קובי דאג׳ני
קובי דאג׳ני
טוב... אני בדרך כלל מהטוענים שאלישע מאמן מצויין. אבל יש עניין אחד תמוה(בעייני לפחות) איך דאג׳ני לא רק ירד לספסל אלא גם אופציה אחרונה...? בטח במשחקים בהם אנחנו אמורים לשלוט וליזום (דוגמא השבת מול רמה״ש) הוא לא על המגרש... אין בעיה עם קידום צעירים מבית(ז׳ינו) ועם נתינת זמן חיבור לזר חדש(הובר)
ועדיין אני חושב שבמשחק מהסוג הזה פשוט חייבים אותו על המגרש..
ואולי זה בכלל לא מקצועי??... למרות שעל פניו נראה שחדר ההלבשה שלנו מגובש ושמח ומחובר מאי פעם.... בכל אופן מוזר...
ועדיין אני חושב שבמשחק מהסוג הזה פשוט חייבים אותו על המגרש..
ואולי זה בכלל לא מקצועי??... למרות שעל פניו נראה שחדר ההלבשה שלנו מגובש ושמח ומחובר מאי פעם.... בכל אופן מוזר...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: קובי דאג׳ני
לדעתי דג'אני חייב לשחק מול קבוצות שמצופפות, מול קבוצות ששולטות במרכז המגרש אין לו מקום, מול קבוצות שמצופפות הוא חיוני לנו בשל העובדה שהוא יכול לשלוח בכדורים ארוכים את גבאי למשל ל1 על אחד או כדורים ארוכים לשחקני האגף, אבל תראה אם הגענו למצב שדג'אני הוא אופציה אחרונה ברוטציה זה אומר שבאמת יש לנו סגל עמוק וטוב שלא נופל מזה של מכבי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש לנו בעיה בשילוב של דגאני במערך הנוכחי.
שחקני האגף שלנו הם בקושי עושים הגנה.
לכן חשוב מאוד שהקשורים האחוריים יהיו ניידים מאוד, וידעו לסגור את האגף גם. ודגאני לא נייד.
שחקני האגף שלנו הם בקושי עושים הגנה.
לכן חשוב מאוד שהקשורים האחוריים יהיו ניידים מאוד, וידעו לסגור את האגף גם. ודגאני לא נייד.
כנראה שאלישע סומך על הרביעה הקדמית הקטלנית שלנו ומעדיף לשחק עם 2 גרזנים באמצע כדי שלא נופתע באיזה התקפה מתפרצת (במיוחד כשפאיוביץ בחוץ), ובמידת הצורך יעשה את השינויים תוך כדי משחק.
סתם לדוגמה... נגד עכו הכניסה של דגני במקום זינו בסוף עלתה לנו בגול.
סתם לדוגמה... נגד עכו הכניסה של דגני במקום זינו בסוף עלתה לנו בגול.
אתם עושים מד'אגני מקסימום פירלו,הבן אדם לא פוגע כבר שנתיים,שהוא על המגרש עושה טובה שמשחק,לא ראיתי אותו עושה גליץ פעם אחת,לא נלחם,והוא לא כזה פותח משחקים כמו שאתם מתארים אותו.
לפני שנתיים הוא היה שחקן שחקן,היום זה נראה כאילו אין לו חשק לשחק,מן שחקן כזה שסופר את הימים בשביל לפרוש.
אני שלא הייתי מחסידיו הגדולים של לוטם,רואה לעומת זאת את הבטחון שהילד צובר ממשחק למשחק והיום על פניו הוא בהחלט עדיף על ד'אגני.
לפני שנתיים הוא היה שחקן שחקן,היום זה נראה כאילו אין לו חשק לשחק,מן שחקן כזה שסופר את הימים בשביל לפרוש.
אני שלא הייתי מחסידיו הגדולים של לוטם,רואה לעומת זאת את הבטחון שהילד צובר ממשחק למשחק והיום על פניו הוא בהחלט עדיף על ד'אגני.
הכל נכון, לוטם טוב, אבל דגאני משחק לעומק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ממש לא מובן איך דג'אני (הקשר היחידי שמשחק לעומק) נהיה שחקן ספסל שאלישע פשוט לא סופר.
גל אראל - מאכזב מאוד כבר מספר רב של משחקים ומאבד המון כדורים, מקבל את האשראי כל פעם מחדש.
ז'ינו - אם כל הכבוד לזה שהוא שחקן בית לא מביא שום ערך מוסף לקבוצה. הראייה העיקרית לכך שמתחילת העונה אני לא זוכר אף מהלך אחד שלו שתרם משמעותית למשחק.
הובר - אני לא אוהב לתת דעה על שחקן זר אחרי שניים וחצי משחקים
גל אראל - מאכזב מאוד כבר מספר רב של משחקים ומאבד המון כדורים, מקבל את האשראי כל פעם מחדש.
ז'ינו - אם כל הכבוד לזה שהוא שחקן בית לא מביא שום ערך מוסף לקבוצה. הראייה העיקרית לכך שמתחילת העונה אני לא זוכר אף מהלך אחד שלו שתרם משמעותית למשחק.
הובר - אני לא אוהב לתת דעה על שחקן זר אחרי שניים וחצי משחקים
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
אראל מאכזב? הקשר הכי נייד שלנו , נמצא בכל מקום על המגרש. מסכים שקצת לוקה במשחק ההתקפי שלו.
אבל בלעדיו האמצע שלנו הרבה יותר פרוץ.
אהבתי את האמצע שלנו במשחק מול סכנין, שסוף סוף עמדנו נכון , והפעלנו לחץ עם הקשרים - זה הסיבה שסכנין בקושי נגעה בכדור
אבל בלעדיו האמצע שלנו הרבה יותר פרוץ.
אהבתי את האמצע שלנו במשחק מול סכנין, שסוף סוף עמדנו נכון , והפעלנו לחץ עם הקשרים - זה הסיבה שסכנין בקושי נגעה בכדור
הדיון הוא לא מי הקשר האחורי הטוב ביותר אלא יותר תמיהה איך ולמה דאג׳אני לא מוצא את מקומו מידי פעם(במיוחד נגד חלשות)
רוצים אפילו יותר תעוזה?... פלצוק והובר... כמה כבר רמה״ש תתקוף(לא שאני מזלזל,דווקא היא מבין 3 אכזבות התיקו הביתי, הייתה טובה יותר)
רוצים אפילו יותר תעוזה?... פלצוק והובר... כמה כבר רמה״ש תתקוף(לא שאני מזלזל,דווקא היא מבין 3 אכזבות התיקו הביתי, הייתה טובה יותר)
- ForeverRed
דווקא רמה"ש באופן מפתיע ובניגוד לחברותיה לתחתית היא קבוצה שתוקפת ומחפשת להבקיע שערים.OMERREMO כתב:הדיון הוא לא מי הקשר האחורי הטוב ביותר אלא יותר תמיהה איך ולמה דאג׳אני לא מוצא את מקומו מידי פעם(במיוחד נגד חלשות)
לגבי דג'אני, מסכים שחייב לקבל הרבה יותר דקות משחק. באיזו מתכונת? לאלישע הפתרונים.
זה מה שאמרתי... שהיא היחידה שתקפה וניסתה אבל עדיין לא יהיה הימור משוגע להגיד שאנחנו אמורים לשלוט ולהיות דומיננטיים יותרForeverRed כתב: דווקא רמה"ש באופן מפתיע ובניגוד לחברותיה לתחתית היא קבוצה שתוקפת ומחפשת להבקיע שערים.
לגבי דג'אני, מסכים שחייב לקבל הרבה יותר דקות משחק. באיזו מתכונת? לאלישע הפתרונים.
כשאתה משחק 4-2-4 וממילא מרכז השדה שלך בחיסרון שחקן משאר קבוצות הליגה אין סרט כזה שמשחקים עם פליימייקר בעל אופי התקפי בלבד. נכון, דג׳אני היחידי שמשחק לעומק אבל הוא לא הגנתי אפילו קצת ושתי שחקנים הגנתיים הכרחיים במיוחד כאשר שחקני הכנף שלך לוקים במשחק ההגנה