לכל הכפויי טובה - כן, זה בזכות אלישע!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: לכל הכפויי טובה - כן, זה בזכות אלישע!

שליחה על ידי yedidel »

Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שיש צדק גם בטענות של מצדדי אלישע וגם בטענות של מתנגדי אלישע.
מצד אחד, קצב צבירת הנקודות הוא מעולה, היו כמה ניצחונות מאוד מהנים, ואפשר לראות התקדמות של הקבוצה בלא מעט פרמטרים.
מצד שני, אלישע הוא מאמן מקובע מאוד וזה עלה לנו באיבוד נקודות במשחקים מול רמת השרון ורעננה, לפחות בשני מקרים (קריית שמונה ורמת השרון) אלישע ושחקנים בקבוצה התבטאו ואמרו שהם לא היו מוכנים למשחק (בשני המקרים אחרי פגרה), ואסור לשכוח שהבאנו בקיץ בלא מעט כסף שניים מהישראלים היותר טובים שיש היום בשוק (בוזגלו וברדה) ככה שאי אפשר להתעלם מהעובדה שהשדרוג הכלכלי תרם לקבוצה בצורה משמעותית בקיץ (ברדה היה קודם כל רכש של אלונה).

מבחינתי, אלישע ימדד לאורך זמן. הסיבוב הראשון היה מצוין, אבל גם בשנה שעברה את הסיבוב הטוב (יחסית) שלנו עשינו בתחילת העונה.
בכל מקרה, חושב שהאוהדים שלנו צריכים לצאת מההגדרה של שחור או לבן, או שאלישע הוא המאמן הכי טוב בליגה או שאין לו מושג. יש גם אמצע, יש גם אפור, ובהחלט יכול להיות שלשם אלישע לוי משתייך.
אלישע לוי לא מקובע. אלישע לוי חושב אחרת ממך, ממני ומאוהדים אחרים שחושבים שיש שחקנים כאלה או אחרים שצריכים לשחק.
ונראה לי שלו יש קצת יותר נסיון וקבלות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לבצע חילוף כל משחק בדקה ה60, בלי קשר למתרחש על הדשא, זה קבעון.
לבצע כמעט תמיד את אותם החילופים, זה קבעון.

הניסיון של אלישע לוי כולל הצלחות אבל גם כישלונות. לא היינו רחוקים מלרדת ליגה עם אותו אלישע לוי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

כמו שאי אפשר לקחת ממנו את הכישלון בעונה שעברה אי אפשר לקחת לו את ההצלחה בעונה הזאת.
בכדורגל בסוף כולם נבחנים במבחן התוצאה. השנה יש הרבה יותר מהתוצאה הרצויה בתחילת העונה ויש גם דרך ויש קבוצה התקפית ויש שחקני בית וכל מה שאוהד באר שבעי ממוצע ייחל לו אכן קרה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

מטריד שגם במשחקים ממש טובים העונה, אותם מבקרים, נעלמים כמו שבלעה אותם האדמה.
זה פשוט הזוי , כשהקבוצה לא משחקת טוב - הפורום נהיה פעיל פי כמה וכמה.
הקבוצה משחקת טוב -הפורום בית קברות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

יש לי רק שלוש שאלות לכל המבקרים הגדולים פה...
אם אליניב ברדה היה בקבוצה שנה שעברה באיזה מקום היינו מסיימים?
אם אלישע חושב אחרת ממך או אפילו טועה באופן מובהק בחלק מהמשחקים זה אומר שכל פעם שהקבוצה מצליחה זה בגלל יכולת ואופי אדיר של השחקנים ו"למרות" אלישע?
בסגל הנוכחי איזה מקום יחשב הצלחה עם אלישע? ולעומת זאת איזה מקום יחשב הצלחה עם הסגל הנוכחי עם עזורי/קלינגר/בלבול למשל?...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מנצחים מהללים את אלישע על ניהול משחק גאוני , וטקטיקה מצויינת.
עושים תיקו מול קבוצה בונקריסטית , אנחנו מקום 2 רק בזכות השחקנים ולמאמן אין קשר בכלל.

