ברק יצחקי
ברק יצחקי
שונא תשחקן הזה אידיוט חסר השכלה ,״אין להם על מה לבכות ״ לנו אין מה לבכות אבל לזיין תמוח סיבוב שלם שברדה היה בנבדל הוא יודע ,שער ראשון פאול ברור על ביטון גול שלישי נבדל ברור ,שמישהו יסביר ליצחקי המצחיק תחוקים ,זה שי !

Re: ברק יצחקי
לך תסביר לטיפש הזה שמשתתף במסיבות חשק עם אייל שהוא לא שחקן גדול , ושחקן בלוף שמאפיר כמו צבע אקרילי בגיל 29.זה שי ! כתב:שונא תשחקן הזה אידיוט חסר השכלה ,״אין להם על מה לבכות ״ לנו אין מה לבכות אבל לזיין תמוח סיבוב שלם שברדה היה בנבדל הוא יודע ,שער ראשון פאול ברור על ביטון גול שלישי נבדל ברור ,שמישהו יסביר ליצחקי המצחיק תחוקים ,זה שי !
פח *** אחד גדול,פדופיל,ערס קטן ושחצן שהלוואי שייקרע לו איזה סחוס,ישבור ת'ברך,ועל הדרך גם את הקרסול.
דבר אחד בטוח,שאם לקהל שלנו יש כבוד,במשחק הבא נגד מכבי הוא יעזוב אותו בשקט לשנייה.
ואני אדאג להקפיץ את הנושא הזה לפני המשחק הבא! זבלן! יאללה לך תפוס לך איזה ילדה יא עלוב.
דבר אחד בטוח,שאם לקהל שלנו יש כבוד,במשחק הבא נגד מכבי הוא יעזוב אותו בשקט לשנייה.
ואני אדאג להקפיץ את הנושא הזה לפני המשחק הבא! זבלן! יאללה לך תפוס לך איזה ילדה יא עלוב.
כל מה שאמרתם עליו נכון, אבל תגידו מה שתגידו הוא שחקן מוכשר בטירוף שבא לעבוד כל המשחק שהוא משחק.
הלוואי ששחקנים חוץ מברדה יעשו את הקילומטרז שהוא עושה כל משחק.
הלוואי ששחקנים חוץ מברדה יעשו את הקילומטרז שהוא עושה כל משחק.
כל השבוע הם עובדים פסיכולוגית בכל האתרים וערוצי התקשורת.
לא פלא שהשופט שכח מספר חוקים כמו לא בועטים בשחקן בראש או יד או חוק הנבדל.
כולם טענו במשיח אוהד מכבי, אז איך באמת שלחו אותו לשפוט משחק עונה אחרי שטעה במחזור שעבר?
לגבי יצחקי... הכל חלול שם בפנים.
לא פלא שהשופט שכח מספר חוקים כמו לא בועטים בשחקן בראש או יד או חוק הנבדל.
כולם טענו במשיח אוהד מכבי, אז איך באמת שלחו אותו לשפוט משחק עונה אחרי שטעה במחזור שעבר?
לגבי יצחקי... הכל חלול שם בפנים.
מה שבטוח, תחת של טוניסאית יש לו.
הוא בתחרות עם ערן זהבי מי יותר מגעיל
- dardasmiley
אני חושב שאם כבר השופט החליט שנפסיד לא משנה מה, וגם ככה בדקה 80 לא היה לנו סיכוי, היינו צריכים להקריב אחד מהבנים שישבור לזהבי את הרגל. היינו רק מרוויחים מזה, גם מכבי הייתה נחלשת משמעותית וגם התקשורת הייתה מפסיקה את האוננות המילולית על השחקן הזה לפחות לשלושה חודשים.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אתה יודע איזה דיוק צריך בבעיטה כדי לשבור רגל?! אני לא חושב שעם הניסיון של הבנים בליגת העל הם היו מצליחים בניסיון הראשון וסתם היו מורחקים על כמה סימנים כחוליםdardasmiley כתב:אני חושב שאם כבר השופט החליט שנפסיד לא משנה מה, וגם ככה בדקה 80 לא היה לנו סיכוי, היינו צריכים להקריב אחד מהבנים שישבור לזהבי את הרגל. היינו רק מרוויחים מזה, גם מכבי הייתה נחלשת משמעותית וגם התקשורת הייתה מפסיקה את האוננות המילולית על השחקן הזה לפחות לשלושה חודשים.