רק עכשיו התברר לי כי השחקן עליו עשה זהבי מספרת היה בן ביטון...
בן גם ניגש למשיח עם השריקה למחצית כדי להראות לו את סימן הפציעה בצווארו עקב אותה מספרת שמייד לאחריה נכבש השער הראשון.
ולא שאני בא להקל עם טעותו של משיח...ממש לא !
משיח וסיבותיו עימו...בחר להתעלם מפאול ברור.
אבל איפה התגובה הנכונה המהירה והנדרשת של בן ???
מכבי תוקפת אותנו שוב ושוב מהדקה הראשונה...עושים עליך פאול ברור ברחבה שגורם לפציעתך בצוואר (!!) ואתה ממשיך לשחק ???? כאילו כלום ???? איפה החשיבה המעמיקה על מה נכון ומה טוב ומה ראוי לעשות ומייד במצב שכזה ? איפה ????
מצטער, אבל לפני שנתיים היה לנו שחקן בשם מלכה....כן גם הוא הגיע כמוך מהלאומית ולצערו גם חזר לשם.
נכון, מלכה חזר לשם לא רק בגלל הסיפור שתקרא עכשיו בן אבל לטעמי גם בגלל הסיפור הזה :
שחקנו בזמנו מול מכבי חיפה ובשלב מסויים במשחק עידן ורד ירק בפרצופו (!!) של מלכה וזאת מול עיני הקוון (!) האדון מלכה המשיך לשחק כאילו כלום....עם סיום המשחק נשאל הקוון בעניין וטען כי הוא סימן לשופט אולם השופט לא שמע אותו...
כלומר, ברור שאם מלכה היה עושה 'עניין' מהסיפור ומפציר בקוון לקרוא לשופט - ורד הנבזה והמנוול היה רואה כרטיס אדום ואז גם סיפור המשחק היה משתנה...
אתה מבין בן ? שחקן כדורגל לא נשפט אך ורק על פי יכולתו בכל הנוגע לשליטה בכדור...וההשתתפות במשחק על כל היביטיו.
ישנה חשיבות מרובה גם לדעת לפעול ולחשוב במהירות בכל סיטואציה על מנת להפיק את המירב והמיטב לך ולקבוצה !
נפילה שלך ברחבה בן, מייד עם קבלת הבעיטה מזהבי גם אם לא הייתה גורמת לפסילת השער הייתה יוצרת לחץ אטומי (!!!!!!!!) על משיח וללא ספק הייתה תורמת לטובת הקבוצה בהמשך.
חשיבה מהירה וקבלת החלטה נכונה בכל סיטואציה במהלך המשחק הן חלק חשוב מהעניין שעל פיו נקבע מי שחקן איכותי ומועיל ומי עוד שחקן....
מלכה קיבע את עצמו כעוד שחקן גם בגלל העדר יכולת חשיבה וקבלת החלטה, תלמד ותשנן....אחרת תחזור ללאומית.
בן ביטון - תלמד ותתקדם...ראה מקרה מלכה יריקה !
Re: בן ביטון - תלמד ותתקדם...ראה מקרה מלכה יריקה !
וזה עוד דבר בשבילך בן, כדי שתבין.
הנה התייחסותו של משיח לנושא המספרת שקיבלת מזהבי :
"בשער הראשון עמדתי בזווית מצוינת. ראיתי את המספרת של זהבי. לא חשבתי שזה מנע משחקן ההגנה להרחיק את הכדור או לנגוח. כשופט, באותו רגע, לא ראיתי סיבה לשרוק לטובת ההגנה. אנחנו כאוהדים רוצים לראות גולים. באנגליה בכלל לא היו מדברים על זה. אצלנו על כל נגיעה בשחקן שורקים ועוצרים את המשחק. אני נותן לשחקנים לשחק. אני רוצה שהמשחק ישטוף".
אתה מבין ? משיח ראה בזה עוד נגיעה....עכשיו, תאר לך שאתה נשכב על הדשא נאנק מכאבים...משיח מגיע ורואה את הפגיעה בצוואר....את הדימום.....אתה מקבל טיפול רפואי וכל היציע מאחורי השער משתולל מכעס...המשחק נעצר למספר דקות.....
אז כן, אולי השער לא היה נפסל....אבל בתודעה של משיח כבר לא היה נצרב שהיה כן 'כל נגיעה' אלא פציעה של ממש עם סימן מדמם....עכשיו תתאר לך מה קורה למשיח בהמשך המשחק כאשר הוא מבין שטעה בשיקול הדעת על כי חשב שלא נפגעת באמת....
