על אליפות.
עדיף שלא נצא מושפלים כבר במחזור העשירי.
עדיף שלא נצא מושפלים כבר במחזור העשירי.
מחזק!דר אדום בנשמה כתב:לא צריך לדבר יותר מדיי, צריך לעשות, הקבוצה צריכה לעשות, הקהל צריך לעשות (במיוחד בזמנים קשים ויהיו כאלו), לא מדברים על אליפות, עושים אליפות.
וחוץ מזה, כל הקטע של "הצהרת הכוונות" והניסיונות של העיתונאים למשוך בלשון כל שחקן\מאמן\מנהל שיפלוט איזה משהו ,זה די פתטי.
השנה השקיעו בסגל כמו שמעולם לא השקיעו וזה לא בשביל להיאבק עם בני יהודה על מקום שישי ומענקי אליפות בחוזים זה לא ליופי.
המטרות כלפי חוץ לא משנות שום דבר וצריך לדבר במגרש משבת לשבת ויהיה מה שיהיה .
הביטחון והאמונה שלי (הפסימי שבפסימיים ) שצניחה חופשית כמו של אשדוד בעונה שעברה לא תקרה לנו זה בזכות חזרתו של אליניב ברדה , כי בעבר היו לנו שחקנים שנתנו את הלב והשפיעו על כל הקבוצה כמו סתיו אלימלך אבל היכולת שלו לא הייתה בדיוק מודל לחיקוי כמו של אליניב . תחשבו על זה, שבזכות ברדה אפשר להרגיש לראשונה כמו שאוהדי מכבי תל אביב הרגישו שהיה להם את אבי נמני על הדשא ולביתר ירושלים היה את אוחנה ועם שחקנים מהסוג הזה אפשר לעשות היסטוריה.
היה אפשר לראות מול בני יהודה שהשאננות כבר התחילה לחלחל לשחקנים, הם חשבו שהם ינצחו את בני יהודה בלי להתאמץ בכלל ורק מחצית שנייה התעוררו.
מחזק את דבריך היכולת עד סביבות הדקה 60 עשתה לי פלאשבק של הצורה משחק של שנה שעברהnir767676 כתב:היה אפשר לראות מול בני יהודה שהשאננות כבר התחילה לחלחל לשחקנים, הם חשבו שהם ינצחו את בני יהודה בלי להתאמץ בכלל ורק מחצית שנייה התעוררו.
וגם קומץ של אוהדים שכבר מקלל ורוטן אבל הרוב המוחלט והשפוי בוא נקרא לזה נתן את אחת התצוגות הכי טובות בשנים האחרונות בוסרמיל מבחינת עידוד ותמיכה וזה אחד הגורמים שהובילו לשינוי במשחק.
והתקשורת יכולה לכתוב ולבלבל את המוח עד מחר
באר שבע צריך לעשות ולדבר על המגרש ולא לצאת בהצהרות מפוצצות אבל תמיד להמשיך לכוון גבוה.
מישהו אמר אליפות?! לא בשלב הזה של העונה ובטח שלא במחזור רביעי.