חושבים כבר על ינואר?
Re: חושבים כבר על ינואר?
אני הייתי מביא את מליקסון
אתה טועה ומטעה, זה ממוצע של שער למשחק ולא שניים.sumsum כתב:באמת, מתפלא על כולכם…עם הגנה שמקבלת 2 שערים בממוצע למשחק מה יש פה לחשוב על קשרים התקפיים? ברור לחלוטין שהבעיות הן אצלנו בהגנה, מרכז ההגנה וגם אגף ימין שאחראי על לא מעט שערים (עכו, אשדוד ועוד) זה פשוט חוסר אחריות להביא שחקנים לתפקידים שגם ככה עמוסים.
חשוב מאוד לא להתפזר, מעבר להכל חייבים לחזק את ההגנה-אין קבוצת צמרת בלי הגנה טובה, ולא לעולם חוסן, לא בכל משחק נוכל להבקיע 2 ו3 שערים.
צריכים לנצח גם 1-0 קטן.
עוד דבר , אתה תופתע לגלות שעם ההגנה הנוכחית אנחנו נסיים באחת משלוש ההגנות הטובות בליגה (ראה סיום עונה שעברה).
זה סטטיסטיקה היא תמיד מתיישרת, ב-3 משחקים חטפנו 75% מסך השערים העונה.

מעבר לזה לא לשכוח שפאיוביץ היה פצוע ואיתו ספגנו ממש מעט
שים לב שאמרת שהסטטיסיטקה תמיד מתיישרת, ועובדה ששנה שעברה למרות שבסיבוב הראשון היינו מההגנות הטובות בליגה, בסיבוב השני "יישרנו" אותהשי האדום כתב:
אתה טועה ומטעה, זה ממוצע של שער למשחק ולא שניים.
עוד דבר , אתה תופתע לגלות שעם ההגנה הנוכחית אנחנו נסיים באחת משלוש ההגנות הטובות בליגה (ראה סיום עונה שעברה).
זה סטטיסטיקה היא תמיד מתיישרת, ב-3 משחקים חטפנו 75% מסך השערים העונה.
אנחנו חזרנו להיות קבוצה כמו בימים הטובים, קבוצה עם הגנה גדולה וקצת מגושמת, מגנים מהירים עם אופי התקפי, קישור אמצע קצת רך(טעון שיפור) ומשחק אגפים מהטופ 3, אם לא מהטוב ביותר
שנה שעברה מה שהפריע לנו זה שלא הבקענו הרבה שערים ובצדק
אלישע לוי הוא מאמן שמתאים והתאים לנו ואני כבר אמרתי שצריך היה לתת לו צאנס, למרות שהדרך עוד ארוכה
ה4-4-2 "המיושן" הזה עשה רק טוב לבאר שבע בכל שנות קיומה, ההבדל כיום הוא שחלוץ נוסף אחד יצטרך לעשות הגנה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"