ראיתם את הכתבה בוואן על האיצטדיון של פ"ת?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

ראיתם את הכתבה בוואן על האיצטדיון של פ"ת?

שליחה על ידי clark kent »

https://www.one.co.il/Article/130160.html" onclick="window.open(this.href);return false;

וכמו שאפשר לראות העולם מתקדם הלאה ואנחנו גם אחרי 15 שנה של תכנונים מדברים על שידרוג איצטדיון מסריח לאיצטדיון קצת פחות מסריח!
ואני אומר לחץ על העירייה! אין סיבה שכבר במשחק הבא לא נתחיל עידוד מסיבי למען האיצטדיון החדש!
אני בעד טופיק שבו נכתוב שירים למען איצטדיון חדש ונעלה אותו ליציע!

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: ראיתם את הכתבה בוואן על האיצטדיון של פ"ת?

שליחה על ידי אימפריה באדום »

איזה איצטדיון יפה..מזכיר קצת את טדי לפחות לי.
ולמה אפשר שבפתח תקווה חור שכזה שבאים 7000 אוהדים ביחד במכבי ובהפועל כל שבוע יהיה איצטדיון חדש ובבאר שבע שכל משחק לבד מביאה קרוב ל 6500 אוהדים לא יהיה?בושה!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

שימו לב, העייריה בפתח תקווה גייסה 120 מיליון ש"ח, אם אני לא טועה אצלנו העייריה גייסה פחות.
למישהו יש את כל המספרים?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

אני חושב שאם ידעו לשפץ את ווסרמיל ולעשות ממנו איצדטיון ראוי ולא פיתרון שהוא סתימת פיות אז צריך ללכת על זה בכל הכוח כי זה הרבה יותר פרקטי
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מוטי כתב:אני חושב שאם ידעו לשפץ את ווסרמיל ולעשות ממנו איצדטיון ראוי ולא פיתרון שהוא סתימת פיות אז צריך ללכת על זה בכל הכוח כי זה הרבה יותר פרקטי
מוטי למה לשפץ?
למה לא מגיע לנו איצטדיון מודרני וראוי כמו בפתח תקווה, ירושלים, חיפה (גם שם הפורייקט כבר יצא לדרך), תל אביב ונתניה?

נסה לחשוב על הבעיות המרכזיות של וסרמיל?
מרחק רב מדשא, יציא שחסר באמצע,עמודים שתקועים בתוך היציע.
וזה לפני שאני מדבר על תנאים הומניטריים ראויים.
אני לא מנהדס או משהו בסגנון אבל אני חושב שאם הדברים שצריך לשפץ, עדיף כבר לבנות איצטדיון חדש.

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

מוטי כתב:אני חושב שאם ידעו לשפץ את ווסרמיל ולעשות ממנו איצדטיון ראוי ולא פיתרון שהוא סתימת פיות אז צריך ללכת על זה בכל הכוח כי זה הרבה יותר פרקטי
כמו שניב כבר אמר עדיף כבר לבנות איצטדיון חדש מאשר לשפץ כי השיפוץ יהיה הרבה יותר מסובך.
הבעיה הכי גדולה בוסרמיל היא הקירבה בין היציעים לדשא ובשביל ליפתור את זה הדרך היחידה היא להוריד את היציעים בשביל לבנות יציעים חדשים וזה אומר גם שעונה שלמה אנחנו נשחק בראשל"צ\פתח תקווה\אשדוד או כול איצטדיון אחר אז עדיף כבר לבנות איצטדיון חדש ברמה גבוהה לא ?
זה שיש לנו עירייה בת אלף זונות זה לא אומר שלנו מגיע איצטדיון פחות מרשים משל ירושלים, ת"א, חיפה, נתניה ופ"ת צריך כבר לעשות משהו ! :בוער מעצבים:
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בתכל'ס האצטדיון החדש בפ"ת הוא בדיוק כמו טדי רק בלי יציע צפוני...
ודרך אגב, סתם שתדעו, בעיריית ירושלים מתחילים לפעול בשביל יציע דרומי בטדי וקירוי האיצטדיון, וגם לבניית אולם כדורסל חדש. מה שאומר, בכל הערים בארץ העירייה לא עושה בעיות כל כך גדולות בשביל האיצטדיונים. רק בבאר-שבע, שמביאה למשחק בית 5,000-6,000 צופים, ובליגת העל עוד יותר, לא בונים איצטדיון. אבל בפ"ת ונתניה, קבוצות שלא מביאות קהל בכמות כמו שלנו (פ"ת הביאה 6,000 למשחק העלייה שלהם, ואני די בטוח שאנחנו מסוגלים למלא את וסרמיל במשחק עלייה שלנו), בונים איצטדיונים חדישים ויפים.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אז כמו שאמרתי בהתחלה אני רוצה שהמשוררים יתחילו בכתיבת שירים לאיצטדיון חדש בהקדם האפשרי!