הפנייה שלך במחצית למשיח וזה שהראת לו את מקום הפציעה היא בגדר 'כוסות רוח למת' מעט מידי ומאוחר מידי...כל אפקט הלחץ איבד כיוון וחבל.
הנה התייחסותו של משיח לנושא המספרת שקיבלת מזהבי :
"בשער הראשון עמדתי בזווית מצוינת. ראיתי את המספרת של זהבי. לא חשבתי שזה מנע משחקן ההגנה להרחיק את הכדור או לנגוח. כשופט, באותו רגע, לא ראיתי סיבה לשרוק לטובת ההגנה. אנחנו כאוהדים רוצים לראות גולים. באנגליה בכלל לא היו מדברים על זה. אצלנו על כל נגיעה בשחקן שורקים ועוצרים את המשחק. אני נותן לשחקנים לשחק. אני רוצה שהמשחק ישטוף".
אתה מבין ? משיח ראה בזה עוד נגיעה....עכשיו, תאר לך שאתה נשכב על הדשא נאנק מכאבים...משיח מגיע ורואה את הפגיעה בצוואר....את הדימום.....אתה מקבל טיפול רפואי וכל היציע מאחורי השער משתולל מכעס...המשחק נעצר למספר דקות.....
אז כן, אולי השער לא היה נפסל....אבל בתודעה של משיח כבר לא היה נצרב שהיה כן 'כל נגיעה' אלא פציעה של ממש עם סימן מדמם....עכשיו תתאר לך מה קורה למשיח בהמשך המשחק כאשר הוא מבין שטעה בשיקול הדעת על כי חשב שלא נפגעת באמת....
הפנייה שלך במחצית למשיח וזה שהראת לו את מקום הפציעה היא בגדר 'כוסות רוח למת' מעט מידי ומאוחר מידי...כל אפקט הלחץ איבד כיוון וחבל.
מסכים איתך כשאתה לא כותב חמשירים.
שלושת הילדים ששיחקו אתמול מוכשרים. אני בטוח שהם יגדלו להיות שחקנים טובים הרבה יותר בזכות העונה הזו ומשחקים כמו אתמול, מנטלית ומקצועית.
שלושת הילדים ששיחקו אתמול מוכשרים. אני בטוח שהם יגדלו להיות שחקנים טובים הרבה יותר בזכות העונה הזו ומשחקים כמו אתמול, מנטלית ומקצועית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מסכים...
א.משיח בא עם תוצאה וכלום לא היה מזיז אותו
ב.שוםטים בישראל (לצערנו) ״לא סופרים״ שחקנים לא מוכרים ולא מכבדים אותם
ג.אם היה נופל והיו מבקיעים הייתם אומרים-״חסר נסיון, מנסה לסחוט עבירה במקום להמשיך ולגונן על השער״..
ג.אם היה נופל והיו מבקיעים הייתם אומרים-״חסר נסיון, מנסה לסחוט עבירה במקום להמשיך ולגונן על השער״..
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
עומר... השער היה ממש מאית השנייה אחרי המספרת ככה שסעיף ג' בדבריך לא תופס.OMERREMO כתב:לא מסכים...
ובכלל, שופטים הם בני אדם בשר ודם....כל בן אנוש גם אם הגיע עם תוצאה מהבית כפי שאתה טוען ירצה להוכיח לממונים עליו ולציבור בכלל שהוא קיבל החלטות נכונות, סיטואציה של בן נופל ואפילו יוצא מהמשחק לטיפול ומצולם פצוע עם דם וסימן על הצוואר זה אפקט יוצר לחץ שכל שופט יתקשה לעמוד בו, בטח משיח.
מסכים.
חוסר ניסיון בולט, ממש מבאס שלא עשה איזו הצגה שם לכו תדעו לאן המחק היה מתפתח.

צריך לקחת את הדברים בפורפורציות, אם לא מתלבש כל כך טוב לפריצה לא היינו מדברים עלזה.
אין מה לעשות חברים.
חוסר ניסיון בולט, ממש מבאס שלא עשה איזו הצגה שם לכו תדעו לאן המחק היה מתפתח.

צריך לקחת את הדברים בפורפורציות, אם לא מתלבש כל כך טוב לפריצה לא היינו מדברים עלזה.
אין מה לעשות חברים.

לא נורא. הוא שחקן צעיר, הוא ילמד שבכדורגל הישראלי העלוב צריך ליפול כאילו ירו בך כדי לקבל עבירה בבלומפילד נגד מכבי.