הדשא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

הדשא

שליחה על ידי clark kent »

אני מאוד מקווה שבזמן שנעבור לאיצטדיון החדש כבר לא יגעו יותר מדי בדשא (פעם פעמיים בשבוע זה מספיק) ולא כמו שטוחנים לו את הצורה כמו עכשיו שכל באר שבע מתאמנת ומשחקת עליו ובגלל זה הוא נראה כמו שהוא נראה

סמל אישי של משתמש
taltal

Re: הדשא

שליחה על ידי taltal »

הדשא היה מביך אפילו אישתי שלא מבינה בכדורגל צחקה על צבע הדשא

E26

שליחה על ידי E26 »

לא זוכר מתי כן הדשא היה ברמה טובה.
ולצערי שוב זה גם קשור למקצועיות המועדון. לא יתכן שהם משחקים ומתאמנים על משטח כזה. לא מבין למה הם לא עושים משהו בנידון.
לא רק שזה חובבני, זה יכול לגרום לפציעה.
מי שזוכר במשחק אתמול במהלך המחצית השנייה את בוזגלו במהלך טוב שנכנס לאמצע ובעט וכולם שאלו את זה שלידם מה זה הבעיטה הזו? זה בגלל הדשא.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לא מבין למה מתאמנים בווסרמיל כשיש מגרשי אימון בנחל עשן. למה עשו אתם אם עדיין בווסרמיל?

שיעשו שיזרוע חורף דחוף. מקסימום נשחק משחק 1 באשקלון/אשדוד. לדעתי זה לא נורא.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לדעתי זה כן נורא
טוב שחיכו עד אחרי המשחק מול מכבי לשזרוע, עדיף מאשר לפספס משחק בית (ואין אצטדיון באיזור שמתאים לנו)

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

yakar כתב:לדעתי זה כן נורא
טוב שחיכו עד אחרי המשחק מול מכבי לשזרוע, עדיף מאשר לפספס משחק בית (ואין אצטדיון באיזור שמתאים לנו)
לדעתי אפשר לארח את רמה"ש באשדוד או באשקלון. אם זה לטובת שזרוע אז זה שווה את זה. 3000 מנויים יוכלו להגיע ולתת אווירה ביתית. מה גם שעכשיו השבת יוצאת בערך ב 17:00 אז יש מספיק זמן גם לשומרי שבת להגיע לשם.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ONmyOWN כתב:לא זוכר מתי כן הדשא היה ברמה טובה.
ולצערי שוב זה גם קשור למקצועיות המועדון. לא יתכן שהם משחקים ומתאמנים על משטח כזה. לא מבין למה הם לא עושים משהו בנידון.
לא רק שזה חובבני, זה יכול לגרום לפציעה.
מי שזוכר במשחק אתמול במהלך המחצית השנייה את בוזגלו במהלך טוב שנכנס לאמצע ובעט וכולם שאלו את זה שלידם מה זה הבעיטה הזו? זה בגלל הדשא.
דווקא אני זוכר משטחים מאוד מטופחים בשנים האחרונות.

המשטח הנוכחי באמת צריך לעבור שינוי.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מה?
נגד רמת השרון הדשא כבר יהיה אחרי שזרוע
שמעון א כתב: לדעתי אפשר לארח את רמה"ש באשדוד או באשקלון. אם זה לטובת שזרוע אז זה שווה את זה. 3000 מנויים יוכלו להגיע ולתת אווירה ביתית. מה גם שעכשיו השבת יוצאת בערך ב 17:00 אז יש מספיק זמן גם לשומרי שבת להגיע לשם.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

עד כמה שאני יודע שזרוע זה שלושה שבועות. ועוד לא התחילן....

סמל אישי של משתמש
דולב פרץ

שליחה על ידי דולב פרץ »

שמעון א כתב:עד כמה שאני יודע שזרוע זה שלושה שבועות. ועוד לא התחילן....
יש פגרה לדעתי אחרי סכנין בגלל הפליאוף עלייה למונדיאל

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הדשא לא באחריות המועדון,עיריית באר שבע אחראית הבלעדית על הדשא,
יש עובד בעל שכר שאמון לטפל בכל המתחם עובד במשרה מלאה עם שני עוזרים,
מתוך כתבה מעיתון הארץ,
מאמנים וכדורגלנים בארץ היו מעדיפים לדלג על נובמבר. אם תשאלו אוהדים, הם יספרו לכם שבחודש הזה מוחזק ברכבם GPS באופן קבוע. מלה אחת, שנשמעת מדי שנה בסמוך לתחילת החורף, גורמת לכך: שזרוע.

בגלל התהליך הזה, שמתבצע במגרשי הכדורגל, נאלצות הקבוצות לנדוד ולחפש מתקנים חלופיים לקיום המשחקים. השנים חולפות, העולם מתקדם, והשזרוע תמיד חוזר. מהו בעצם? האם הוא כל כך נחוץ שאי אפשר לוותר עליו? מה משמעותן של המלים "טיפווי" ו"רייגראס", וכמה כסף משקיעה ההתאחדות האנגלית בטיפול בדשא של וומבלי לעומת ההשקעה הישראלית? בסיוע מומחים ועוסקים בנושא, לפניכם כל התשובות שיסבירו מדוע הקבוצות, כמו הציפורים, נאלצות לנדוד בין הקיץ לחורף.

מה זה בכלל שזרוע?
ברוך גולן, מומחה לדשא המבצע שזרוע במגרשים, ביניהם בלומפילד: "בגלל מזג האוויר המיוחד בארץ, כדי שיהיה דשא שניתן לשחק עליו כדורגל כל השנה, חייבים שני סוגי דשא - אחד לקיץ ואחד לחורף. דשא קיץ אינו יכול לגדול בחורף בגלל הקור ולכן מבצעים זריעה בנובמבר כדי שהדשא יהיה טוב, חזק וראוי למשחק".

מה המשמעות? עוקרים את דשא הקיץ וזורעים דשא חדש לחורף?
"לא, דשא הקיץ נשאר. הוא לא מת, אבל מפסיק לצמוח. מכסחים אותו נמוך ועושים שזרוע. זרעי החורף מאפשרים לדשא החדש להמשיך להיות טוב, ירוק וחזק. בקיץ הדשא הרגיל חוזר לצמוח וממשיכים לשחק עליו כרגיל".
לכל הכתבה,
https://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.2153472" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אני חושב שזו שערוריה שמתאמנים עליו, יש 7 מגרשי אימון, למה מתעקשים להתאמן בוסרמיל?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:אני חושב שזו שערוריה שמתאמנים עליו, יש 7 מגרשי אימון, למה מתעקשים להתאמן בוסרמיל?
יש אנשי מקצוע שאחראים על הנושא, אני מאמין שאם הם אישרו לקבוצה להתאמן בוסרמיל אז הם יודעים מה הם אומרים.

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

sumsum כתב:אני חושב שזו שערוריה שמתאמנים עליו, יש 7 מגרשי אימון, למה מתעקשים להתאמן בוסרמיל?
הקבוצה מתאמנת במגרשי אימון ברייסר, עד אשר ייגמר הליך השזרוע. פעמיים בלבד אישרו לקבוצה לעלות עליו, ב23 לחודש נגד רמת השרון, וב30 נגד פתח תקווה.
שזה כעיקרון תאריך סיום השזרוע.

שלח תגובה