לאחרונה גוברות השמועות שאם יגיע שחקן נוסף בינואר, דג'אני (אם יגיע שחקן קישור) ופלצ'וק (אם יגיע שחקן התקפה) יבקשו לעזוב.
אני פונה לצוות המקצועי ולהנהלת הקבוצה שיבהירו מראש לשחקני הקבוצה (למעט הצעירים שהשאלה תעשה להם טוב, כמו אבו לאבן ועוואד) שהחיזוק בינואר מגיע כתוספת לקבוצה ולא במקום השחקנים הקיימים.
כדי לרוץ בצמרת לאורך עונה שלמה צריך סגל חזק וזה כולל ספסל חזק.
עד סוף העונה יהיו לנו עוד פציעות, הרחקות, תקופות פחות טובות של שחקן כזה או אחר ומשחקים שבהם נצטרך את השינוי מהספסל, ולכן אנחנו צריכים לשמור על סגל עמוק, כשדג'אני ופלצ'וק הם חלק ממנו.
למי שצריך הוכחה עד כמה הספסל מרכזי אצלנו השנה, הנה טבלאות "מחציות" של ליגת העל -
טבלת המחצית הראשונה:
1. הפועל עכו 20
2. מכבי ת"א 18
3. הפועל חיפה 17
4. קרית שמונה 16
5. מ.ס. אשדוד 16
6. מכבי חיפה 15
7. הפועל ב"ש 15
8. רמת השרון 14
9. בני יהודה 14
10. רעננה 13
11. הפועל ת"א 13
12. בני סכנין 12
13. מכבי פ"ת 10
14. בית"ר ירושלים 9
טבלת המחצית השנייה (שבה לרוב מתבצעים החילופים ונעשה שימוש בספסל):
1. הפועל ב"ש 29
2. בני סכנין 21
3. מכבי ת"א 20
4. רעננה 19
5. מכבי חיפה 18
6. אשדוד 17
7. הפועל ת"א 16
8. בית"ר ירושלים 16
9. קרית שמונה 14
10. הפועל חיפה 13
11. הפועל עכו 9
12. מכבי פ"ת 8
13. רמת השרון 7
14. בני יהודה 6
לא לשחרר את דג'אני ופלצ'וק בינואר!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: לא לשחרר את דג'אני ופלצ'וק בינואר!
מסכים.
ולדעתי גם אלישע צריך לשנות קצת גישה.
השיטה של "כל עוד מנצחים גם אם תראה כמו הצרות שלי תמשיך לקבל את המקום בהרכב" גורמת ללא מעט תסכול לשחקני הספסל.
איזה מסר מקבלים שחקני הספסל מכך ששחקן שמוכיח את עצמו על הדשא כמו סוויסה לא מקבל אף צ'אנס בהרכב? שהם צריכים לחכות לרצף הפסדים\פציעות\הרחקות כדי לקבל את המקום ב-11?
לא צריך לעשות רוטציה רחבה או משהו בסגנון, אך מדי פעם קצת דם חדש להרכב (בטח אם השחקן מוכיח את עצמו) יכול לתרום לא מעט.
ולדעתי גם אלישע צריך לשנות קצת גישה.
השיטה של "כל עוד מנצחים גם אם תראה כמו הצרות שלי תמשיך לקבל את המקום בהרכב" גורמת ללא מעט תסכול לשחקני הספסל.
איזה מסר מקבלים שחקני הספסל מכך ששחקן שמוכיח את עצמו על הדשא כמו סוויסה לא מקבל אף צ'אנס בהרכב? שהם צריכים לחכות לרצף הפסדים\פציעות\הרחקות כדי לקבל את המקום ב-11?
לא צריך לעשות רוטציה רחבה או משהו בסגנון, אך מדי פעם קצת דם חדש להרכב (בטח אם השחקן מוכיח את עצמו) יכול לתרום לא מעט.
דגאני צריך לחזור להרכב , אוי ואבוי לנו עם הוא ישוחרר.
השחקן קישור האחורי הכי טוב שלנו.
השחקן קישור האחורי הכי טוב שלנו.
את דג'אני לא הייתי משחרר, אבל את פלצ'וק כן.
נגרם לו כאן נזק לא קטן בכך שהוא לא מרבה לשחק, פלצ'וק שחקן טוב אבל ברוטציה של השנה זה לא מספיק.
הייתי משחרר את מרקוביץ ואת פלצ'וק ומביא קשר בעל שיעור קומה, כך תהיה באמת תחרות על ההרכב ולא תחרות מדומה.
נגרם לו כאן נזק לא קטן בכך שהוא לא מרבה לשחק, פלצ'וק שחקן טוב אבל ברוטציה של השנה זה לא מספיק.
הייתי משחרר את מרקוביץ ואת פלצ'וק ומביא קשר בעל שיעור קומה, כך תהיה באמת תחרות על ההרכב ולא תחרות מדומה.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להפך אסור לשחרר אף שחקן, קבוצה בריאה צריכה סגל עמוק, אם תשחרר את פלצ'וק מי בדיוק יתחרה על עמדת הקשר באגף בנוסף לבוזגלו נסאר ועווד (שגם רוצה לעזוב).שי האדום כתב:את דג'אני לא הייתי משחרר, אבל את פלצ'וק כן.
צריך לשחרר את מרקו ולהביא במקומו בלם מחליף וקשר עושה משחק עם אוריינטיציה הגנתית שיהיה איכותי בשני הדברים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא לגעת!!!!! אם אפשר להביא את מליקסון, סבבה. אם לא, להמשיך כפי שהתחלנו
אין שום סיכוי שבעולם שאלישע הפסיק לבנות על דג'אני.
הרכש הראשון שאלישע הביא לכאן (ובצדק) הוא דג'אני. מדובר באחד הקשרי 50-50 הכי טובים שיש לנו בליגה
ומספיק היה לראות את החצי שעה שלו מול מכבי פ"ת והמהלכים שהוא יצר כדי להבין עד כמה שקט ובטחון יש לשחקן הזה
ברגליים ובראש.
אני מניח שמדובר בלחץ תקשורתי על אלישע להתחיל להרכיב אותו יותר,לא רואה סיכוי שהוא עוזב אותנו בינואר.
לגבי פלצ'וק? באמת תלוי ברכש שיגיע בינואר.
הרכש הראשון שאלישע הביא לכאן (ובצדק) הוא דג'אני. מדובר באחד הקשרי 50-50 הכי טובים שיש לנו בליגה
ומספיק היה לראות את החצי שעה שלו מול מכבי פ"ת והמהלכים שהוא יצר כדי להבין עד כמה שקט ובטחון יש לשחקן הזה
ברגליים ובראש.
אני מניח שמדובר בלחץ תקשורתי על אלישע להתחיל להרכיב אותו יותר,לא רואה סיכוי שהוא עוזב אותנו בינואר.
לגבי פלצ'וק? באמת תלוי ברכש שיגיע בינואר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
משיח, השמועות הם לא שאלישע רוצה לשחרר אותם אלא שבינואר הדרישה לעזוב תגיע מהשחקנים עצמם.
עכשיו השאלה האם אלישע יסכים לשחרר אותם או שיסרב.
עכשיו השאלה האם אלישע יסכים לשחרר אותם או שיסרב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!