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

לפני שאתם מחליטית שאנחנו מבצעים עונת נדידה כדאי לבדוק מה העירייה אומרת ואיך היא מתכוונת להתמודד עם הבעיה הזו.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ניב כתב: מוטי למה לשפץ?
למה לא מגיע לנו איצטדיון מודרני וראוי כמו בפתח תקווה, ירושלים, חיפה (גם שם הפורייקט כבר יצא לדרך), תל אביב ונתניה?

נסה לחשוב על הבעיות המרכזיות של וסרמיל?
מרחק רב מדשא, יציא שחסר באמצע,עמודים שתקועים בתוך היציע.
וזה לפני שאני מדבר על תנאים הומניטריים ראויים.
אני לא מנהדס או משהו בסגנון אבל אני חושב שאם הדברים שצריך לשפץ, עדיף כבר לבנות איצטדיון חדש.

ניב,

גם אני חושב שלקבוצה כמו הפועל באר שבע מגיע איצטדיון ראוי לשמו (במיוחד אם למכבי פ"ת או לנתניה עושים אחד כזה) אבל לדעתי
צריך לשים לב להבדלים, ואני לא מדבר כלל על כדורגל או ספורט, בין העיר באר שבע לבין העיר (לדוג') פתח תקווה.
תראה, אני לא יודע בכלל מי הוא ראש העיר שם אבל יש לי את התחושה שהדברים שם נמרצים יותר, משקיעים יותר למען הספורט והדברים רצים מאליהם. הכל תלוי למה אתה נותן תשומת לב ומה טפל בעיניך...
בבאר שבע לעומת זאת, הדברים מתנהלים הרבה יותר באיזי. לדוג', שים לב כמה זמן לקח לך למכור את המועדון? כמה יובלות דיברו על זה? רן פסח? צביקה הדר? לב לבייב? כמה שמות עלו אז באוויר ו... כלום! גורנישט! נשארנו אצל ג'ינו כמה שנים טובות עד שבאה אלונה.
והאמת, סתם נתפסתי לדוגמת מכירת הפועל ב"ש. לא זה העניין. העניין הוא שהכל מתנהל כאן בעצלתיים, לכולם יש זמן, מה זה משנה איזה איצטדיון יש להפועל באר שבע? העיקר שיעמדו בננות, אגסים ותפוזים בכניסה לעיר. זה מה שחשוב.

כאן טמון ההבדל בינינו לערים אחרות בישראל וזו הסיבה שאבן הפינה שהונחה זה מכבר תשב שם עוד כמה שנים טובות. :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

dudi2002 כתב:

ניב,

גם אני חושב שלקבוצה כמו הפועל באר שבע מגיע איצטדיון ראוי לשמו (במיוחד אם למכבי פ"ת או לנתניה עושים אחד כזה) אבל לדעתי
צריך לשים לב להבדלים, ואני לא מדבר כלל על כדורגל או ספורט, בין העיר באר שבע לבין העיר (לדוג') פתח תקווה.
תראה, אני לא יודע בכלל מי הוא ראש העיר שם אבל יש לי את התחושה שהדברים שם נמרצים יותר, משקיעים יותר למען הספורט והדברים רצים מאליהם. הכל תלוי למה אתה נותן תשומת לב ומה טפל בעיניך...
בבאר שבע לעומת זאת, הדברים מתנהלים הרבה יותר באיזי. לדוג', שים לב כמה זמן לקח לך למכור את המועדון? כמה יובלות דיברו על זה? רן פסח? צביקה הדר? לב לבייב? כמה שמות עלו אז באוויר ו... כלום! גורנישט! נשארנו אצל ג'ינו כמה שנים טובות עד שבאה אלונה.
והאמת, סתם נתפסתי לדוגמת מכירת הפועל ב"ש. לא זה העניין. העניין הוא שהכל מתנהל כאן בעצלתיים, לכולם יש זמן, מה זה משנה איזה איצטדיון יש להפועל באר שבע? העיקר שיעמדו בננות, אגסים ותפוזים בכניסה לעיר. זה מה שחשוב.

כאן טמון ההבדל בינינו לערים אחרות בישראל וזו הסיבה שאבן הפינה שהונחה זה מכבר תשב שם עוד כמה שנים טובות. :דופק את הראש בקיר:
נו ומה היה הקש ששבר את גב הגמל במכירה?
הפגנות במשחקים, החרמה של משחקים, ניעור טוב טוב של ראש העיר.
כך צריך לפעול גם הפעם.

שלח תגובה