ציטוטי הדוברת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: ציטוטי הדוברת

שליחה על ידי maor20094 »

תזהר לא לקבל תביעה חח
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

והיה מי שכבר אז צפה את הנולד.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?30551-" onclick="window.open(this.href);return false;

מצמרר כמה שהכאפה הזו מצלצלת במלוא עוצמתה עד היום....
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אורי אדום בנשמה כתב:והיה מי שכבר אז צפה את הנולד.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?30551-" onclick="window.open(this.href);return false;

מצמרר כמה שהכאפה הזו מצלצלת במלוא עוצמתה עד היום....
המדהים אצל דודו זה שהנבואות שלו כמעט תמיד מתגשמות , אבל רק אחרי מספר שנים הוא מקבל את ההכרה לה הוא ראוי.
המקרה הזה עכשיו מתלווה למקרה שאחרי שיחרורו של אליניב ברדה , גם אז דודו ראה שחורות , אחרים (רוב האתר) ליגלגו עליו , אבל בסוף כולנו יודעים מי צדק.
לא סתם דודו עובד בהייטק , חברת הייטק בלי חזון לא יכולה להתקיים , אחד העקרונות החשובים לכל אירגון זה הראייה למספר שנים קדימה , אתה חייב לנבא מה הלקוחות יאהבו בעוד מספר שנים ובהתאם לכך לפתח את המוצר שלך.
אני בספק אם במערך השיווק של הפועל באר שבע יש תוכנית פעולה מה נעשה במעבר לאיצטדיון החדש , לרוכשי המנויים יהיו מקומות מסומנים ?? ליושבי תא הזהב יהיה חנייה מובטחת ?? יהיה מאגר נתונים כך שבמקרה כמו השבוע כאשר הביקוש גובר על ההיצע יהיה עדיפות לבעלי כרטיס מנוי ??? יהיה שיתופי עולה עם גופים אחרים (כאשר רכשתי מנוי לתיאטרון קיבלתי פנקס הטבות שבו למשל אני יכול לרכוש ארוחה זוגית בבית קפה "פטפוט" תמורת 64 שקלים) ??
מבחינה מקצועית השיפור המיוחל הגיע , בשאר התחומים אנחנו רחוקים שנות אור מאירופה , אפילו מכבי תל אביב עושה לנו בית ספר , שם אחרי כישלונות הרבה פחותים משלנו אנשים משלמים בתפקידם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

דורון כהן כתב:בשאר התחומים אנחנו רחוקים שנות אור מאירופה , אפילו מכבי תל אביב עושה לנו בית ספר , שם אחרי כישלונות הרבה פחותים משלנו אנשים משלמים בתפקידם.

אם יש משהו שבאמת גרם לי סופית להתפכח מהאשליה ושמה אלונה ברקת (שכביכול מדובר בתואם יעקב שחר), זה מושא הטופיק... עצם הישרדותה במשרתה מזה חמש שנים היא כאלף עדים שהבוסית שלה היא במקרה הטוב מנהלת בינונית-בינונית פלוס...

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אורי אדום בנשמה כתב:

אם יש משהו שבאמת גרם לי סופית להתפכח מהאשליה ושמה אלונה ברקת (שכביכול מדובר בתואם יעקב שחר), זה מושא הטופיק... עצם הישרדותה במשרתה מזה חמש שנים היא כאלף עדים שהבוסית שלה היא במקרה הטוב מנהלת בינונית-בינונית פלוס...
בשנים האחרונות יש סביב שחר בעיקר חובבנים(והתוצאות שלהם בהתאם) מאמן/עוזר/סקאוט....
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

OMERREMO כתב: בשנים האחרונות יש סביב שחר בעיקר חובבנים(והתוצאות שלהם בהתאם) מאמן/עוזר/סקאוט....

מה הקשר?

ומה עוד שדבריך לא נכונים...

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אורי אדום בנשמה כתב:

מה הקשר?

ומה עוד שדבריך לא נכונים...
מתגובה לתגובה אתה מעצבן יותר...
מה הקשר?? נתת כביכול את שחר דוגמא ואת זה שאלונה כבר לא תהיה תאומה(מבחינת ניהול ואנשים שסביבה) אז עניתי לך ועוד איך מה שכתבתי הוא נכון!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

OMERREMO כתב: מתגובה לתגובה אתה מעצבן יותר...
מה הקשר?? נתת כביכול את שחר דוגמא ואת זה שאלונה כבר לא תהיה תאומה(מבחינת ניהול ואנשים שסביבה) אז עניתי לך ועוד איך מה שכתבתי הוא נכון!

