אני מתבייש במועדון הזה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אני מתבייש במועדון הזה

שליחה על ידי yedidel »

כרגיל, כולם צודקים.

מצד אחד, השיווק והיחס לאוהד במועדון (ובכלל בכדורגל הישראלי), לא ממש קיים. משקיעים יותר במי שצופה בטלויזיה (סתם דוגמא - הטלויזיה קובעת מתי המשחק ולא הפוך, לפי שיקולי רייטינג ולא לפי שיקולים מה נוח לאוהדים שבאים), ואז מתלוננים שהמגרשים לא מלאים.
יש המון לשיפור בקטע הזה.

מצד שני, גם ללא שיווק כלל היו צריכים להיות יותר אוהדים נגד ק"ש, וצריך למלא מול מכבי ת"א.

נ.ב. לא צריך ללכת רחוק. העובדה שממשיכים לעבוד עם לונה טורס שנה אחרי שנה, למרות שהם לוקחים עמלות שערורייתיות ולא מאפשרים רכישה באינטרנט/בטלפון מרתיחה.
הזיכיון למכור כרטיסים למשחקים של הפועל באר שבע הוא רווחי מספיק לשעצמו (מי הכיר את לונה טורס לפני זה???), זה צריך להיות מותנה בכך שהכרטיס יימכר במחיר הנקוב (שלא לדבר על עבירת המס שמבוצעת שעל הכרטיס רשום מחיר אחר...). אם קצת יחפשו יש המון בתי עסק שישמחו לקפוץ על המציאה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אביב כתב:כבר שנים בוכים על מה שנכון וגם על מה שלא נכון.
כשהקבוצה רצה, במקום לבוא ולחזק מחפשים מה לא בסדר.
תירוצים תמיד יהיו. שכל אחד יסתכל מה הוא יכול לעשות למען הקבוצה. לא מה הקבוצה צריכה לעשות למענו.
איפה כל אותם אוהדים שאמרו שאין כדורגל, אין קבוצה, אין מקומיים ??מסתבר שזה רק היה תירוץ להישאר בבית. יש כאן גרעין נפלא שהולך אחרי הקבוצה באש ובמים. ויש גרעין ממורמרים שמעדיף להישאר בעמדת הפרשן. אני אישית מעדיף אותם בבית על הכורסא מאשר ביציע מקללים בדקה הרביעית כשאנחנו בפיגור.
כל אלה שאני עושה להם להקיא - שיהיה לכם בהצלחה.
אביב אלו שמחפשים מה הם יכולים לעשות למען הקבוצה - נמצאים ליידך בכל משחק.
השאלה היא מה המועדון הזה עשה פעם אפילו בשבילנו השרופים? אפילו פאקינג חולצה אתה צריך להטרטר כמו מאנייק בין המועדון לביג להוא בעיר.
אז סליחה - שיילכו להזד**ן!
משקיעים את את החיים שלנו מקריבים את המשפחה ומבזבזים כסף וזמן - ומה קיבלנו פעם אחת בתמורה? ואני בכלל לא מדבר על הקטע המקצועי!
העיקר עשו לך שני ניקובים במנוי -במיוחד לאירועים סגורים עם המנויים - יצא מזה משהו?!!?
העיקר עשו מפקד אוהדים - יצא מזה משהו?!?!
אפילו שלט מחורבן לייד תחנת פז האצטדיון לא רוצים להשקיע.
אז אנחנו נמשיך לבוא כמו נרקומנים גם אם ישחקו במכלאות של הסודנים בקציעות (שמעתי שלהם יש תנאים יותר טובים ממה שיש בוסרמיל) אבל לצפות שיפוצצו לך את האצטדיון בלי שתצטרך להזיז אצבע מעבר לכתיבת הודעות מטופשות בפייסבוק (שגם בהם יש לא אחת טעויות) - בזמן שאתה יכול לשבת כמו קינג ולראות כדורגל אמיתי ולא את החיקוי הזה שיש לך פה בארץ? שיגידו תודה וינשקו את הרגליים לכל מי שאשכרה קנה כרטיס ובא.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

הפייסבוק של המועדון לצערי מתנהל בצורה שכונתית אבל זה עולה בקנה אחד עם כל ההתנהלות של המועדון על הקשר עם האוהדים ויכולות השיווק.
לדוגמא: אתמול ראיתי שאחד האוהדים התלונן שהוא גר במרכז ורוצה לבוא למשחק אבל אין לו אפשרות לקנות כרטיס. המועדון ענה וייעץ לו לחפש אם מישהו יכול לעשות לו טובה ולקנות לו כרטיס. זאת נראת לכם תשובה מתאימה?
נכון שאפשר היה לעשות מנוי וגם המחיר זול יותר וגם לא צריך להתעסק עם כרטיסים אבל מה לעשות שלא לכולם זה משתלם ולא כולם יכולים להגיע לכל משחק או לפחות לרוב המשחקים.

