אסור לדבר על זה, אבל השחקנים חייבים לטרוף את זה.
ולא רק השחקנים, אני חושב שנוצר מצב שלא בטוח שיחזור בשנים הקרובות, נוצרה סיטואציה שלא בטוח שיהיה קל לשחזר.
אני יכול רק להמליץ לאלונה וכמובן שלא לדרוש, אבל לדעתי יהיה נכון ללכת בגדול ולשים כסף גדול על השולחן ולהביא שחקן שיעשה את המפנה, מישהו אמר מליקסון?
אגב, הצלחתי לא להגיד את המילה ******
שחקן הכרעה
שחקן הכרעה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: שחקן הכרעה
תשמע אתה יותר מצודק.
מצד אחד עונה חלומית שגם אם לא תיגמר באליפות אני לא אצא מאוכזב.
אבל מצד שני אנחנו בנקודת זינוק מצוינת עד כה ובקצב הזה בהחלט המילה אליפות הופכת לפחות ופחות מילה גסה.
גם אני חושב שעונה כזו לא יודע אם תחזור בעתיד ואסור להפסיד אותה.
גם אני חושב שצריך להביא קליבר, שחקן שובר שוויון. מליקסון? הלוואי, הלוואי!!!
זה כבר לשיקול ההנהלה.
מצד אחד עונה חלומית שגם אם לא תיגמר באליפות אני לא אצא מאוכזב.
אבל מצד שני אנחנו בנקודת זינוק מצוינת עד כה ובקצב הזה בהחלט המילה אליפות הופכת לפחות ופחות מילה גסה.
גם אני חושב שעונה כזו לא יודע אם תחזור בעתיד ואסור להפסיד אותה.
גם אני חושב שצריך להביא קליבר, שחקן שובר שוויון. מליקסון? הלוואי, הלוואי!!!
זה כבר לשיקול ההנהלה.
מליקסון כבר קיבל הצעה ודחה אותה על הסף.
צריך להביא קליבר אחר ( ורמוט אולי ?) , בעונה כזאת אפשר לגנוב אליפות ( לא מאמין שאני אומר את זה).
צריך להביא קליבר אחר ( ורמוט אולי ?) , בעונה כזאת אפשר לגנוב אליפות ( לא מאמין שאני אומר את זה).
מסכים !!!!!!!!!!
אחרי המשחק היום נדמה לי שזה עובר לאלונה בראש- לפעמים חלומות מתגשמים !
אחרי המשחק היום נדמה לי שזה עובר לאלונה בראש- לפעמים חלומות מתגשמים !

מסכים עם רוח הדברים אבל.... למה לחשוב שזה לא יחזור לעולם??
נקווה שזה לא הבלחה חד פעמית אלא תחילת חזרתנו לצמרת הגבוהה...
למשל מי שראה את הפרומו לשלב ח בגביע יכל לשים לב שסופרים אותנו (ואפילו לפני ביתר)
נקווה שזה לא הבלחה חד פעמית אלא תחילת חזרתנו לצמרת הגבוהה...
למשל מי שראה את הפרומו לשלב ח בגביע יכל לשים לב שסופרים אותנו (ואפילו לפני ביתר)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עם כל הכבוד להתקדמות ולהצלחה המקצועית, אם לא נביא פליימקר ברמה הסיכויים שלנו לעשות את זה נעים באיזור ה-20%...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
האחוזים נקבעו על פי מתאם פירסון או חי בריבוע?אורי אדום בנשמה כתב:עם כל הכבוד להתקדמות ולהצלחה המקצועית, אם לא נביא פליימקר ברמה הסיכויים שלנו לעשות את זה נעים באיזור ה-20%...

אני חושב שבלי שחקן תותח במרכז השדה הסיכוי שלנו לקחת אליפות עומד על 0% (אין שום סיכוי).
מקום שני זה מאוד מכובד ביחס ל 2 העונות הקודמות שעברנו , כמה שהזיכרון קצר....
בקיץ אני מניח שערן זהבי ועוד מספר שחקנים יעזבו את מכבי לאירופה , אם אנחנו נדע לשמר את הסגל הקיים ולחזק את נקודת התורפה (מרכז שדה) אז בעונה הבאה השמיים הם הגבול.
העונה מקום שני + ריצה יפה בגביע או זכייה בגביע (לגביע חוקים משלו) זה יהיה מעל מעבר לציפיות.
בקיץ אני מניח שערן זהבי ועוד מספר שחקנים יעזבו את מכבי לאירופה , אם אנחנו נדע לשמר את הסגל הקיים ולחזק את נקודת התורפה (מרכז שדה) אז בעונה הבאה השמיים הם הגבול.
העונה מקום שני + ריצה יפה בגביע או זכייה בגביע (לגביע חוקים משלו) זה יהיה מעל מעבר לציפיות.
אלישע באחד מראיונותיו לאחר המשחק : "עושים מאמצים רבים מאחורי הקלעים להחתים שחקן נוסף במרכז השדה"
לדעתי חשוב שזה יהיה שחקן שהוא פעיל ולא שחקן שלא שיחק כבר חצי שנה ויקח להם זמן להיכנס לעניינים.
לדעתי חשוב שזה יהיה שחקן שהוא פעיל ולא שחקן שלא שיחק כבר חצי שנה ויקח להם זמן להיכנס לעניינים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
תשכח מזה... בעונה הבאה מכבי חיפה לדעתי כבר לא יהיו כאלו חלשים, הפועל, אם יצליחו להביא בעל בית חדש,שוב ייאבקו חזק בצמרת ומכבי כבר הוכיחו שאין מישהו שאין לו תחליף ובוא לא נשכח את ביתר... דווקא בעונה הבאה יהיה יותר קשה לשחזר את מה שאנחנו עושים העונה. ובואו נהיה גם ריאלים, יש לנו טונות של מזלדורון כהן כתב:אני חושב שבלי שחקן תותח במרכז השדה הסיכוי שלנו לקחת אליפות עומד על 0% (אין שום סיכוי).