נחקנו אוהדי הפועל באר שבע , נחקנו !!!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא מסכים, עם כל הבעד/נגד אלישע הזה. הקבוצה מצליחה יופי ויש הרבה דברים טובים להגיד על אלישע, הרבה מזה בזכותו. עם זאת, אם שואפים למצוינות יש תמיד דברים לשפר ולאן לשאוף. כמו שכולם מתאכזבים אחרי עוד החמצה של דובב מול שוער או אחרי דריבל לא מוצלח של נסאר ככה מתאכזבים כשלא רואים מהמאמן שום מעוף ויצירתיות.
הפלוס הגדול של אלישע זה השקט והביטחון שהוא נותן לקבוצה, הבעיה שכשהקבוצה הופכת לצפויה זה הופך למינוס.
כל קבוצה שתבוא מולנו עכשיו תשחק עם עשרה שחקנים מאחורי הכדור, אם מול קבוצות לא להיט אנחנו לא יודעים לפרוץ את זה, מה יקרה כשלקבוצות האלו יהיו חלוצים מהירים שלא בועטים מעשרים מטר לידיים של השוער אלא שמים גול??
הביקורת על אלישע מיועדת כדי לשפר את הנקודות החלשות שלנו, לא כדי להזיק לנקודות החזקות אצלנו...

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

דבר ראשון לדעתי מדובר בדיון לגיטימי שטוב שנפתח. אולי הוא לא היה נפתח אם היינו מנצחים את רעננה, אבל אני חושב שאלו שדעתם על יכולות האימון של אלישע פחות טובות לא הושפעה מהתוצאת המשחק.
דעתי האישית היא איפשהו באמצע ואני אסביר.
יש דברים שבהחלט אפשר לזקוף לזכותו של אלישע, כמו משחק ההגנה, היכולת להכניס את בוזגלו לכושר לאט לאט, חדר הלבשה בריא ושמח, עמידה נכונה מול הקבוצות הגדולות וכך שברוב המשחקים שלטנו ושיחקנו כדורגל טוב.
כמובן שיש מספר החלטות וצעדים שאני פחות מסכים כמו האשראי הבלתי מוגבל שמקבל גבאי, החתמה של חלוץ בסכום גבוה מאוד שלא מתאים לשיטת המשחק של הקבוצה (ד"א אני מסכים מאוד עם מה שגיא לוי אמר אתמול בשער השבת בנוגע לכך) והקושי להתמודד לא פעם עם הגנות צפופות במשחקי הבית.
נושא נוסף שהרבה העלו זה הקבעון וכך שהוא לא משנה את ההרכב הפותח. אני חושב שצריך לתת לו קרדיט בנושא ושהקבוצה מנצחת הרבה מאמנים לא משנים את ההרכב. יש מאמנים, וכנראה שאלישע הוא אחד מהם, שאוהבים לשמור על הרכב קבוע והיררכיה מסויימת וצריך לכבד את זה.

אם לסכם, הקבוצה נמצאת במקום שהרבה מאתנו (אם לא כולנו) לא חלמו עליו והיא נמצאת שם בזכות. בשום פנים ואופן אי אפשר להגיד שזה למרות המאמן ובהחלט יש לו זכויות לא מעטות בהישג הזמני של הסיבוב הראשון (אי אפשר להשוות את הסיבוב הראשון של העונה הקודמת כמו שחלק רשמו). סיכום אמיתי וסופי נעשה בסוף העונה ואני מקווה מאוד שהוא יהיה חיובי.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

ברור אלישע!!!! תראו לי שם אחד של מאמן ראוי שיושב בחוץ...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