אמרתי מה הקשר כי ניהול נכון מתבטא יותר בשדרה ניהולית ולא מקצועית ברמת הפרט. ואפילו בזה אתה טועה לדעתי - להגיד שבנאדו לא מאמן על סמל העונה הנוכחית זה לא רציני, מה עוד שמדובר בתפקיד הכי אוברייטד שיש.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלונה לא מגיעה לקרסוליים של הניהול של יעקב שחר.
אי אפשר להתווכח עם עובדות - בטח לא אחרי שהמועדון מתקרב לשנה השמינית שבה היא בעלת הבית.
יש דברים שאי אפשר ליצור או לתקן בהשקעה של עוד ועוד כסף, במקום להשקיע קצת מחשבה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

8red כתב:אלונה לא מגיעה לקרסוליים של הניהול של יעקב שחר.
אי אפשר להתווכח עם עובדות - בטח לא אחרי שהמועדון מתקרב לשנה השמינית שבה היא בעלת הבית.
יש דברים שאי אפשר ליצור או לתקן בהשקעה של עוד ועוד כסף, במקום להשקיע קצת מחשבה.
אל תשווה! אלונה הגיע למועדון מרוסק בליגה השנייה, כשמכבי והפועל ת״א, ומכבי חיפה מועדונים מסודרים ועשירים, זה ממש לא כמו ששחר התחיל, חוץ מזה ששחר המון שנים בכדורגל הישראלי ועדיין טועה, וגם אלונה טעתה ועוד תטעה כי כדורגל זה דבר נזיל! אלונה עושה עבודה מצויינת והיא לומדת מהר מאוד להסתגל לעולם הכדורגל ואנחנו צריכים להגיד תודה שיש לנו בעלים כזאת! ולא היא לא נופלת משחר בהתפתחות והסדר שיש במעודון היא נופלת רק בכוח ובשם(שזה דבר שנצבר עם השנים, גם יומה יגיע)

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

אורי אדום בנשמה כתב:

אמרתי מה הקשר כי ניהול נכון מתבטא יותר בשדרה ניהולית ולא מקצועית ברמת הפרט. ואפילו בזה אתה טועה לדעתי - להגיד שבנאדו לא מאמן על סמל העונה הנוכחית זה לא רציני, מה עוד שמדובר בתפקיד הכי אוברייטד שיש.
ניהולית ומקצועית גם שם האנשים(בטח בשנתיים האחרונות) לא כאלו מוצלחים.... מאמן+עוזר מאמן נטולי נסיון/סקאוט(שהיום כבר בעכו) מאמן כושר(מתלוננים שם המון) דובר(ציזיק לא מבריק) וכו׳
שנזכיר את הפרשה המביכה של הפקס ?!?!?....
משרדי כרטיסים? לאן וגרבר ובעצם כולם זה אותו *** בשינוי אדרת...
לא שאני חושב שאצלנו מושלם... יש הרבה מה לשפר ולהשתפר אבל אפשר מידי פעם גם להסתכל על מה טוב...(פסיכולוגית, אחראי מחלקת נוער-לא שאני יודע כמה זה עוזר אבל בטוח מנסים)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

זאת בדיוק הבעיה שלך. ניהול לא מודדים לפני השנה - שנתיים אחרונות ובטח לא בהתאם למתרחש על הדשא.
יעקב שחר לקח קבוצה בלי מסורת מיוחדת של תארים, קבוצה שעד לפני ששחר נכנס כספונסר של מכבי חיפה (רק לאחר מכן הפך לבעלים) הייתה הקבוצה השנייה בעיר! והפך אותה לאימפריה בקנה מידה ישראלי. לקבוצה הכי מצליחה בכדורגל הישראלי בתקופתו של שחר, למועדון שמגיע לאירופה בקביעות ואפילו הגיע פעמיים לליגת האלופות, למועדון שכל שחקן שמגיע אליו מדבר על מועדון עם תנאים אירופאים לכל דבר, מועדון שהציב את הרף לכל שאר המועדונים בארץ בשנים האחרונות.

מצד שני, אני חושב ששחר בתקופה שלו בעיקר קידם את מכבי חיפה, פעמים רבות על חשבון הכדורגל הישראלי ופעמים רבות תוך פגיעה מכוונת בכדורגל הישראלי.
הניהול של שחר הוא גם כוחני כשהיו תקופות שרק בגלל ששחר יכל להרשות לעצמו הוא החזיק על הספסל שחקנים מסוימים רק כדי לחלש יריבות, שחר שולט בהתאחדות לכדורגל כבר שנים (חוק יעקובו זוכרים? את התמיכה בלוזון לפני שנתיים אתם זוכרים? תמיכה שבזכותה לוזון נשאר בתפקיד למרות הלחצים נגדו), והוא לוקח את השחקנים הטובים ביותר שצומחים בקבוצות עם בעיות כלכליות ובכך הוא מצד אחד נותן עוד אוויר לבעלי קבוצות עם ניהול כושל כמו אלי זינו, קובי בלדב, איציק קורנפיין ומאיר שמיר, ומצד שני גורם לעצמו להראות כנדבן כששאר הקבוצות "חייבות לו" (ומכאן הכוח שלו בהתאחדות) למרות שבפועל הוא דואג רק לאינטרסים שלו.

אז לסיכום, מבחינת איכות הניהול, אלונה ברקת לא מתקרבת לניהול של יעקב שחר. מצד שני, יעקב שחר הפך את מכבי חיפה לאימפריה בקנה מידה ישראלי אבל גם עשה הרבה דברים שפחות הייתי רוצה שהבעלים שלי יעשה (למרות שמי יודע, יתכן וגם לי לא היה אכפת מאחרים בזמן שהקבוצה שלי לוקחת אליפויות ומגיעה להישגים באירופה).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אגב, לא יודע אם זה הוזכר כאן, אבל הציטוט הכי חזק של ציפורה לאחר התקרית עם הכרטיסים:

"האוהדים לא מעניינים אותי".

הדוברת/אחראית קשרי קהל היחידה בעולם שאומרת שקהל לקוחותיה לא מעניין אותה.

מקומם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה