דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש

שליחה על ידי shovalb9 »

adomi כתב:הגבהות מאגפים כי רמת השרון לא יכולים להתמודד עם פלט והגובה שלו וחוצמזה שהוא נגחן אדיר
ויכול להיות שיש הגיון לעלות עם נסאר כי הוא מגביה טוב וגם דריבליסט טוב

גם פלצ'וק אופציה כי הוא נמרץ ובועט הרבה מחוץ לרחבה וזה גם נצרך פה

והכי חשוב!! לא לתת להם לנשום . לבעוט הרבה להגביה הרבה, לדרוס לדרוס לדרוס כדי להבטיח את הניצחון מוקדם ולא פשוט לא להסתפק ב1 או 2
טקטיקה מעניינת, אבל אתה לא חושב שלאור הנסיבות שנשיג את היתרון כמה שיותר מוקדם, נהרוג את המשחק וככה השאננות תעלה ונחטוף שוויון כואב-כמו בעכו, או ה3-3 האכזרי מול רמה"ש לפני עונה או 2?

עלייתו של נאסר להרכב נראית לגיטמית, אך אני לא יודע איך הוא מתפקד באימונים ומה הכושר שלו, אם הוא לא מספיק טוב להרכב הפותח-נותן לגבאי את המפתחות שכן הוא נהנה להבקיע מול רמה"ש, וזה גם נראה לי מה שאלישע יעשה, עם בוזגלו בכנף ימין וגבאי משמאל

דור אתה טועה חלקית, בן תורגמן אומנם בכושר טוב אבל מיכה רמס אותו ועבר אותו בלי בעיה..

אני מאוד מודאג מהמשחקים הללו, אנחנו נוטים לפשל במשחקים שבהם אנחנו הפייבוריט ושולטים במשחק..
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
טקטיקה מעניינת, אבל אתה לא חושב שלאור הנסיבות שנשיג את היתרון כמה שיותר מוקדם, נהרוג את המשחק וככה השאננות תעלה ונחטוף שוויון כואב-כמו בעכו, או ה3-3 האכזרי מול רמה"ש לפני עונה או 2?

עלייתו של נאסר להרכב נראית לגיטמית, אך אני לא יודע איך הוא מתפקד באימונים ומה הכושר שלו, אם הוא לא מספיק טוב להרכב הפותח-נותן לגבאי את המפתחות שכן הוא נהנה להבקיע מול רמה"ש, וזה גם נראה לי מה שאלישע יעשה, עם בוזגלו בכנף ימין וגבאי משמאל

דור אתה טועה חלקית, בן תורגמן אומנם בכושר טוב אבל מיכה רמס אותו ועבר אותו בלי בעיה..

אני מאוד מודאג מהמשחקים הללו, אנחנו נוטים לפשל במשחקים שבהם אנחנו הפייבוריט ושולטים במשחק..
עבר אותו הרבה לרוחב, שם כבר חיכה לו סוארס, אבל שערים לא קיבלנו משם. סה״כ עמד יפה בשטף לדעתי. במגרש כל כך צר הרבה יותר קל לסגור כמו שאמרתי וגם הנייחים יותר מסוכנים ככה שאני פחות דואג ממחר

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: עבר אותו הרבה לרוחב, שם כבר חיכה לו סוארס, אבל שערים לא קיבלנו משם. סה״כ עמד יפה בשטף לדעתי. במגרש כל כך צר הרבה יותר קל לסגור כמו שאמרתי וגם הנייחים יותר מסוכנים ככה שאני פחות דואג ממחר
הגול הראשון? מהאגף של תורגמן, הפנדל? מהאגף של תורגמן
הגול של גרסיה הכי כאב לי והיה משמירה של תורגמן, מילא הנגיחה אבל הריבאונד??

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
הגול הראשון? מהאגף של תורגמן, הפנדל? מהאגף של תורגמן
הגול של גרסיה הכי כאב לי והיה משמירה של תורגמן, מילא הנגיחה אבל הריבאונד??
הגול הראשון לא חוקי, בשני הסגירה הלקוייה הייתה של הובר

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב: הגול הראשון לא חוקי, בשני הסגירה הלקוייה הייתה של הובר
בגול הראשון ההגבהה המסוכנת קרתה לפני ההגבהה, והיא דוגמא לאירוע שחזר על עצמו הרבה
סגירה לקויה של הובר? תורג'מן הוצב בפינה והיה צריך לשמור אותה, מילא לא לקחת את הכדור גבוה מגרסיה(טעות חמורה) אבל גם לתת לו את הריבאונד? זה טעות כפולה!
הטעויות שעשה והאדום של אלגרבלי רצח לנו את המשחק, אני לא מאשים את השופט-הוא עשה מה שהיה צריך לעשות + - זה החוק המטומטם הזה של הפנדל והאדום..

שלח תגובה