פחדנים :( הפינה הפסימית :)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: פחדנים :( הפינה הפסימית :)

שליחה על ידי shovalb9 »

זה שי ! כתב:גל הראל לוקה בדבר הכי חשוב כקשר אמצע וזה 1 במהירות 2 במשחק קדימה 80 אחוז מהמסירות שלו הם אחורה אין לי בעייה עם זה אבל ב20 אחוז שהוא מוסר קדימה הוא לא מדיק בחצי מהם חייב לעבוד על זה בסך הכל התחיל טוב את העונה ונעלם קצת ,זה שי!
דווקא הפיזיות שלו בסדר גמור, הוא מפצה על מהירות עם המבנה גוף הגדול שלו והגליצים שלו. כן אתה צודק בקטע של הנעת הכדור מהקשרים, שבוע שעבר זה עבד מצוין במיוחד כשדג'אני שיחק, אראל כרגע צריך לרדת לספסל או לפחות להינזף בקטע הזה(או שימצאו פיתרון יצירתי לזה)

ולגבי אריאל, גם סויסה רוצה לעלות להרכב ותחשוב על זה מהמבט שלו-אם היה מוסר לפלט לפלט היה יותר סיכוי לפתוח מאשר לו, וגם עוד גול לסטטיסטיקה שלו זה אף פעם לא רע ופלט יכל להשיג את השער שלו היום, והוא ישיג אותו בקצב הזה, צריך לתת לו זמן וביטחון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

* אראל & דג'אני , משחק חלש מאוד של שתיהם.
לא באו לקבל כדורים מהבלמים , הניעו רק לרוחב , דג'אני להרכב על חשבון אחד מהם בשבוע הבא.
* זה שהפסקנו לשחק אחרי הגול של נאסר , היינו 9 מול 11 ואנחנו ביתרון של גול , אבל מזאת ההנעת כדור הזאת והללכת אחורה ? רק חסר חלילה היינו מקבלים איזה גול מפגר.
* האנשים פה בפורום , חחח איך זה היגיוני שגם אחרי ניצחונות יש יותר תגובות בפינת הפסימית מאשר אופטימית ?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הדבר היחידי שאני באמת לא מבין זה את העניין של הללכת אחורה שהיה לנו הזדמנות לכתוש את היריב...
אבל כל שאר התלונות, אתם מדברים על זה שאראל הוא איזה שחקן חלש, הוא עושה את העבודה והוא לדעתי הרבה יותר טוב פיזית מדג'אני שאומנם מעולה בהנעת הכדור אבל בפועל הוא פשוט לא מצליח הגנתית יותר מדיי לדעתי האישית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני לא מסכים עם כל מי שטוען פה שאראל היה חלש. הוא פשוט שחקן שונה מדג'אני, עשה המון מלחמה וחילץ המון כדורים. הרג את האמצע של חיפה.
בכלל לא שיחקנו רע, הנענו כדור, שלטנו והיינו בכמה דרגות טובים מהיריב.
הורדת ההילוך נבעה בעוקר מהגשם, הפועל חיפה אחרי הגול של נאסר חיפשה רק לשמוע את השריקה ולברוח לחדר ההלבשה, לב"ש זה התאים. מי שהיה איתנו אתמול במגרש הרגיש איזה מבול ירד, לא ממש יכולנו להניע כדור על הקרקע, מרוב שהדשא היה ספוג כל פס כמעט נעצר במקום מטר מהמוסר. במצב כזה הסיכוי לעשות טעויות ולקבל במתפרצת (כמו הגול של סויסה) הוא גדול מאוד. ברור לי מאוד למה השחקנים הורידו הילוך וחיפשו לשמוע את השריקה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריאל2 כתב:משחק שני ברציפות שסוויסה יכול לפרגן לפלט ולסייע לו לצבור בטחון בכיבוש שער קל והוא מעדיף להבקיע לבד.
אמנם שערים יפים של שחקן מוכשר אבל אפשר לצפות למעט התחשבות לאור הסיטואציה.
סוויסה הוא חלוץ בכל מובן המילה, חד, קטלני, רוצח. הוא לא סומך על אף אחד ולא רואה אף אחד ממטר. וככה בדיוק זה צריך להיות. לא כמו דובב גבאי שקיבל אתמול בתחילת המשחק מסירה בתוך הרחבה, ובמקום לחפש את השער חיפש מסירה ולכן בסופו של דבר מסר כדור אחורה אל שחקן מחוץ לרחבה ואיבד את ההזדמנות.
סוויסה רואה את השער כמו שגולר אמיתי רואה את השער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
g.b555

שליחה על ידי g.b555 »

די לחפש בעיות!אנחנו לא ברצלונה, בואו נרד לקרקע אנחנו לא נדרוס כל משחק, לפעמיים גם לא נשחק הכי טוב.
אבל הדבר הכי טוב זה שגם במשחקים לא גדולים לקחת שלוש נקודות.
אז מספיק עם הפינה המטופשת הזאת!
הנקודה הפסימית שלי, הפינה הפסימית!!!!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

g.b555 כתב:די לחפש בעיות!אנחנו לא ברצלונה, בואו נרד לקרקע אנחנו לא נדרוס כל משחק, לפעמיים גם לא נשחק הכי טוב.
אבל הדבר הכי טוב זה שגם במשחקים לא גדולים לקחת שלוש נקודות.
אז מספיק עם הפינה המטופשת הזאת!
הנקודה הפסימית שלי, הפינה הפסימית!!!!
תכל'ס.
אני גם לא מבין את הקטע של "לא שיחקנו טוב". הם לא עברו את החצי מהדקה הראשונה וקצת יותר חדות היינו צריכים להבקיע 2-3 שערים עוד לפני המחצית.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

חח איזה קהל של ווינרים שום דבר לא מספיק

תהנו מהרגע! תפתחו עיניים! סיבוב שלם אנחנו נגיחות עם מכבי תל אביב על המקום הראשון!!

עשינו ניצחונות נגד הגדולות (חוץ מחיפה) ופירקנו כל מה שבא מולנו! אז שחררו ותהנו.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

לא חושב שמדובר באוהדים שלא נהנים מהקבוצה או מהניצחון.
1. מדובר בטופיק הפסימי - אז... הממ... :P
2. המשחק השוטף שלנו באמת לא כל-כך שוטף. הוא נתקע בעיקר באמצע המגרש ולמעשה קבוצה שסוגרת את האמצע מצליחה לשתק אותנו די בקלות.
3. דווקא אחרי ניצחונות לדעתי צריך לטפל ולהציף בעיות - גם בשביל הפרופורציות וגם כי הראש נקי מדאגות לגבי נקודות וכו'.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

מת על הפינה הזאת במיוחד אחרי שאנחנו מנצחים ועולים למקום הראשון, כאילו אנחנו רגילים לזה.
גל אראל אז נכון עושה שטות או שתיים במשחק אבל בסה"כ מוסיף המון פיזיות ואגרסיביות למשחק האמצע שלנו, כמו שכתבו כאן מחלץ הרבה כדורים ונלחם(רחוק שנות אור ממנו אבל נקרא לו הסמי חדירה שלנו) אנחנו חייבים אחד כזה במגרש, זינו ודאגני יאבקו על המשבצת של השחקן "הטכני" בקישור האחורי, אני באופן אישי מעדיף לתת לילד לשחק חייבים להמשיך לבנות את דור העתיד שלנו, והעונה זאת הזדמנות מצוינת לבנות כאן קשר לשנים הבאות מה עוד שזינו לוקח בשתי ידיים את ההזדמנות שלו, דאגני נתן עשרים דקות פשוט אדירות מול פ"ת אבל הוא שיחק בתחילת העונה הרבה ולא נפלתי מהכיסא, ככה שלא יקרה כלום אם הוא ימשיך לשבת על הספסל.
גם אביתר אילוז צריך להמשיך לשחק, אז נכון שהוא החלש יחסית מבין שחקני ההגנה שלנו אבל אנחנו עם שאר חובה בודד בודד בארבעת המשחקים האחרונים, יש תאום מצוין בין שחקני ההגנה שזה הדבר הכי חשוב, אם היה לנו איזה מגן ימני תותח בקבוצה הייתי הראשון לצעוק אילוז לספסל אבל כשהאלטרנטיבה שלנו היא בן ביטון אז לא תודה, הוא ימשיך לשחק ואנחנו נמשיך לשמור על משחק הגנה יציב.
ולסיום אם ניקוליץ לא עושה פאול, ברדה עושה 2-1 ואנחנו נותנים להם 3,4 חתיכות ב11 על 11, לא זוכר משחק שהיינו כל כך דומיננטים בו ואנשים עוד מתלוננים. תסתכלו על הטבלה ותהנו מכל רגע !!!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

האלטרנטיבה היחידה בסגל לגל אראל, היא בן אלגרבלי.

אין קשר בין דג׳אני לאראל בסגנון המשחק.
לוטם עוד יותר מאוזן ומרגיש שהוא 50/50 אמיתי.
הוא יתאים יום אחד להחזיק אמצע, אבל לא היום.
אין לו את הקילריות של אראל או את הכדורים הנפלאים של דג׳אני.

לוטם ודג׳אני באמצע זה לתת את האמצע לקבוצה היריבה, במיוחד אם ישחקו מולנו עם 3 קשרים

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אריאל2 כתב:משחק שני ברציפות שסוויסה יכול לפרגן לפלט ולסייע לו לצבור בטחון בכיבוש שער קל והוא מעדיף להבקיע לבד.
אמנם שערים יפים של שחקן מוכשר אבל אפשר לצפות למעט התחשבות לאור הסיטואציה.
רק היום שמתי לב בתקציר למסירה שיכל לתת לפלט, ואין דבר חשוב מלתת לחלוץ אולי חסר ביטחון שער קל, סווסיה הוא חלוץ מלידה, וכיאה לחלוץ הוא רואה רק את השער ובצדק, פלט יחכה להזדמנויות שלו בשני משחקי הבית הקרובים.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

אלדר כתב:האלטרנטיבה היחידה בסגל לגל אראל, היא בן אלגרבלי.

אין קשר בין דג׳אני לאראל בסגנון המשחק.
לוטם עוד יותר מאוזן ומרגיש שהוא 50/50 אמיתי.
הוא יתאים יום אחד להחזיק אמצע, אבל לא היום.
אין לו את הקילריות של אראל או את הכדורים הנפלאים של דג׳אני.

לוטם ודג׳אני באמצע זה לתת את האמצע לקבוצה היריבה, במיוחד אם ישחקו מולנו עם 3 קשרים
בדיוק !!!

שלח תגובה