משטרע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: משטרע

שליחה על ידי סניור »

dor69 כתב: עובדה שבמשחקי חיפה, הפועל ומכבי זה מתנהל ככה בכל האצטדיון חוץ מיציעי העידוד. השאלה היא איך השכונה פה תקבל את זה, שם זה ככה כי אלו יציעי מנויים. אני לא רואה את באר שבע מסוגלת למכור 13000 מנויים
אמנם לא 13, אבל העונה הזו לדעתי תביא אותנו כבר לאזור ה-5,000 מנויים בעונה הבאה. עוד עונה מוצלחת בשילוב עם המעבר לאצטדיון החדש יכולה כבר להקפיץ אותנו לאזור ה-7 בעונה שלאחר מכן. נגיד 2,500 בכול יציע, ועוד 2,00 ביציע העידוד.
מתוך בערך 6,000 כיסאות ביציע מזרחי והמערבי, כמעט חצי מנויים, שמן הסתם יקנו את המושבים שבאמצע ( במידה ותינתן אפשרות בחירה) זה כבר כוח משמעותי, שאחרי כמה משחקים וסיוע סדרנים, במידת הצורך, כבר יכול לעמוד ( או ליתר דיוק לשבת) על שלו.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

OMERREMO כתב:לא להפועל ובטח לא לחיפה אין 13000 מנויים ועד לפני שנתיים גם למקקי לא....
חוץ מזה מה עושים אבא וילדים/חבורת חברים/זוג נשוי וכו׳??? חייבים לקנות כרטיסים יחד או מנויים כדי שיהיו בכיסאות ביחד,??? נשמע לי הזוי וממש לא רואה את הצורך בזה... באיצטדיון טוב וחדש כל כסא הוא חוייה לכן אפשר לבוא 4 דקות לפני ועדיין תראה מצויין... ולחסוך את ההשוואות המטומטמות לתאטרון/לקולנוע... לשם לא הולכים בצורה קבועה כל סופשבוע
לא מבין את החשיבה הזו, למה לא להתקדם? רוצים אירופה, לא?!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

סניור כתב:
לא מבין את החשיבה הזו, למה לא להתקדם? רוצים אירופה, לא?!
אני פשוט חושב שאיצטדיון חדש+חנייה גדולה ומסודרת+דרכי גישה לקופות ולמגרש נוחים... זה הדברים החשובים באמת שיתנו לכל אוהד חוויה שלמה נוחה ונעימה...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

ומה קורה אם נוצר מצב שעשיתי מנוי בתחילת העונה
ובמהלך העונה החלטתי ללכת עם מישהו אחר, אין לי איך כי הכיסאות לידי תופסים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

OMERREMO כתב:לא להפועל ובטח לא לחיפה אין 13000 מנויים ועד לפני שנתיים גם למקקי לא....
חוץ מזה מה עושים אבא וילדים/חבורת חברים/זוג נשוי וכו׳??? חייבים לקנות כרטיסים יחד או מנויים כדי שיהיו בכיסאות ביחד,??? נשמע לי הזוי וממש לא רואה את הצורך בזה... באיצטדיון טוב וחדש כל כסא הוא חוייה לכן אפשר לבוא 4 דקות לפני ועדיין תראה מצויין... ולחסוך את ההשוואות המטומטמות לתאטרון/לקולנוע... לשם לא הולכים בצורה קבועה כל סופשבוע
נכון אבל הם מגיעים למספרים של 6000 בעונה הכי רעה. העונה חיפה עם 6500, הפועל עם 9000 ומכבי עם 12000. מעבר לזה אני חושב שכדאי להקים אתר של האצטדיון ששם יוכלו להזמין כרטיסים לפי מושב, זאת אומרת מפה של האצטדיון ששם מסומנים המקומות שכבר נקנו כרטיסים אליהם ואוהד יוכל ללחוץ על כיסא פנוי כלשהו וזה מעביר אותו לדף של תשלום באינטרנט. הדרומי צריך להיות יציע למנויים בלבד

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

dardasmiley כתב:בין הרצוי למצוי עובר קו ענקקקק. לא רואה את זה קורה אצלנו או ברוב יציעי המדינה. בשביל זה צריך התערבות סדרנים והחלטת מועדון שהולכים על זה בכל הכוח. בליגה כמו שלנו שבה כמעט כל המועדונים מתנערים ממכירת כרטיסים, קל וחומר מדאגה לרווחת אוהדיהם, אני לא רואה את זה קורה. הלוואי שאני טועה.
דולב יקירי אתה טועה, זה רץ כבר שנים אצל מכבי הפועל וחיפה, אין סיבה שלא יעבוד גם אצלנו באצטדיון החדש.
כמובן שזה עובד רק ביציעים של המנויים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

זה עובד רק ביציעים שהם סולד אאוט מנויים, ובתמיכה של הקבוצה. אם הקבוצה תרצה בזה זה יקרה. בינתיים אצלנו לא ממש חושבים על רווחת האוהד (קניה באשראי, קבלת הכרטיס בקופות המשחק וכו'..) אני לא רואה את ההנהלה שלנו משקיעה בזה גרם מאמץ ולכן אני לא חושב שזה יעבוד.

אגב, אני בכלל חושב שכחלק מהמלחמה באלימות צריך לאמץ את המודל האיטלקי, קרי, כל כסא משויך פרסונלית לאדם, כלומר, קניית כרטיסים בכפוץ להצגת ת.מזהה, כאשר הכספר שמוכר את הכרטיסים מתעד אצלו, שם ת"ז וכתובת. עובד בכל אצטדיוני איטליה. בצורה הזו, במידה ויש התפרעות אוהדים ניתן בקלות לזהות בדיוק את מקור הבעיה ולהסגירו למשטרה. אם זה טוב לסאן סירו זה טוב גם לטוטו-טרנר. ואגב, זה טוב גם כדי להבין מי הם אותם 'ספונסרים ומקורבים'...

שלח תגובה