באמת אני לא מבין את התלונות שלכם?
מי אמר שההנהלה לא פנתה לצ'רלטון?
אולי צ'רלטון החליטו לשנות את מועד המשחק גם בגלל הבקשה של ההנהלה וגם בגלל שהם החליטו לשדר?
לו"ז משחקים לחודש הקרוב
Re: לו"ז משחקים לחודש הקרוב
צ׳רלטון לא תיכננה מראש את שידור המשחק הזה ככה שלהנהלה לא היה מה לפנות אליהם...
+1OMERREMO כתב:אורי, אם יש אמת בדברים נא לשים לינק שמראה שהמועדון אכן טוען זאת וגם להוכיח שלא כך הדבר (שצרלטון שינתה כי ״בא״ לה ולא כי פנו )
חוץ מזה שמה זה משנה בכלל??? אין בעיה עם תלונות, אבל תלונה סתם לשם התלונה??
- The red one
חבר׳ה, בואו לא נהיה תמימים.
אני בטוח שההנהלה פנתה לצ׳רלטון, אבל אני בטוח שצ׳רלטון לא שינתה את שעת המשחק כי ההנהלה ביקשה. היא שינתה כי היא החליטה לשדר את המשחק שלנו. להזכירכם המועד הראשוני נקבע לפני שבועיים, ולפני המשחק מוח בני יהודה שצ׳רלטון ספגה עליו ביקור מפני שהוא לא שודר למרות המיקום שלנו בטבלה ומשחק של בית״ר נגד רעננה כן זכה לשידור.
אז הפעם הם לא רוצים לחזור על אותה טעות ומשדרים אותנו שוב. ההנהלה לעומת זאת טוענת שזה נעשה בגלל פניות האוהדים. אז בואו נחדש לכם משהו - אם לצ׳רלטון לא היה מתפנה מקום בלוז הליגות האירופאיות שעת המשחק הייתה נשארת 18:00 ולא היו עוזרות אלף פניות של ההנהלה.
אני בטוח שההנהלה פנתה לצ׳רלטון, אבל אני בטוח שצ׳רלטון לא שינתה את שעת המשחק כי ההנהלה ביקשה. היא שינתה כי היא החליטה לשדר את המשחק שלנו. להזכירכם המועד הראשוני נקבע לפני שבועיים, ולפני המשחק מוח בני יהודה שצ׳רלטון ספגה עליו ביקור מפני שהוא לא שודר למרות המיקום שלנו בטבלה ומשחק של בית״ר נגד רעננה כן זכה לשידור.
אז הפעם הם לא רוצים לחזור על אותה טעות ומשדרים אותנו שוב. ההנהלה לעומת זאת טוענת שזה נעשה בגלל פניות האוהדים. אז בואו נחדש לכם משהו - אם לצ׳רלטון לא היה מתפנה מקום בלוז הליגות האירופאיות שעת המשחק הייתה נשארת 18:00 ולא היו עוזרות אלף פניות של ההנהלה.
המועדון פנה לצ'רלטון לשנות את שעת המשחק, שעת המשחק שונתה, אז במקום לבוא ולהגיד כל הכבוד למועדון אתה עוד בא ומבקר אותו על זה שלקח קרדיט ?!? לדעתי יש מספיק מקומות עליהם אפשר להעביר ביקורת על המועדון זה לא אחד מהם.
- ForeverRed
וכל זה כל כך חשוב ורלוונטי כי?אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר׳ה, בואו לא נהיה תמימים.
- The red one
זה ממש לא חשוב! אני בסך הכל זרקתי הערת צד מישנית, פה התעקשו לא להבליג עלייה אז ..ForeverRed כתב: וכל זה כל כך חשוב ורלוונטי כי?