שיפור ושימור
שיפור ושימור
העונה טרם הסתיימה, אבל יעד אחד קרוב קרוב להיות מושג, הכרטיס לאירופה.
אני קורא על משאות ומתנים מול שחקנים לעונה הבאה וחושב שהגיעה השעה שנדבר על דברים שצריך לשפר וכאלה לשמר.
שימור: נכון לעכשיו, עיקרי השלד- ברדה, בוזגלו, פאיו, סוארס, אגידה, פלט, אופיר.
זה לא שהייתי משחרר מישהו, אבל אלה בגדר חובה.
שיפור: מרכז השדה( ואל תגידו לי "הובר" כי הוא עוד במבחן מבחינתי), אגף שמאל וחיזוק לספסל.
הייתי שמח לראות באגף קיצוני שמאלי טבעי(מישהו אמר מליקסון?), כזה שיהפוך אותנו קטלניים יותר גם בצד השני. החיזוק לספסל חייב להיות על ידי החתמת כל-בו דפנסיבי, מגן/בלם, בעל שיעור קומה, שיכול להוות בכיף תחרות ראויה על ההרכב.
אני קורא על משאות ומתנים מול שחקנים לעונה הבאה וחושב שהגיעה השעה שנדבר על דברים שצריך לשפר וכאלה לשמר.
שימור: נכון לעכשיו, עיקרי השלד- ברדה, בוזגלו, פאיו, סוארס, אגידה, פלט, אופיר.
זה לא שהייתי משחרר מישהו, אבל אלה בגדר חובה.
שיפור: מרכז השדה( ואל תגידו לי "הובר" כי הוא עוד במבחן מבחינתי), אגף שמאל וחיזוק לספסל.
הייתי שמח לראות באגף קיצוני שמאלי טבעי(מישהו אמר מליקסון?), כזה שיהפוך אותנו קטלניים יותר גם בצד השני. החיזוק לספסל חייב להיות על ידי החתמת כל-בו דפנסיבי, מגן/בלם, בעל שיעור קומה, שיכול להוות בכיף תחרות ראויה על ההרכב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: שיפור ושימור
לעונה הבאה דרוש חלוץ מהדרג הגבוה ביותר, קשר עושה משחק קדמי (מליקסון אם ירצה לבוא יהיה פשוט מדהים), שחקן קיצוני נוסף ומגן ימני.
זהו, תביא 4 שחקנים טובים, אל תשחרר אף אחד ויש לך סגל מדהים גם לאירופה.
מה שטוב זה שאירופה יכולה לייצר כסף רב למועדון, השאלה היא אם מסתכנים ומשקיעים כסף שעוד אין במחשבה שההשקעה תכניס אותנו לאירופה ותסגור את החוב או אם הולכים על בטוח ומתחזקים בגבול יכולתנו בהבנה שלאירופה זה כנראה לא יספיק.
אני חושב שמסוכן ללכת על הדרך הראשונה מכיוון שכך קבוצות כמו לידס נפלו ולא חזרו.
זהו, תביא 4 שחקנים טובים, אל תשחרר אף אחד ויש לך סגל מדהים גם לאירופה.
מה שטוב זה שאירופה יכולה לייצר כסף רב למועדון, השאלה היא אם מסתכנים ומשקיעים כסף שעוד אין במחשבה שההשקעה תכניס אותנו לאירופה ותסגור את החוב או אם הולכים על בטוח ומתחזקים בגבול יכולתנו בהבנה שלאירופה זה כנראה לא יספיק.
אני חושב שמסוכן ללכת על הדרך הראשונה מכיוון שכך קבוצות כמו לידס נפלו ולא חזרו.
היחידים שהייתי משחרר זה את פלצוק,סוויסה, ומוכר את נאסר עם יש הצעה טובה.
מביא בלם איכותי עם ניסיון שיהיה בספסל,קשר 50/50 ברמה גבוהה, פליימקר שיכול לשחק כנף(מליקסון /ורמוט/עבדוריחמי) ,וחלוץ ישראלי כמו דודו ביטון.
מביא בלם איכותי עם ניסיון שיהיה בספסל,קשר 50/50 ברמה גבוהה, פליימקר שיכול לשחק כנף(מליקסון /ורמוט/עבדוריחמי) ,וחלוץ ישראלי כמו דודו ביטון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני משחרר את פלצ'וק וסוויסה שירצו לעזוב ממילא ומביא במקומם שחקנים על אותו תפקיד שלהם עגייב ועדן בן בסט ואם הובר לא יתגלה כתואם מארן ראדי הייתי מביא קשר תואם מארן ראדי שאר הסגל לשמור לשמור לשמור! לגביי מליקסון לנסות להחזיר אותו והייתי מנסה להביא את בן והבה או את סארי פאלח שיתנו לנו עומק גם בעמדת הבלם.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 05 מאי 2015, 04:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מוכן להסתפק בסגל הנוכחי אם מליקסון יגיע.
לא חושב שצריך להיות יותר מדי שינויים. צריך להפנות את מירב המאמצים להשאיר את השחקנים המובילים ולא לתת לאף אחד לעזוב.
לא חושב שצריך להיות יותר מדי שינויים. צריך להפנות את מירב המאמצים להשאיר את השחקנים המובילים ולא לתת לאף אחד לעזוב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ממש לא המקום האחרון שצריך להתחזק בו!הראל כתב:צריך להתחזק במגנים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
להביא בלם ברמה של פיובי'ץ שיהיה רוטציה ,
להביא קשר עושה משחק ( חובה ! ) ...
להביא עוד חלוץ ( לא 9 , חלוץ מהיר ) ועוד קשר שמאלי .
לשחרר את תומר סויסה בהעברה , בן אלגרבלי להשאלה ואת פלצו'ק להשאלה .

בן אלגרבלי להשאלה?? ממש לא אנחנו נריץ אותו כבלם שלישי/רביעי ברוטציה ונרוויח שחקן להרבה שניםmaor20094 כתב:להביא בלם ברמה של פיובי'ץ שיהיה רוטציה ,
לפי דעתי אם נצליח להשאיר את הסגל הקיים חובה להתחזק במגן ימני,קשר אמצע ברמה הכי גבוהה שיש,שחקן אגף וחלוץ.
יש לנו באמת בסיס טוב מאוד,סומך על אלישע ועל ההנהלה שיעמידו קבוצה שתעשה כבוד לקבוצה ולמדינה(במידה ונהיה באירופה באמת).
יש לנו באמת בסיס טוב מאוד,סומך על אלישע ועל ההנהלה שיעמידו קבוצה שתעשה כבוד לקבוצה ולמדינה(במידה ונהיה באירופה באמת).
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
העיקר שכולם בקו הבריאות. אמצע פברואר ואתם מדברים על העונה הבאה.
- dardasmiley
+1אביאל כתב:העיקר שכולם בקו הבריאות. אמצע פברואר ואתם מדברים על העונה הבאה.
+2dardasmiley כתב:
+1
כבר מדברים על זה שהובר יהיה כישלון ומה יהיה אחריו...
עוד לא הגענו לפלייאוף אפילו....

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"