לקח לי בדיוק 5 דקות כדי להבין שהמערך שהציב אלישע שערוריתי.
למקם את סוויסה בצד בקישור ? מאיפה זה בא ????
ובנוגע לפלט, אני מאוד מקווה שהכל בסדר איתו.....פשוט לא ראיתי ממנו כלום ושום דבר במשך 90 דקות, כל כדור הוא איבד ואם לא איבד אז כמו תמיד עשה עבירה על הבלם.
מעבר לכל, סוויסה ופלט בהשוואה לגבאי ונאסר לא רק שלא עושים הגנה בכלל (נאסר וגבאי עושים גם אם לא באופן הנדרש) אלא שגם השניים שפתחו לא יודעים להחזיק כדור, תוסיפו לזה את היכוללת הבינונית במשחקים האחרונים של דג'ני& הראל והינה לכם בור גדול בדרך להגנה שלנו.
ושום מילה על מנגה המהיר מול מרקוביץ' האיטי.
אז כולם ראו והבינו......עכשיו נותר להבין מה ראה ומה הבין אלישע שהחליט שלא להגיב גם לאחר 1-0....לאחר פנדל.....לאחר שלא בעטנו לשער של חיימוב ולו בעיטה אחת למסגרת עד הדקה ה- 65 ! וכל זה במשחק בית.
תוסיפו לזה משחק חלש של ביטון,בוזגלו...ובכלל כמעט כולם היו מתחת לרמתם ועל כל זה שופט שלא הפעיל שיקול דעת ומיהר לשרוק על כל עבירה כאילו רוצה לומר " אני בתהליך של ירידה ביכולת והיום באתי להוכיח את זה".
אל תטעו, מול אשדוד יהיה אפילו קשה יותר....בטח כאשר מרכז ההגנה יהיה חדש ולא מתואם.
אני מקווה שאלישע יתקן את כל הטעויות במשחק הבא, כי מעבר ליכולת הירודה של השחקנים, העמדת השחקנים ובחירת ההרכב של אלישע , זו הסיבה העיקרית להפסד.