הפועל ב"ש שוקלת לפנות לערכאות משפטיות בעקבות החלטת ההתאחדות
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הפועל ב"ש שוקלת לפנות לערכאות משפטיות בעקבות החלטת ההתאחדות
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/839/846.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: הפועל ב"ש שוקלת לפנות לערכאות משפטיות בעקבות החלטת ההתאחדות
אני באמת מהמתונים שחושבים שצריך להחזיר את החיים למסלולם ולתת כתף למאבק, אבל הכוחניות של אבי לוזון דוחה אותי. היו"ר הזה פשוט פופוליסט ומונע אך ורק מאינטרסים זולים.
אפשר לחשוב שהליגה מושבתת חודשיים? בדיוק שבוע! אז עוד שבוע ולא יקרה כלום.
מחרפן אותי גם ששומעים רק את אלונה, איפה ג'קי בן זקן? מישהו בעל הרבה יותר כוח וותק בספורט הישראלי.
איפה כל אותם פרשנים ממדינת תל אביב? איפה קופמן שידע לצעוק על אבנר קופל? כולם נעלמו כי זה משפיע על חלק אחר מהמדינה.
אם זו תהיה ההחלטה הסופית אנחנו חייבים להביא את הדרום למרכז ולהרים משהו חזק אז קדימה להוריד את הכפפות.
אפשר לחשוב שהליגה מושבתת חודשיים? בדיוק שבוע! אז עוד שבוע ולא יקרה כלום.
מחרפן אותי גם ששומעים רק את אלונה, איפה ג'קי בן זקן? מישהו בעל הרבה יותר כוח וותק בספורט הישראלי.
איפה כל אותם פרשנים ממדינת תל אביב? איפה קופמן שידע לצעוק על אבנר קופל? כולם נעלמו כי זה משפיע על חלק אחר מהמדינה.
אם זו תהיה ההחלטה הסופית אנחנו חייבים להביא את הדרום למרכז ולהרים משהו חזק אז קדימה להוריד את הכפפות.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
מג'קי בן זקן לא תבוא הישועה, מוטי.
הוא אמר שהמחזור כן צריך להתקיים - אבל בוא לא נשכח שאצלו הבעיה פחות חמורה - הם בדיוק 20 דקות נסיעה מראשון וחצי שעה מת"א וכמובן אין מה להשוות בין כמות האוהדים שלנו למה שהם מביאים בדרך כלל.
עדיין אני רוצה תגובות יותר אגרסיביות של ההנהלה שלנו בעניין הזה!
שלא ישקלו - שיפנו כבר לכל ערכאה משפטית שקיימת בארץ ויוציאו צו מניעה כנגד קיום המחזור או המשחק מחוץ לב"ש!
את זה היו צריכים לעשות כבר מאתמול!
אי אפשר להחזיק את הקהל עד לבוקר המשחק!
הוא אמר שהמחזור כן צריך להתקיים - אבל בוא לא נשכח שאצלו הבעיה פחות חמורה - הם בדיוק 20 דקות נסיעה מראשון וחצי שעה מת"א וכמובן אין מה להשוות בין כמות האוהדים שלנו למה שהם מביאים בדרך כלל.
עדיין אני רוצה תגובות יותר אגרסיביות של ההנהלה שלנו בעניין הזה!
שלא ישקלו - שיפנו כבר לכל ערכאה משפטית שקיימת בארץ ויוציאו צו מניעה כנגד קיום המחזור או המשחק מחוץ לב"ש!
את זה היו צריכים לעשות כבר מאתמול!
אי אפשר להחזיק את הקהל עד לבוקר המשחק!
הפועל אני כבר משתגע
פשוט בושה של היתאחדות יש לנו בארץ, מה אנחנו אשמים שנופילם עלינו גראדים ?!
במיקום לבוא לעזור (עם אפשר לקרוא לזה ככה) לנו ולדחות את המחזור וגם עם זה יקח חודש, אז באים לרעתנו ומעבירים את המשחק למרכז, איכסה גועל נפש של היתאחדות.
אני מקווה שמישהו בקבוצה יפנה לאופ"א כמו שסכנין עשו ולא יתנו לדבר הזה לקרות זה פשוט כול כך לא הוגן.
חייב להילחם בהם עד הסוף אני מאמין שעם אלונה תיקח עורכ דין טובים תפנה לאופ"א אנחנו נוכל לנצח את הדבר המגעיל הזה שניקרא היתאחדות !
במיקום לבוא לעזור (עם אפשר לקרוא לזה ככה) לנו ולדחות את המחזור וגם עם זה יקח חודש, אז באים לרעתנו ומעבירים את המשחק למרכז, איכסה גועל נפש של היתאחדות.
אני מקווה שמישהו בקבוצה יפנה לאופ"א כמו שסכנין עשו ולא יתנו לדבר הזה לקרות זה פשוט כול כך לא הוגן.
חייב להילחם בהם עד הסוף אני מאמין שעם אלונה תיקח עורכ דין טובים תפנה לאופ"א אנחנו נוכל לנצח את הדבר המגעיל הזה שניקרא היתאחדות !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
למה בגלל שהחאמס יורים עלינו אנחנו ניסבול ולא נארח את המשחקים שלנו?
זאת לא התאחדות זאת בושה לכדורגל , בושה למדינה שההתאחדות הזאת "מיצגת" אותנו בעולם! אני מקווה שיפנו לבית משפט או לאופ"א כמו סכנין שגם אנחנו וגם סכנין ניזכה בתענות שלנו וההתאחדות תבין שזה שכונה מה שהם עושים!!
זאת לא התאחדות זאת בושה לכדורגל , בושה למדינה שההתאחדות הזאת "מיצגת" אותנו בעולם! אני מקווה שיפנו לבית משפט או לאופ"א כמו סכנין שגם אנחנו וגם סכנין ניזכה בתענות שלנו וההתאחדות תבין שזה שכונה מה שהם עושים!!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;