מערך הרפואה בקבוצה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: מערך הרפואה בקבוצה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גם אתמול, לא יודע אם מישהו שם לב, אבל אלגרבלי סבל ממתיחה בדקות האחרונות של המשחק.

מדובר בסך הכל בשחקן צעיר שבנוי כמו סלע ולכן אני לא חושב שהוא יעדר מהמשחק ביום שבת, אבל אני לא זוכרשבוע שלא סיימנו אותו עם מתיחה או פציעה של שחקן מסוים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה לא בגלל מערך הרפואה אלא בעיקר בגלל מאמן הכושר, כל פעם שחקן אחר מותח שריר כזה או אחר, חוץ מאראל שאצלו זה כנראה היה פגיעה משחקן או משהו ועובדה שהוא חזר.
זה פשוט נהיה מוזר כל הפציעות הללו, חייבים שנה הבאה לשפר את מערך הרפואה ואת צוות אימון הכושר, להביא עוד מאמן כושר אבל איכותי בנוסף למאירי סיני.
סך הכל בשאר הדברים המקצועיים באר שבע לא נופלת ממכבי ביחס לכמות הכסף שיש למכבי לעומת התקציבים שיש אצלנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Sir Alex Ferguson כתב:גם אתמול, לא יודע אם מישהו שם לב, אבל אלגרבלי סבל ממתיחה בדקות האחרונות של המשחק.

מדובר בסך הכל בשחקן צעיר שבנוי כמו סלע ולכן אני לא חושב שהוא יעדר מהמשחק ביום שבת, אבל אני לא זוכרשבוע שלא סיימנו אותו עם מתיחה או פציעה של שחקן מסוים...
לא בטוח.. יש אפשרות שהוא העביר קצת זמן.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הצוות הרפואי, מאמני הכושר.. כולם חובבנים מה אתם מצפים? אלישע רוצה להגביר את הקצב, ואני מבין אותו כי הוא רואה מה הולך במכבי, אבל מה לעשות שאלישע עובד עם אנשים שעושים חימום של ילדים בכיתה ב' לפני המשחק?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

זה הגיוני שבן ימתח שריר בסוף 90 דקות בין הראשונות שלו. אין לו כושר משחק, הוא לא רגיל למשחקים בקצב כזה

שלח תגובה