הגיע הזמן שמישהו יתן את הדעת לכל הדברים שאנשים מעלים פה וברשתות החברתיות. לצערי הרב חלק אין מועדון אוהדים אחד שמייצג אותנו אל מול המועדון. לצערי הרב חלק גדול מהאוהדים הפעלים הם חברים דיי קרובים של ציפורה ואסי ולכן הם לא יכולים להעביר ביקורת ולנסות להציג את עמדת רוב הקהל אל מול המועדון.
נערך לאחרונה על ידי ערן ב 29 אוקטובר 2013, 16:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

8red כתב: העיקר עשו מפקד אוהדים - יצא מזה משהו?!?!
אז משם היה לציפורה את הטלפון שלי להתקשר לבקש שאבוא להצביע בשבילה, שבוע וחצי אני אוכל את הראש מאיפה היו לה הפרטים שלי...

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

ערן כתב:הפייסבוק של המועדון לצערי מתנהל בצורה שכונתית אבל זה עולה בקנה אחד עם כל ההתנהלות של המועדון על הקשר עם האוהדים ויכולות השיווק.
לדוגמא: אתמול ראיתי שאחד האוהדים התלונן שהוא גר במרכז ורוצה לבוא למשחק אבל אין לו אפשרות לקנות כרטיס. המועדון ענה וייעץ לו לחפש אם מישהו יכול לעשות לו טובה ולקנות לו כרטיס. זאת נראת לכם תשובה מתאימה?
נכון שאפשר היה לעשות מנוי וגם המחיר זול יותר וגם לא צריך להתעסק עם כרטיסים אבל מה לעשות שלא לכולם זה משתלם ולא כולם יכולים להגיע לכל משחק או לפחות לרוב המשחקים.

הדיע הזמן שמישהו יתן את הדעת לכל הדברים שאנשים מעלים פה וברשתות החברתיות. לצערי הרב חלק אין מועדון אוהדים אחד שמייצג אותנו אל מול המועדון. לצערי הרב חלק גדול מהאוהדים הפעלים הם חברים דיי קרובים של ציפורה ואסי ולכן הם לא יכולים להעביר ביקורת ולנסות להציג את עמדת רוב הקהל אל מול המועדון.
יפה אמרת, כל כך הרבה עסקנים שזה כבר מתחיל להראות לא טוב.
אין ספק הקבוצה רצה וההשקעה של אלונה מדהימה, אבל עדיין יש התנהלות חובבנית שחייבים לשים לה סוף.
כיף לראות את הקבוצה במקום שהיא נמצאת וכיף לתמוך בה עם כל המגרעות והחסרונות שיש, אבל כשדוברת המועדון רומזת שאנחנו בכיינים זה עלוב מדי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שער 7 כבר נפתח לאוהדי מכבי ת"א, 6 ימים לפני המשחק.

ביזיון.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

נראה לי שאנחנו מפספסים פה את הנושא, אנחנו לא מדברים על האוהדים המסורים של הקבוצה הוכיחו את עצמם מספיק פעמים, צריכים להבין שאף אחד מאלה שכותבים פה בפורום הוא לא בכיין ולא מפונק, לא צריכים לשכנע אותנו להגיע, אנחנו כבר משוכנעים ונגיע no matter what.
אנחנו מדברים על האוהדים שיושבים על הגדר, שמתלבטים אם לזנוח את הכורסא הנוחה עם הקולה ליטר וחצי בחמישה שקלים במקום חצי ליטר בעשרה שקלים ועם הטמפרטורה הרצויה במזגן וכמובן עם הטלוויזית hd בסלון שאשכרה אפשר יהיה לזהות מי הכניס את הגול.
חובת ההוכחה היא כרגע אך ורק על המועדון, כי עם כל הכבוד לפתיחה הנהדרת של הקבוצה, היא עדיין רחוקה שנות אור מלהחזיר לאוהדים נטולי האמונה שיושבים בבית או לחילופין להביא אוהדים חדשים, וכדי להחזיר אותם המועדון צריך לבוא לקראתם, אם זה בהוזלת מחירים דרסטית ואם זה בשכנוע ושיווק שעדיף להם להגיע לשער 3 בוסרמיל.

