ניצחון למרות המאמן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: ניצחון למרות המאמן

שליחה על ידי ערן »

yedidel כתב:אני לא יודע למה אתם כאלה פסימיים. השתלטנו על המשחק מהשנייה הראשונה.
אז נכון, היו החמצות (והיו לא מעט מצבים) במשחק רץ, אז יצא שהבקענו דווקא במצבים הנייחים. אין בזה שום דבר רע.

מצטרף לזה שגבאי צריך לרדת לספסל. מה שכן, אני דווקא לא חושב שהבעיה שלנו היא באמצע. הבעיה שלנו היא מגנים שלא מאיימים בהתקפה. גם דוידזאדה (חבל מאוד על הפציעה) עולה ויורד המון, אבל כמו אילוז פשוט לא מצליח להכניס את הכדור או ההגבהה המסוכנים ליד הרחבה.
"לא מעט מצבים" - המצב היחידי שאני יכול לציין עד ההכנסה של דג'אני למשחק היה זה של פלט.
מלבד גבאי אתה לא חושב שאראל ואילוז צריכים להיות גם בספסל?
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

yossi כתב:אולי הכותרת מוגזמת, אך ההרכב שעלה אתמול פשוט הגביל אותנו, בייחוד ההתעקשות הלא מובנת על גבאי.
אתה עדיין יכול לתקן את הכותרת :)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כבר במסירה הראשונה שלו, דג'אני הוכיח שהמקום שלו חייב להיות בהרכב. זינו ואראל פשוט לא מסוגלים
לספק מסירות ארוכות ולנהל משחק בצורה חכמה. אני מניח שהמחשבה מאחורי הצבתו של גבאי בהרכב הייתה
לנסות להוסיף מהירות להתקפה מאחר ופלט פתח. הטעות היא שבמשחקים מול קבוצות כמו בית"ר אין צורך במהירות
אלא בנוכחות, הנעת כדור וחכמת משחק. כאן אלישע שגה ואני מקווה שילמד מזה. אם להתייחס ספציפית לגבאי,
אני חושב שלמרות הביקורת המוצדקת כלפיו הוא חייב לפתוח נגד הפועל ת"א. מי שראה את המשחק שלהם בסכנין
מבין שמדובר בקבוצה חשופה בצורה כמעט מגוחכת למתפרצות. זה בדיוק הסגנון שמתאים לגבאי.
בנוסף, נסאר חייב לחזור להרכב. אין לנו תחליף ראוי כרגע באגפים. צריך להפסיק עם החולי של הרכבת שחקנים בתפקידים זרים להם.
בסה"כ עשינו אתמול ניצחון חשוב מאוד, במשחק קשה מול קבוצה שבאה לצופף ולהסתגר. אני חושב שאפשר
לראות גרף של התקדמות ביכולת של הקבוצה להתמודד עם סוג כזה של משחקים מאז תחילת העונה.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אלישע טוען שהוא רצה לשנות ולשחק עם שלושה חלוצים אבל בפועל מציב את גבאי בתפקיד של נאסר וכך גורם להרבה איבודי כדור מיותרים.
ההחלטה לשחק עם פלט היא בסדר גמור לדעתי, אבל במקביל היה צריך לתת גם לדאגני וביטון לשחק.

לאלישע יש סגל דיי טוב וארוך והוא צריך לשמור את השחקנים עם אנרגיות חיביות, הם חייבים לדעת שיש תקווה להיכנס להרכב והיום זה לא קורה. לאלישע יש בנקרים בהרכב שאי אפשר להוציא אותם וזה גורם למרמור אצל אלו שלא משחקים.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אין צורך לשנות את הכותרת היא מדויקת ביותר.
המשחק הזה ממשיך חלק גדול מהמשחקים העונה בהם הקבוצה משחקת חרא ומנצחת.
בהתחלה שצוברים נקודות זה נחמד ויפה, אבל בשלב מסוים אתה כבר רוצה לראות כדורגל.
בכל אופן, המגמה הכללית כאן כי הערצה עיוורת לאלישע ואין לי ספק שזה בגלל המיקום
הנובע בעיקר מחולשת הליגה. בכל אופן אני מעדיף לדבר שוב על אלישע רק בעוד 6-7
מחזורים אחרי ינואר וכמה אתגרים לא פשוטים, מקווה שאוכל את הכובע.