האמת,אנחנו יהודים,ועל זה נאמר 100 יהודים 1000 דעות.
ברור שלא יהיה ליולם קונצנזוס לגבי מאמן כזה או אחר ותמיד יהיו כאילו שייראו את הדברים אחרת,ואגב זה גם נכון,צריך שתהיה אופוזיציה שלפעמים גם תיפתח לנו את העיניים ברגעים שכולנו טובעים בשכרון חושים.
אבל אסור להתבלבל,גדולה של אדם/בעל תפקיד הוא להפיק לקחים מטעויות שעשה,כל ההצלחה היחסית (עד כה יש לציין) של אלישע מתחילה מסוף העונה,בניגוד לכל הפרסומים שדיברו על זה ש"אלונה שוקלת את המשך דרכו של אלישע" שהם דיבורי סרק,מי שבאמת שקל אם להמשיך היה אלישע ומי ששמע את הראיונות איתו בסוף עונה שעברה מבין למה אני מתכוון,הבנייה של הקבוצה השנה כולל המאבק שלו להביא את ברדה בכל מחיר וכשהיה אפשרות להביא את בוזגלו הוא לחץ לעשות את זה והעיקשות שלו לא להביא שחקני רכש מכל הבא ליד,אלה באמת ממקום של הפקת לקחים,תוך הבאה של מספר שחקנים קטן ואיכותי מראה על זה שאלישע אמר את זה לאלונה בסוף העונה ואף הציב לה זאת כתנאי להמשך עבודתו.
ואת זה אני זוקף לזכותו,בניגוד לטמבל ההוא מאשדוד שהיה פה המשיך עונה שנייה ולא רק שלא שיפר את הקבוצה והפיק לקחים,אלה הרס אותה יותר והסכים לויתורים שנכתבו לו מלמעלה,בחוסר חוט שדרה משווע ובניגוד למה שמנסים לצייר אותו בתקשורת(כאיש חזק ואמיץ עלק...)
בנוסף,צריך גם להיות כנים,גם שאלישע בנה את הקבוצה וסיגל לה סגנון משחק,גם הוא עצמו לא האמין שזה יילך לו כל כך טוב,וכן עכשיו ב"ש היא קבוצה לגיטימית בצמרת,שיריבות חוששות ממנה ומכיעים לסגור מולה,ועדיין לא נמצא הפתרון,אגב אני טוען שפתרון לפתיחת מערכים סגורים תלויה הרבה במאמן אבל לא פחות באינטלגנציה של השחקנים,וכן לפעמים צריך גם מזל,ומכבי ת"א כובשת ראשונה מהר מאוד,ותשימו לב שהכל מגיע מטעויות של ההגנות היריבות זה נעשה הרבה יותר קל.
אני כן מסכים שצריך לתת מקום יותר לרוטציה בעיקר בקישור.
מלבד זה אני חושב שאלישע במאני טיים מביא את השחקנים ליכולת שיא והיום לדעתי הוא אחד משתי המאמנים הטובים בארץ (ביחד עם סוזה,בן שמעון זה בלוף!!)

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

gate5 כתב:אריק זה שאתה אומר שכל הקבוצות שנצחנו אותם היו עם בעיה כלשהי רק מעיד על זה שאתה מגיע עם מטען על אלישע ואתה לא שופט אותו על העונה הזאת.
אתה פאקינג מקום 2.. מקום 2. הגנה הטובה בליגה - התקפה השנייה הטובה בליגה, מה עוד אתה רוצה ?

תסתכל על מכבי חיפה והפ' תא עם תקציבים יותר גדולים..איפה הם ואיפה אנחנו.

"מאמן מוכשר יותר והיינו מנצחים את רעננה ורמה"ש" - וואלה ? איזה מאמן בדיוק אתה מכיר בארץ ? תן לי שם אחד.
אולי המאמן המוכשר הזה היה מפסיד לסכנין, מכבי ת"א והפ' ת"א..מה אז הייתה אומר ?

די לחפש יש מעין.. תיהנו מהרגע. תיהנו מהקבוצה כי יש ממה ליהנות.

נכון שאתמול היו חילופים לא משהו בלשון המעטה..אבל מפה ולהגיד שהשנה הזאת היא למרות אלישע ולא בזכותו זה פשוט עוול.
ראשית בוא נשים דברים על מקומם, מישהו שמע ממני דרישה לפטר את אלישע לוי?
אני נהנה מהעונה הזאת מאוד, הקבוצה עושה חשק ליסוע אחריה ושנים שלא היו תחושות כאלה,
הטייפקאסט של האוהד הממורמר זה לא אני, הכל נאמר ברוח טובה.
אלישע עד עכשיו בעונה מצויינת ומגיעות לו הרבה מחמאות כי הוא חלק מהקבוצה, אני פשוט
לא חושב שיש לו איזה ערך מוסף ולא בטוח שעם כל מאמן אחר לא היינו מגיעים להישגים האלה.
מי שמכיר אותי יודע שאת הביקורת על אלישע לא המצאתי אחרי רמה"ש ורעננה, אמרתי אותה
גם אחרי הניצחון על מכבי ת"א.
לגבי התקציבים אני מציע לך לא לפתוח את הנושא משתי סיבות: אחת כי אנחנו רק במחזור 13
ולא 36, קבוצה גדולה נמדדת לאורך זמן ואני באמת לא רואה אותנו מסיימים לפני שתיהן.
הסיבה השנייה היא ששנה שעברה עם התקציב הרביעי בגודלו כמעט ירדנו ליגה (תזכיר לי מי אימן?).