הכי חשוב שאת הכל נעשה ברוח טובה ללא שום אינטרס אישי אלא רק לטובת האוהדים וטובת המועדון כי בסה"כ לכולנו מטרה אחת, גם למועדון וגם לאוהדים, הצלחת הפועל באר שבע תוך כדי חיבור לקהילה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

maor20094 כתב:ברוב חוצפתה של הגברת ציפורה חלפון

" אני לא מצליחה להבין על מה מתלוננים? מכבי תל אביב פחות מיממה רכשו 1500 כרטיסים לשער 9. ועכשיו הם מבקשים לפתוח שערים נוספים בעוד אצלנו המכירה לא מתקדמת אבל מנגד מצפים מהמועדון להותיר מושבים ריקים. להזכירכם כאשר נגמרו 1800 כרטיסים שהוקצו לנו נגד מכבי חיפה נלחם המועדון על הקצאת יציע נוסף, ורכבת אדומה עם 2500 אוהדים יצאה צפונה! אוהדים יקרים הקבוצה והמועדון זקוקים לרוב אדום ביציעים!בואו תעודדו את הקבוצה עם אווירה מחשמלת ביציעים כמו שרק אתם יודעים לעשות!!!!!!!!!!! "

סליחה ? את שומעת לעצמך ? אולי תסתכלו קודם איך המועדון מתנהל לצד האוהדים ? מקום 2 בפוקס לא קונה 10000 אוהדים ,
נתחיל משיווק מזעזע , שלא מתצבע לא בעיר ולא בכל מקום , אם לא האוהדים שצריכים להשקיע בעיצוב פוסטרים ובאתרי פייסבוק כדי לקדם משחקים , איפה הגענו ? מה אנחנו הפועל עכו ?
במקום להתעסק בבחירות שלה שזה באמת מעניין לי תתחת , שתתעסק בעבודה שלה , ומפה אני קורא לאלונה להביא איש שיווק שיתעסק רק בשיווק , כמו קופל בבית"ר ירושלים .
עם כל הכבוד ל 1500 הכרטיסים שמכבי תל אביב קנו למשחק חוץ , מכבי תל אביב לקחו אליפות לפני עונה , הם מקום 1 ומשחקים כדורגל יפה , ההשואה לבין הפועל באר שבע שלא לקחה 37 שנים אליפות ( !!!! )
מדבר בעד עצמה , ראיתם את מכבי חיפה , אחרי 4 משחקים רעים כבר מקללים , במקום להעריך תקהל הפנטסטי הזה שיש לנו בעיר ולגרום לקהל לבוא הם רק מרחיקים אותנו .
ראיתי כמה אנשים שרשמו שאנחנו מפונקים , שרוצים דברים בחינם , שאנחנו רוצים כרטיסים זולים , אז כן , אנחנו רוצים כרטיסים מוזלים , זה בושה ? לא , באצטדיון שניראה כאילו בנו אותו בשנת 1457' ,
מגיע לקהל שמגיע בכמויות גדולות קצת " להתפנק " אם אפשר לקרוא לכזה דבר נורמלי ובסיסי להתפנק ,

אז במקום לצאת נגד האוהדים גברת ציפורה חלפון , תתחילי להתעסק בעבודה שלך , וזה שיווק ויחצנות נורמלית , במקום לעשות מסיבות עיתונאים בפלאפון , תתחילו ממסיבות עיתונאים רציניות , ולא בכיסאות שיש לי במחסן למטה , אתם מדברים על התנהלות טוב , המועדון הזה בושה , ושלא תצפו למה הקהל לא מגיע .
תגיד אתה בכלל אוהד של הקבוצה הזאת? נפלת על הראש?
מתבייש במה בדיוק? מה אני מגיב לממורמרים תמידיים? שום דבר לא ירצה אותך
ואת שכמותך.
אני גאה בקבוצה שקמה כעוף החול ומחדשת את ימיה. אני גאה בקבוצה שיש לה קהל
שמעודד בפיגור. אני גאה להיות חלק מצבא שמגיע באלפיו לאיצטדיונים.אני גאה ששחקני
בית מתחילים לבוא לידי ביטוי. אני גאה שיש כאן קבוצה עם אופי.
אני מתבייש בקוטרים כמוך שלא יודעים לפרגן ורק מייללים ומשמיצים כל הזמן.
המועדון הזה בושה? אתה בושה. נראה לי בכלל שאתה אוהד סמוי של מכבי באר שבע...

סמל אישי של משתמש
סתיו אלימלך

שליחה על ידי סתיו אלימלך »

sumsum כתב:
שמע, תחזור לקחת את הכדורים שלקחת...ירדת מהפסים.
ובנימה אישית, קהל בכיין, שרק מחפש על מה לבכות (ויש על מה, ברור לכולם)
אני לא מכיר קהל שצריך להתחנן אליו שיבוא.
מי שרצה היה קונה מנוי ומגיע למשחק כמו מלך ב32 שקלים ל'משחק העונה', מי שוסרמיל עושה לו עקיצות יתושים, שימרח קרם, ויבלע כדור נגד חמרמורת, תפסיקו לבכות זה לא הפתעה ש'זה האצטדיון' לא זכור לי שזה הפריע למישהו בעבר או שמישהו התנה את הגעתו ב'סוג האצטדיון'.
מי שרגיל לבכות, יבכה, מי שרגיל להגיע יגיע, מי שרוצה יגיע, מי שיחפש תירוץ ימצא.
אז בנימה אישית גם אליך 'שי האדום', תגובה פח, ואישיות פח (לכאורה).
תודה לך, הייתי שמח לא לקרוא את תגובותיך (המלצתי? צמצם תגובות, כן ייטב).
רות, עבור.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:שער 7 כבר נפתח לאוהדי מכבי ת"א, 6 ימים לפני המשחק.

ביזיון.
החלטה יותר מתמוהה.
רק אתמול העבירו מסר שיחכו עם ההחלטה הזו עד ליום חמישי.
עוד 24 שעות לא היו מזיקות, בטח כשהאוהדים של מכבי חוטפים כרטיסים תוך שעות, זמן ארוך למכירה מוקדמת הם לא צריכים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

סתיו אלימלך כתב: תגיד אתה בכלל אוהד של הקבוצה הזאת? נפלת על הראש?
ואת שכמותך.
אנחנו אוהדים שתומכים ונמשיך לתמוך בקבוצה ללא עוררין באכזבות ובהצלחות, אבל מרגישים שהמועדון לא מייחס שום חשיבות לתמיכה שלנו, ויותר מזה, עוד מעז להאשים אותנו בחוסר היענות לכרטיסים בשעה שאוהדים רבים מחוץ לעיר משוועים לרכוש כרטיס אבל לא יכולים לעשות זאת.
אנחנו גאים מאוד בקבוצה, באופי ובנחישות של השחקנים שלנו, אבל מתביישים במועדון שזונח את אוהדיו ומזלזל בתרומה שלהם להצלחת הקבוצה.

כדאי שתתעוררו ותבינו שהצלחה מקצועית לא מחפה ולא תחפה על יחס מזלזל לאוהד. אין קשר בין הדברים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
אנחנו אוהדים שתומכים ונמשיך לתמוך בקבוצה ללא עוררין באכזבות ובהצלחות, אבל מרגישים שהמועדון לא מייחס שום חשיבות לתמיכה שלנו, ויותר מזה, עוד מעז להאשים אותנו בחוסר היענות לכרטיסים בשעה שאוהדים רבים מחוץ לעיר משוועים לרכוש כרטיס אבל לא יכולים לעשות זאת.
אנחנו גאים מאוד בקבוצה, באופי ובנחישות של השחקנים שלנו, אבל מתביישים במועדון שזונח את אוהדיו ומזלזל בתרומה שלהם להצלחת הקבוצה.

כדאי שתתעוררו ותבינו שהצלחה מקצועית לא מחפה ולא תחפה על יחס מזלזל לאוהד. אין קשר בין הדברים.
עם יד על הלב, מה אתה חושב שמספר האוהדים שגרים מחוץ לעיר ולא הצליחו לקנות כרטיס? 10? 100? 500? תוסיף אותם ועדיין לא תמלא רבע יציע.
כמו רבים וטובים כאן אני חושב שיש הרבה מאוד מקום לשיפור במועדון בכל מה שקשור לשיווק הקבוצה ולקשר עם הקהל, אבל קצת מפריעה לי הנימה שבה
בוחרים הגולשים פה להתבטא. כל מיני מושגים כמו מועדון בושה וזלזול באוהדים, כשבעצם במקרים רבים האמת היא שהמועדון פשוט מפגר מבחינה טכנולוגית.
באצטדיונים רבים היום קיימים כרטיסים אלקטרונים שמאפשרים קנייה באמצעות האינטרנט, בעוד שאנחנו תקועים עם וסרמיל, שם לא שווה להשקיע שקל גם
אם זה אומר שנמשיך לסבול בשנה וחצי הקרובות. עם פתיחת האצטדיון החדש גם הבעיות האלה יפתרו.
לגבי כל ההצעות שהועלו כאן בפורום לשיווק הקבוצה, כמעט כולן נוגעות לטווח הארוך ולכן לא יביאו לתוצאות מידיות. למועדון כדורגל אין יותר מידיי כלים כדי לגרום
לאוהדים להגיע בטווח הקצר, מלבד בניית קבוצה טובה שתמשוך אוהדים. את זה יש פה השנה. האופציה השנייה היא להוריד מחירים ויש איתה לא מעט בעיות.
מצד אחד יש כאלו שיאמרו שמדובר בהזניית מוצר, מצד שני יבואו בתלונות בעלי המנויים שלא היו מודעים בקיץ לאפשרות של מבצעים והורדות מחירים ולכן בחרו
לרכוש מנוי, מצד שלישי אפשר גם להבין את אלונה ששפכה בקיץ ארגזים של כסף ומצפה ובצדק שהאוהדים יגלו קצת יותר עניין בקבוצה, גם אם זה אומר שכרטיס
יעלה להם 80 שקל, מחיר לגיטימי למשחק בליגת העל ובבקשה תחסכו ממני את תירוץ האצטדיון. אז למה לבוא בטענות להנהלה שמוכרת את שער 7-8 לאוהדי
מכבי אם אנחנו לא מסוגלים למלא אפילו את שער 3?? הגיע הזמן שנפסיק לקטר ולתרץ כל דבר באשמת המועדון ושנתחיל להסתכל גם על עצמנו. למועדון אמנם
יש חלק נכבד, אבל גם לאוהדים עצמם. כולנו אוהבים לספר ולהתפאר בכמויות האוהדים שהבאנו לפני 20 שנה, אבל צריך להבין גם שהמציאות השתנתה ובעידן
של טלוויזיה ושידורים ישירים כנראה שאנחנו לא שווים הרבה יותר מהכמויות הנוכחיות.
עכשיו, הייתי שמח להשאיר את הדיון הזה מאחור ולהתחיל להתעסק במה שחשוב באמת - יום שני, הפועל באר שבע מהמקום השני מארחת את מכבי תל אביב
מהמקום הראשון למשחק עונה (בינתיים). מתי בפעם האחרונה זה קרה ??

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

סתיו אלימלך כתב: תגיד אתה בכלל אוהד של הקבוצה הזאת? נפלת על הראש?
ואת שכמותך.
יש אוהדים שלא גאים בהתנהלות החובבנית של הגברת חלפון אבל גאים בדיוק כמוך בקבוצה שקמה לנו פה העונה ובההשקעה המדהימה של אלונה.
לא כולם צריכים להסכים עם הדעה שלך.
וכולכם מטיפים על פסים אישיים שאתם אלו שלא מפסיקים להיכנס בכוח לשם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
המשקיף

שליחה על ידי המשקיף »

חייב להיות ברור ומובן לכולם:
העובדה שלא ניתן לקנות כרטיס בטלפון או באינטרנט,
והעובדה שהדרך היחידה לרכוש כרטיס היא להגיע פיזית למשרד בעיר העתיקה,
זה מצב עלוב אם היינו בשנת 2007.
בשנת 2013, זה מצב אבסורד על גבול המבזה.