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אלישע לוי המאמן הכי טוב (By Far), בעשור האחרון שנחת בב"ש, וגם סדרה של משחקי נפל, לא תגרום לי לשנות את דעתי

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אריק כתב:אין צורך לשנות את הכותרת היא מדויקת ביותר.
להוציא את מכבי ת"א, אין קבוצה בליגה שמשחקת כדורגל יותר טוב והתקפי מבאר שבע ועוד מחזיקה בהגנה הטובה בליגה(!).
גם למכבי יש משחקים חלשים ולא מעט. ואני בכלל לא מדבר על מכבי חיפה והפועל ת"א שנראות כמו כלום בתקציב גבוה בהרבה.
אל תשכח שחלק גדול מההרכב והסגל הזה כמעט ירד ליגה בשנתיים האחרונות. אי אפשר בעונה אחת לשנות הכל מקצה לקצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אריק כתב:אין צורך לשנות את הכותרת היא מדויקת ביותר.
לשתי עובדות כנראה לא התייחסת:
1. מדובר בכדורגל מליגת העל, לא מהליגה האנגלית ולא הספרדית. רמת הכדורגל בארץ, ולא משנה
באיזו קבוצה מדובר, היא לא גבוהה.
2. קשה מאוד לשחק נגד קבוצות שמגיעות בעיקר כדי להפריע. כוח ההרתעה שיצרה הקבוצה נותן לה
שקט יחסי בכל מה שקשור למשחק ההגנה, אבל האיכות ההתקפית וההנאה מהמשחק עצמו נפגעות.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני נהנה מכדורגל כמו שהרבה זמן לא נהניתי.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

מצטרף בענק לתומכים באלישע....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

אני קורא ולא מאמין,יש לנו נק יותר מאשר כל העונה שעברה!הפסד בודד בסיבוב,הגנה בטון עם פגיעה בינגו בפיוביץ,אלישע הוא הגורם העיקרי להצלחה בדיוק כמו לכישלון,אז תפסיקו להיות אידיוטים
תמונה

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

גדולה של אדם היא להודות בטעות ועונה קודמת הוא הודה בזה . והעונה הוא זה שהוביל את השינוי המחשבתי של אלונה לדעתי...
קרדיט ענק מגיע לו הוא מעניק שקט לקבוצה

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

taltal כתב:גדולה של אדם היא להודות בטעות ועונה קודמת הוא הודה בזה . והעונה הוא זה שהוביל את השינוי המחשבתי של אלונה לדעתי...
קרדיט ענק מגיע לו הוא מעניק שקט לקבוצה
האמת שאלונה הבינה שהמשכיות זה שם המפתח
רק חבל שבהתחלה היא נפלה במאמן פח כמו קלינגר(החתימה אותו לעוד שנה ואז החתימה את אלישע)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אלישע לוי כרגע נכון להיום עושה סיבוב שאלמלא מכבי תל אביב אמור להיות סיבוב של קבוצה שזוכה באליפות, זה יותר טוב מהסיבוב הראשון של קריית שמונה באותה נקודת זמן פחות או יותר ויש לנו אותם נקודות כמו שמכבי תל אביב אשתקד עם ה100 מיליון שלהם אספו...
אפשר לומר הרבה על אלישע, אבל גם בזכותו אנחנו מצליחים, שיש שחקן מנהיג כמו ברדה, שחקן שהורג משחקים בחלק גדול מהמקרים כמו בוזגלו ופסיכולוגית ספורט זה מה שהיה חסר עונה שעברה, העונה חסר לנו עוד שחקן הורג משחקים סטייל זהבי או מליקסון ובנוסף שחקן למרכז השדה, לאט לאט אלישע על אף מגרעותיו הפך אותנו יחד עם אלונה מקבוצה שראויה לרדת לקבוצה שיכולה להתחרות על האליפות עם מכבי תל אביב בעידן ג'ורד קרויף, זה לא דבר שהולך ברגל, אלישע ואמרתי את זה כבר עונה שעברה טוב מלבנות קבוצה לקח לו קצת יותר זמן מהרגיל עונה שעברה הוא בנה את ההגנה של הקבוצה והבין שחסר עוד מהירות, הוסיף מהירות להגנה ושיפר את ההתקפה.
בסופו של יום זה כל מה שרצינו הריי להיות פקטור בצמרת, ומי שאומר שהליגה חלשה אז הוא טועה, עונה שעברה הליגה הייתה יותר חלשה מהוענה, העונה תראו את מכבי חיפה שעונה שעברה עם אותו הסגל+שינוי קל עשו עונה יוצאת מן הכלל וסיימו במקום שני, תראו את מכבי תל אביב שרק התחזקו, ותסתכלו על בני יהודה שנחלשו רק בעמדה אחת וזה גלאבן ותראו איפה הם, אם הליגה חלשה איך זה שקבוצת צמרת כמו בני יהודה עם סגל דומה לזה של שנה שעברה נמצאים במקום האחרון?
הליגה התחזקה והקבוצה שלנו קבוצה טובה, עדיין לא מכונה משומנת, כי לוקח זמן לבנות מכונה משומנת, עדיין לא אלופה אבל אם אלישע ימשיך את מה שהוא בנה בעונות האחרונות בסוף תהיה לנו פה קבוצה טובה.
לטעון שאלישע מאמן גדול אני לא אטען אבל שוב פעם אלישע יודע לבנות קבוצה, אולי בעתיד בעוד שנתיים יהיה פה מאמן גדול שיצליח ליצור מהקבוצה שאלישע בנה משהו יותר מרשים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה