זו בדיוק הנקודה סנגור,שחקן כנף יבוא על חשבון שחקן קו,סביר להניח נאסר,ואז לוטם/אראל/דאגני נשארים באמצע,תבנית המשחק לא משתנה והאיזון נשמר.הסניגור האדום כתב: תרשה לי לפרגן על מלאכת הקודש שאתה נוטל בה חלק![]()
כבר הזיכרו את זה בפעם הקודמת שהועלה טופיק עם דיון שהסטטיסטיקה הייתה הבסיס לניתוח המשחק,ואז חברים כאן טענו שאין ידם משגת את הנתונים ולכן הם לא התייחסו לסטטיסטיקה,
ולכן באמת תודה שאתה חושף אותנו לזה,
לשינוי המתבקש כרגע לשידרוג הקבוצה יש כמה דעות,רוב הגולשים יטענו שצריך שחקן מוביל כדור במרכז,חברנו אדום זקן שינה את דעתו וטוען שצריך דווקא שחקן כנף,
לומר את דעתי קצת קשה לי מסיבה מאוד בעייתית בעיניי, אם יגיע שינוי במרכז יהיה זה על חשבון שחקן הבית לוטם זינו,
יהיה לי מאוד קשה לקבל קבוצה בלי זיקה של שחקני בית,בעונה חלומית כזאת שבטח תיזכר בהיסטוריה של המועדון,
אז מאוד מאוד קשה לי לקבל שינוי כרגע, גם אם בסוף העונה לא נזכה באליפות בגלל השיקול הזה
אפרופו ראיוס,הוא שחקן כנף שמבצע חדירות לאמצע,כזה שחקן צריכה בדיוק ב"ש,אבל גם אחד כזה שיודע גם לעשות מטלות הגנתיות על הקו,כי אני בהחלט מסכים שנאסר עד לפני שבועיים עשה מספר רב של חילוצי כדור באגף.
העניין הוא שלאלישע חשוב מאוד האיזון,ולכן אני לא יודע אם הוא חושב על מהלך כזה.