אסכם ואומר שאלישע הוא מאמן בינוני לדעתי, כרגע הוא האיש הנכון ונושא העסקתו לא רלוונטי, צריך
להיות הזוי כדי להגיד את זה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אריק כתב:
ראשית בוא נשים דברים על מקומם, מישהו שמע ממני דרישה לפטר את אלישע לוי?
אני נהנה מהעונה הזאת מאוד, הקבוצה עושה חשק ליסוע אחריה ושנים שלא היו תחושות כאלה,
הטייפקאסט של האוהד הממורמר זה לא אני, הכל נאמר ברוח טובה.
אלישע עד עכשיו בעונה מצויינת ומגיעות לו הרבה מחמאות כי הוא חלק מהקבוצה, אני פשוט
לא חושב שיש לו איזה ערך מוסף ולא בטוח שעם כל מאמן אחר לא היינו מגיעים להישגים האלה.
מי שמכיר אותי יודע שאת הביקורת על אלישע לא המצאתי אחרי רמה"ש ורעננה, אמרתי אותה
גם אחרי הניצחון על מכבי ת"א.
לגבי התקציבים אני מציע לך לא לפתוח את הנושא משתי סיבות: אחת כי אנחנו רק במחזור 13
ולא 36, קבוצה גדולה נמדדת לאורך זמן ואני באמת לא רואה אותנו מסיימים לפני שתיהן.
הסיבה השנייה היא ששנה שעברה עם התקציב הרביעי בגודלו כמעט ירדנו ליגה (תזכיר לי מי אימן?).

אסכם ואומר שאלישע הוא מאמן בינוני לדעתי, כרגע הוא האיש הנכון ונושא העסקתו לא רלוונטי, צריך
להיות הזוי כדי להגיד את זה.
מסכים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

למען האובייקטיביות אומר שאלישע פשוט הרג אותנו עם החילופים שלו. זה התחיל בהוצאה של נאסר ובהכנסה של סוויסה לאגף, חילוף שגם
הפסיד לנו שחקן הכרעה שמסוגל לרווח את המשחק הצפוף ממילא וגם הפסיד לנו חלוץ מוכח שכבר למדנו בעבר שחייב לשחק במרכז.
זה המשיך עם הייבוש של דג'אני בספסל, למרות שכל עין באצטדיון זיהתה את הפקק במרכז השדה המוגבל התקפית שלנו (בלשון המעטה).
לאחר שלושת החילופים הקבוצה נראתה הרבה פחות טוב מבחינה התקפית ולקראת הסוף אפילו איבדה את השליטה במגרש. החשש מספיגת
שער במתפרצת הוביל לכך שאביתר נשאר מאחור ולא הצטרף להתקפות, בוזגלו שהיה השחקן היחיד שהגיע למגרש קיבל הרבה פחות תמיכה
וכדורים בהתקפה ובעצם כל הקבוצה פשוט נתקעה. אבל מה שהכי עצבן אותי הייתה השיטה. במשחק מהסוג הזה הייתי מצפה מהמאמן
לנסות לגוון, להפתיע, אפילו לבלגן את המשחק שהיה מסודר וצפוי מידיי, אבל גם לאחר זריקת כל הכלים ההתקפיים למגרש המערך נשמר,
כלום לא השתנה, ובשביל החותמת הסופית לכך ברדה ירד לשחק כקשר אחורי. מה הטעם בהכנסת כל כך הרבה חלוצים אם ממילא
רובם בכלל משחקים בקישור? פשוט משחק חסר חכמה של כל מערכי הקבוצה.
אבל אחרי שהוצאתי קיטור ותסכול, הגיע הזמן להיכנס לפרופורציות. מי שחושב שננצח בכל משחק טועה ובגדול. אז נכון שאלישע שגה בשבת,
אבל זה יכול וצריך לקרות מידיי פעם. לגיטימי שכולנו נותנים פה ביקורות ורוצים לראות את הקבוצה משתפרת משבוע לשבוע, אבל חייבים
לזכור שאין שום דבר מושלם בחיים, בטח לא בכדורגל.
הקבוצה עושה עד עכשיו עונה היסטורית שאף אחד בכלל לא ציפה לה. המאמן הפיק המון לקחים מהעונה שעברה והבין שהקהל שלנו רוצה
לראות קבוצה חזקה והתקפית שמשחקת כדורגל שמח ומשתפת שחקנים עם זהות מקומית. מגיעות לו על כך כל המחמאות, וכל הניסיונות
לגרוע מחלקו בהצלחת הקבוצה הם בעיניי לא יותר מפתטיים.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ForeverRed כתב:למען האובייקטיביות אומר שאלישע פשוט הרג אותנו עם החילופים שלו. זה התחיל בהוצאה של נאסר ובהכנסה של סוויסה לאגף, חילוף שגם
הפסיד לנו שחקן הכרעה שמסוגל לרווח את המשחק הצפוף ממילא וגם הפסיד לנו חלוץ מוכח שכבר למדנו בעבר שחייב לשחק במרכז.
זה המשיך עם הייבוש של דג'אני בספסל, למרות שכל עין באצטדיון זיהתה את הפקק במרכז השדה המוגבל התקפית שלנו (בלשון המעטה).
לאחר שלושת החילופים הקבוצה נראתה הרבה פחות טוב מבחינה התקפית ולקראת הסוף אפילו איבדה את השליטה במגרש. החשש מספיגת
שער במתפרצת הוביל לכך שאביתר נשאר מאחור ולא הצטרף להתקפות, בוזגלו שהיה השחקן היחיד שהגיע למגרש קיבל הרבה פחות תמיכה
וכדורים בהתקפה ובעצם כל הקבוצה פשוט נתקעה. אבל מה שהכי עצבן אותי הייתה השיטה. במשחק מהסוג הזה הייתי מצפה מהמאמן
לנסות לגוון, להפתיע, אפילו לבלגן את המשחק שהיה מסודר וצפוי מידיי, אבל גם לאחר זריקת כל הכלים ההתקפיים למגרש המערך נשמר,
כלום לא השתנה, ובשביל החותמת הסופית לכך ברדה ירד לשחק כקשר אחורי. מה הטעם בהכנסת כל כך הרבה חלוצים אם ממילא
רובם בכלל משחקים בקישור? פשוט משחק חסר חכמה של כל מערכי הקבוצה.
אבל אחרי שהוצאתי קיטור ותסכול, הגיע הזמן להיכנס לפרופורציות. מי שחושב שננצח בכל משחק טועה ובגדול. אז נכון שאלישע שגה בשבת,
אבל זה יכול וצריך לקרות מידיי פעם. לגיטימי שכולנו נותנים פה ביקורות ורוצים לראות את הקבוצה משתפרת משבוע לשבוע, אבל חייבים
לזכור שאין שום דבר מושלם בחיים, בטח לא בכדורגל.
הקבוצה עושה עד עכשיו עונה היסטורית שאף אחד בכלל לא ציפה לה. המאמן הפיק המון לקחים מהעונה שעברה והבין שהקהל שלנו רוצה
לראות קבוצה חזקה והתקפית שמשחקת כדורגל שמח ומשתפת שחקנים עם זהות מקומית. מגיעות לו על כך כל המחמאות, וכל הניסיונות
לגרוע מחלקו בהצלחת הקבוצה הם בעיניי לא יותר מפתטיים.

אולי פשוט אני אתן לך להגיב בכל טופיק ויישאר לי רק לכתוב א-מ-ן.
כל מילה בינגו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

לייק ענק גייט 5, רוב הזמן אתה מבקר, לפעמים מבקר ענייני ולפעמים חוזר על אותם דברים.
הפעם אתה צודק לדעתי, וכל מילה בסלע!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה