המשחק מול ר"ג נדחה ליום שני

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

Re: המשחק מול ר"ג נדחה ליום שני

שליחה על ידי נאור סייס »

שמעון א כתב:
אחי היקר.
לא אמרתי שאתה רוצה שתיהיה הפסקת אש בגלל הפועל ב"ש. פשוט דחו את המשחק ליום שני בתקווה שתיהיה הפסקת אש. ואם לא תיהיה??? אז אנחנו נצטרך לנסוע באמצע שבוע לר"ג.

ודרך אגב, עוד לא ניצחנו במלחמה. החמאס ממשיך לשגר טילים, ומשבש את החיים של תושבי הדרום. כל עוד אנשים ממשיכים לישון במקלטים מהפחד- לא ניצחנו!!!

אבל אל תדאג.... הקדוש ברוך הוא איתנו - ואנחנו ננצח! וגם נחזיר את גלעד שליט חי ונושם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צודק 100%, אבל ככה זה עם האירגונים המסכנים האלה עם ירו עלינו טילים עד הרגע האחרון כדי להגיד בסוף שהם ניצחוו, ורק בגלל זה הם כאלה מסכנים.
גלעד שליט חי !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

אני מקווה מאד שלא נפסיק עד שהם יפסיקו ,
לא לוותר להם.
וניראלי שכמה שיגידו שגלעד לא בתוכניות הם בדרך להחזיר אותו,
שייטת 13 בפנים ..
וואאי הלוואי, הלוואי שהוא יחזור חי :)
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מכיוון שב-ONE רשמו שהמשחק יערך ב16:45, בדקתי גם בלוח השידורים של ספורט 5 ומופיע שם שהשידור מתחיל ב-18:30 כלומר המשחק אכן יתקיים ב18:45 (כמו שכתוב בהודעה הרשמית של המועדון) ֹ שזאת שעה מצויינת גם אם חס וחלילה המשחק ייערך מחוץ לב"ש.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

בלי שום קשר להחלטה, אני אמרתי ואמשיך לומר שאם תושג הפסקת אש ללא התנאים הבאים מצד ישראל:

1. בראש ובראשונה - הפסקת ירי הרקטות על יישובי הדרום.

2. גלעד שליט חוזר הביתה במיידי וללא שום מו"מ.

3. סגירת המעברים ומניעת הברחות בציר פילדלפי (ולא כוחות או"ם אלא גוף/גורם קצת יותר רציני...).

לא יתקיימו שלושת התנאים הנ"ל חלילה, וישראל כן תסכים להפסקת האש, מבחינתי ומבחינת רוב העם הזה - ישראל הפסידה עוד מלחמה. הרי מה זה חשוב אם מחסלים 3 פעילי חמאס או 2000... המטרות שלך ביציאה למלחמה לא מומשו ולפיכך ניתן לקרוא לזה הפסד.

שלח תגובה