הפינה הפסימית למחזור 4
Re: הפינה הפסימית למחזור 4
בס״ד
בני יהודה ציפפו את האמצע וכמו מול הפועל ת״א הגבילו לנו מאוד את האמצע.
בשונה מהפועל ת״א משחק האגפים שלנו היה רע מאוד, בוזגלו הלך עם הראש בקיר ויחד עם נאסר איבדו הרבה כדורים ולא הצליחו ליצור מצבים.
הלחץ הקבוצתי גם כן היה לא טוב.
בני יהודה הניעו כדור בצורה טובה וחכמה מאיתנו, כל דאבל שלהם שבר אותנו די בקלות.
אני לא יודע אם בוזגלו יצא בגלל חוסר באוויר או פשוט בגלל המשחק הרע שלו. ושיעביר את הקרנות לסוויסה או נאסר, מרימים טוב בהרבה מההרמה הקשתית שלו.
אג׳ידה לא אשם בשער. מי שאשם הם מרקוביץ׳, נאסר שאיחר בסגירה וגם אראל שלחץ בכאילו.
מילים רעות יש לי גם לבני יהודה.
אין לי בעיה עם משחק טקטי שבא בעיקר להפריע ליריבה, ממש לא.
אבל הבזבוז זמן שהתחיל עוד באמצע המחצית הראשונה היה פשוט עלוב ומגוחך, זה מתאים יותר לקבוצות תחתית ולא לקבוצות פליאוף עליון כמו בני יהודה.
ועל איכות הסאונד בערוץ 11 באמת נאמר כבר מספיק.
בני יהודה ציפפו את האמצע וכמו מול הפועל ת״א הגבילו לנו מאוד את האמצע.
בשונה מהפועל ת״א משחק האגפים שלנו היה רע מאוד, בוזגלו הלך עם הראש בקיר ויחד עם נאסר איבדו הרבה כדורים ולא הצליחו ליצור מצבים.
הלחץ הקבוצתי גם כן היה לא טוב.
בני יהודה הניעו כדור בצורה טובה וחכמה מאיתנו, כל דאבל שלהם שבר אותנו די בקלות.
אני לא יודע אם בוזגלו יצא בגלל חוסר באוויר או פשוט בגלל המשחק הרע שלו. ושיעביר את הקרנות לסוויסה או נאסר, מרימים טוב בהרבה מההרמה הקשתית שלו.
אג׳ידה לא אשם בשער. מי שאשם הם מרקוביץ׳, נאסר שאיחר בסגירה וגם אראל שלחץ בכאילו.
מילים רעות יש לי גם לבני יהודה.
אין לי בעיה עם משחק טקטי שבא בעיקר להפריע ליריבה, ממש לא.
אבל הבזבוז זמן שהתחיל עוד באמצע המחצית הראשונה היה פשוט עלוב ומגוחך, זה מתאים יותר לקבוצות תחתית ולא לקבוצות פליאוף עליון כמו בני יהודה.
ועל איכות הסאונד בערוץ 11 באמת נאמר כבר מספיק.
אלישע צריך אולי קצת לשנות תפיסה בנוגע להרכב,ידוע שהוא לא אוהב שינויים,אבל רוטציה קטנה יכולה לעשות רק טוב,הטאבו שיש לבוזגלו בהרכב צריך להיעצר,הוא לא פוגע ולא מורגש בשתי משחקים האחרונים,נראה מאוד מבולבל,ואולי איזו ישיבה קטנה על הספסל תעיר אותו,כי ממנו אני מצפה ליותר,אולי גם הוא מבין שאין לו תחרות,אבל הייתי חושב אפילו על פלצו'ק במקומו.
דובב גבאי זה פשוט לא זה,למזלו לקבוצה הולך אז לא מתעסקים בו יותר מדי,שחקן מאוד נחמד ואישיות יוצאת דופן,אבל חייב לרדת לספסל,סוויסה אתמול הוכיח שכשהוא רוצה להילחם על מקומו הוא יודע גם יודע.
בן ביטון חייב להמשיך לקבל את הצ'אנס,גודל פה מגן ימני לא פראייר בכלל.
מי שמפתיע אותי לרעה בחוסר נוכחות שלו זה קובי דאג'ני,נראה מאוד כבוי,לא מעורב מספיק,אני זוכר דאג'ני אחר שהיה באשקלון ונתניה רץ כמו כספית על המגרש שכל כדור עובר דרכו,לא הייתי כמובן מוציא אותו,אבל הוא בהחלט צריך ניעור,מזלו שגל אראל מחפה עליו.
מעבר לזה היכולת במחצית הראשונה צריכה להדאיג מאוד את אלישע,קבוצות יבואו לב"ש במטרה להסתגר וצריך להכין מספר אופציות ותבניות לסוג משחק שכזה.
דובב גבאי זה פשוט לא זה,למזלו לקבוצה הולך אז לא מתעסקים בו יותר מדי,שחקן מאוד נחמד ואישיות יוצאת דופן,אבל חייב לרדת לספסל,סוויסה אתמול הוכיח שכשהוא רוצה להילחם על מקומו הוא יודע גם יודע.
בן ביטון חייב להמשיך לקבל את הצ'אנס,גודל פה מגן ימני לא פראייר בכלל.
מי שמפתיע אותי לרעה בחוסר נוכחות שלו זה קובי דאג'ני,נראה מאוד כבוי,לא מעורב מספיק,אני זוכר דאג'ני אחר שהיה באשקלון ונתניה רץ כמו כספית על המגרש שכל כדור עובר דרכו,לא הייתי כמובן מוציא אותו,אבל הוא בהחלט צריך ניעור,מזלו שגל אראל מחפה עליו.
מעבר לזה היכולת במחצית הראשונה צריכה להדאיג מאוד את אלישע,קבוצות יבואו לב"ש במטרה להסתגר וצריך להכין מספר אופציות ותבניות לסוג משחק שכזה.
- עד הדקה ה70 נראינו כמו הפועל עכו ביום רע.
- משחק רביעי ברציפות שאין שטף של משחק, והשחקנים רחוקים שנות אור אחד מהשני.
- עד שנכנסו השחקנים הרעננים נאסר בוזגלו ודג'אני בקושי זזו על המגרש, למה אלישע לוי לא העיר אותם?
- חוץ מסוארז העמידה של השחקנים על המגרש הייתה זוועה, ומי שעיוור שיראה את המשחק עד דקה 70.
- השחקנים צריכים להיות הרבה יותר אינטנסיבים, בסוף הבלוף התפוצץ והלחץ יתחיל לחלחל בתוך המועדון.
- משחק רביעי ברציפות שאין שטף של משחק, והשחקנים רחוקים שנות אור אחד מהשני.
- עד שנכנסו השחקנים הרעננים נאסר בוזגלו ודג'אני בקושי זזו על המגרש, למה אלישע לוי לא העיר אותם?
- חוץ מסוארז העמידה של השחקנים על המגרש הייתה זוועה, ומי שעיוור שיראה את המשחק עד דקה 70.
- השחקנים צריכים להיות הרבה יותר אינטנסיבים, בסוף הבלוף התפוצץ והלחץ יתחיל לחלחל בתוך המועדון.
- המשוגע האדום
יותר גרוע לשמוע את נוימן אומר על הצהוב השני שהשחקן לא יכול לקפוץ בלי ידיים.... ועוד ארבל עונה לו אבל ריינשרייבר כן....שי האדום כתב:לשמוע את יורם ארבל משדר אתה המשחק (ועוד בשידור חוזר) - זה דיכאון !
פשוט זוועה ערוץ 11
אג'ידה קיבל כדור קשתי שעקף אותו בכמה מטרים, לא היה לו סיכוי לגעת בכדור והוא עמד נכון בשער, אני שוב אומר שבני יהודה סגרה אותנו טקטית גרמה לקישור ולהתקפה להיות אנמים, נגד חיפה שהיא קבוצה יותר טובה, אנחנו נבוא יותר לידי ביטוי, כי צפוי משחק פתוח לשני הקבוצות.
אני לא כל כך בטוח שזו בני יהודה שגרמה לנו להיראות רע. לדעתי השחקנים פשוט לא באו מוכנים מנטלית. אפילו מסירות פשוטות, ללא שום לחץ, לא הצליחו.דניב כתב:אג'ידה קיבל כדור קשתי שעקף אותו בכמה מטרים, לא היה לו סיכוי לגעת בכדור והוא עמד נכון בשער, אני שוב אומר שבני יהודה סגרה אותנו טקטית גרמה לקישור ולהתקפה להיות אנמים, נגד חיפה שהיא קבוצה יותר טובה, אנחנו נבוא יותר לידי ביטוי, כי צפוי משחק פתוח לשני הקבוצות.
רייטינג של 6.1 במשחק
אנחנו עדיין לא מעניינים אף אחד
השאננות של ב"ש גם תרמה למשחק האנמי שלנו, ולהנעת כדור ללא תכלית, אך בוא נודה מולנו עמדה יריבה קשה לא פחות משאר הקבוצות שפגשנו עד כה.CrazyRed7 כתב: אני לא כל כך בטוח שזו בני יהודה שגרמה לנו להיראות רע. לדעתי השחקנים פשוט לא באו מוכנים מנטלית. אפילו מסירות פשוטות, ללא שום לחץ, לא הצליחו.
כי כולם היו בוסרמילאלדר כתב:רייטינג של 6.1 במשחק
היכולת של בוזגלו מלחיצה...אין ספק שהילד ענק (!) ויש לו המון כישרון, אבל נראה שהראש שלו במקום אחר, מנטליות, חוכמת משחק, משהו חסר שם...הוא צריך מנטור שילמד אותו לחשוב כדורגל ולא רק להראות שהוא יודע להעביר את אותו שחקן שלוש פעמים.
אם היה לו את חוכמת המשחק של ברדה או גל הראל היה יכול להיות השחקן הכי טוב על המגרש לטעמי...
אולי לא פינה פסימית, אבל בהחלט פינה מאכזבת
אם היה לו את חוכמת המשחק של ברדה או גל הראל היה יכול להיות השחקן הכי טוב על המגרש לטעמי...
אולי לא פינה פסימית, אבל בהחלט פינה מאכזבת
ביום שמשדרים "מה אתם הייתם עושים" והתוכנית החדשה של ערוץ 10 אמבוש , קשה להגיע לרייטינג גבוה.אלדר כתב:רייטינג של 6.1 במשחק