לאור הנ"ל כל הדיבורים על הקהל/השיווק/ההנהלה לא רלוונטים, חבל על המילים והניתוחים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב:
עם יד על הלב, מה אתה חושב שמספר האוהדים שגרים מחוץ לעיר ולא הצליחו לקנות כרטיס? 10? 100? 500? תוסיף אותם ועדיין לא תמלא רבע יציע.
כמו רבים וטובים כאן אני חושב שיש הרבה מאוד מקום לשיפור במועדון בכל מה שקשור לשיווק הקבוצה ולקשר עם הקהל, אבל קצת מפריעה לי הנימה שבה
בוחרים הגולשים פה להתבטא. כל מיני מושגים כמו מועדון בושה וזלזול באוהדים, כשבעצם במקרים רבים האמת היא שהמועדון פשוט מפגר מבחינה טכנולוגית.
באצטדיונים רבים היום קיימים כרטיסים אלקטרונים שמאפשרים קנייה באמצעות האינטרנט, בעוד שאנחנו תקועים עם וסרמיל, שם לא שווה להשקיע שקל גם
אם זה אומר שנמשיך לסבול בשנה וחצי הקרובות. עם פתיחת האצטדיון החדש גם הבעיות האלה יפתרו.
לגבי כל ההצעות שהועלו כאן בפורום לשיווק הקבוצה, כמעט כולן נוגעות לטווח הארוך ולכן לא יביאו לתוצאות מידיות. למועדון כדורגל אין יותר מידיי כלים כדי לגרום
לאוהדים להגיע בטווח הקצר, מלבד בניית קבוצה טובה שתמשוך אוהדים. את זה יש פה השנה. האופציה השנייה היא להוריד מחירים ויש איתה לא מעט בעיות.
מצד אחד יש כאלו שיאמרו שמדובר בהזניית מוצר, מצד שני יבואו בתלונות בעלי המנויים שלא היו מודעים בקיץ לאפשרות של מבצעים והורדות מחירים ולכן בחרו
לרכוש מנוי, מצד שלישי אפשר גם להבין את אלונה ששפכה בקיץ ארגזים של כסף ומצפה ובצדק שהאוהדים יגלו קצת יותר עניין בקבוצה, גם אם זה אומר שכרטיס
יעלה להם 80 שקל, מחיר לגיטימי למשחק בליגת העל ובבקשה תחסכו ממני את תירוץ האצטדיון. אז למה לבוא בטענות להנהלה שמוכרת את שער 7-8 לאוהדי
מכבי אם אנחנו לא מסוגלים למלא אפילו את שער 3?? הגיע הזמן שנפסיק לקטר ולתרץ כל דבר באשמת המועדון ושנתחיל להסתכל גם על עצמנו. למועדון אמנם
יש חלק נכבד, אבל גם לאוהדים עצמם. כולנו אוהבים לספר ולהתפאר בכמויות האוהדים שהבאנו לפני 20 שנה, אבל צריך להבין גם שהמציאות השתנתה ובעידן
של טלוויזיה ושידורים ישירים כנראה שאנחנו לא שווים הרבה יותר מהכמויות הנוכחיות.
עכשיו, הייתי שמח להשאיר את הדיון הזה מאחור ולהתחיל להתעסק במה שחשוב באמת - יום שני, הפועל באר שבע מהמקום השני מארחת את מכבי תל אביב
מהמקום הראשון למשחק עונה (בינתיים). מתי בפעם האחרונה זה קרה ??
1. 500 אוהדים זה המון. ויש הרבה אוהדים לא מספיק 'שרופים' מחוץ לעיר שהכביד עליהם לעבור את כל הבירוקרטיה בשביל כרטיס. הם צודקים. זה לא אמור להיות ככה.
במכבי ת"א למשל נחטפו 1,500 הכרטיסים למשחק תוך יממה (!). אני בטוח שהרוב המוחלט של ההזמנות היה באינטרנט או בטלפון. ואני גם בטוח שאצלנו הם יכלו להיחטף באותה צורה אם הייתה לאוהדים את האופציה של הזמנה מהירה.
אני גם יודע שאין טעם לשווק את המשחק לחברים שלי שהם אוהדים לא 'שרופים' ובלי מנוי (אנחנו גרים בלהבים, 10 דקות מהעיר) כי מדובר בחבר'ה צעירים בלי רכבים שמבחינתם לקנות כרטיס זה לנסוע באוטובוסים של פעם בשעה כל כיוון בשביל פעולה של שתי דקות. סתם טרטור. ויש עוד המון כאלה, בכל הגילאים.

2. אפשר למכור באינטרנט גם כרטיסים לא אלקטרוניים.

3. יש אפשרות של שיווק לטווח הקצר. בעיקר ברשתות החברתיות. אבל גם את זה עושים רק האוהדים.

4. המועדון לא נתן לאוהדים צ'אנס למלא את שער 7. לצפות שכל הכרטיסים ייחטפו 6 ימים לפני המשחק זה לא ריאלי. אז כן, פתיחת שערים 7-8 לאוהדי מכבי כבר מעכשיו היא ביזיונית.

5. שיהיה לנו בהצלחה בשני. חבל שבמועדון ויתרו על אווירה ביתית שהייתה מקלה עלינו את המשימה.

שלח תגובה