למוקש קוראים קבוצה משתפר שנלחמת נגד הירידה ויש לה שם נוסף בשם גלבאן
משחק קשה. גם מנטלית. ובעיקר אחרי המחצית נגד רמת השרון יש תחושה לא טובה
הרכב שלי
אגידה
אילוז סוארס אלגרבלי/פאיוביץ תורג'מן
הובר דג'אני/אראל
ברדה בוזגלו נאסר
פלט
והגבהות רבותיי הגבהות
יודעים כמה שערים כבשנו בנגיחות השנה?
12!!!
עם פלט בוזגלו ונאסר שיש להם הגבהות טובות זה קלף מנצח
מה שבטוח יהיה מותח
זהירות מוקש
Re: זהירות מוקש
ע"פ וואן, תומר סוויסה צפוי לפתוח על חשבונו של דובב גבאי מחר. לא רע מדי פעם לעשות רוטציות בודדות שקצת יטריפו
את הסגל ויגרמו גם לשחקני הספסל להאמין שניתן לקנות את עולמם.
לגופו של עניין - אולי חלק מהחברים פה יתרעמו עליי ויאמרו שאני נאחס מהלך אבל מכבי פ"ת היא לטעמי הקבוצה החלשה ביותר בליגה היום
וכל תוצאה זולת ניצחון מחר תהיה פאדיחה וביזיון שאין לתאר. נכון, יש להם גלבאן ונכון שהם באים אחרי ניצחון על סכנין, אבל אם אני לוקח את הסגל
שלהם ופורט אותו לשחקנים ומוסיף לזה את הפורמה העלובה שלהם (שוב,להוציא את ההבלחה האחרונה מול סכנין) הם קבוצת פח עם ההגנה השניה בחולשתה
בליגה.
רוצים להיות קבוצה גדולה? בואו נחשוב כמו קבוצה גדולה. שום תוצאה מחר מלבד נצחון לא תתקבל ובבקשה אל תספרו לי סיפורים של מוקש ו"קבוצה משתפרת".
יאללה הפועל,שבת שלום!
לגופו של עניין - אולי חלק מהחברים פה יתרעמו עליי ויאמרו שאני נאחס מהלך אבל מכבי פ"ת היא לטעמי הקבוצה החלשה ביותר בליגה היום
וכל תוצאה זולת ניצחון מחר תהיה פאדיחה וביזיון שאין לתאר. נכון, יש להם גלבאן ונכון שהם באים אחרי ניצחון על סכנין, אבל אם אני לוקח את הסגל
שלהם ופורט אותו לשחקנים ומוסיף לזה את הפורמה העלובה שלהם (שוב,להוציא את ההבלחה האחרונה מול סכנין) הם קבוצת פח עם ההגנה השניה בחולשתה
בליגה.
רוצים להיות קבוצה גדולה? בואו נחשוב כמו קבוצה גדולה. שום תוצאה מחר מלבד נצחון לא תתקבל ובבקשה אל תספרו לי סיפורים של מוקש ו"קבוצה משתפרת".
יאללה הפועל,שבת שלום!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם קבוצה נהדרת לדעתי במיוחד אחריי החיזוק בינואר, זנלי וגלבאן שני זרים טובים ורועי דיין חלוץ מוכשר ודיא סבע המוכשר, לא נלקק מולם דבש...messiah כתב:ע"פ וואן, תומר סוויסה צפוי לפתוח על חשבונו של דובב גבאי מחר. לא רע מדי פעם לעשות רוטציות בודדות שקצת יטריפו
בליגה.
יאללה הפועל,שבת שלום!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוען את זה כבר שנים.messiah כתב: לגופו של עניין - אולי חלק מהחברים פה יתרעמו עליי ויאמרו שאני נאחס
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- המשוגע האדום
חבל אם מכניסים את תומר במקום דובב
עדיף כבר את נאסר שמה,היחידי שמכיר את העמדה הזאת מהספסל
תומר ודובב נראים כמו זרים בעמדה הזאת ומתקשים לבוא לידי ביטוי
עדיף כבר את נאסר שמה,היחידי שמכיר את העמדה הזאת מהספסל
תומר ודובב נראים כמו זרים בעמדה הזאת ומתקשים לבוא לידי ביטוי
אוי אלישע אלישע , סוויסה סבתא שלי עוקפת אותו בריצה ל100 מ' , אותו אתה שם בתור כנף ?? או דובב או נאסר.
אנחנו תלויים העונה בכל משחק, מלבד מכבי, בעיקר בעצמנו.
אין ספק שאנחנו חזקים בהרבה ממכבי פתח תקווה וטובים ממנה בכל עמדה על המגרש ומחוצה לו,
השאלה היא איך נתגרם את ההיתרונות שלנו.
כמו ב-45 הדקות הראשונות במורשה או כמו במחצית השנייה?
המחזורים הקרובים הם פרשת דרכים של העונה הזו.
תופתעו, אבל לטעמי מכבי מתחילה את המשחק בראשון ב-0:1 לטובת רעננה.
רעננה רעננה יותר, נחושה וצריכה נקודות ומכבי מוכה וחבולה מנטלית ופיזית מההפסד בבזאל.
מכבי בכדורסל תרגמו את הפיגור הזה להתפוצצות על הראש של ירושלים, בנוגע למחלקת הכדורגל אני
פחות אופטימי.
אין בכלל ספק לגבי פערי הרמות, מכבי עם 11 מחליפים עולה על רעננה ב-5 דרגות, אבל בשלבים האלה של העונה הפערים קטנים יותר.
אח"כ מחכה להם בית"ר, הקבוצה הכי פחות צפויה בליגה, בערב נתון יכולה לנצח את יובנטוס ולהפסיד לקרית אונו, נקווה שהם יהיו בערב של יובנטוס, נסתפק גם בתיקו.
ובישורת הסופית הפועל תל אביב, רק הכבוד על הפרק, מכבי טובה מהם בכל אספקט של המשחק, מלבד דמארי.
אם נעשה 3/3, אני מאמין שאפשר להגיע לפליאוף בלי הפרש נקודות ממכבי או עם כזה מינורי ממש,
מקווה שאת השליש הראשון נעבור בהצלחה מחר
אין ספק שאנחנו חזקים בהרבה ממכבי פתח תקווה וטובים ממנה בכל עמדה על המגרש ומחוצה לו,
השאלה היא איך נתגרם את ההיתרונות שלנו.
כמו ב-45 הדקות הראשונות במורשה או כמו במחצית השנייה?
המחזורים הקרובים הם פרשת דרכים של העונה הזו.
תופתעו, אבל לטעמי מכבי מתחילה את המשחק בראשון ב-0:1 לטובת רעננה.
רעננה רעננה יותר, נחושה וצריכה נקודות ומכבי מוכה וחבולה מנטלית ופיזית מההפסד בבזאל.
מכבי בכדורסל תרגמו את הפיגור הזה להתפוצצות על הראש של ירושלים, בנוגע למחלקת הכדורגל אני
פחות אופטימי.
אין בכלל ספק לגבי פערי הרמות, מכבי עם 11 מחליפים עולה על רעננה ב-5 דרגות, אבל בשלבים האלה של העונה הפערים קטנים יותר.
אח"כ מחכה להם בית"ר, הקבוצה הכי פחות צפויה בליגה, בערב נתון יכולה לנצח את יובנטוס ולהפסיד לקרית אונו, נקווה שהם יהיו בערב של יובנטוס, נסתפק גם בתיקו.
ובישורת הסופית הפועל תל אביב, רק הכבוד על הפרק, מכבי טובה מהם בכל אספקט של המשחק, מלבד דמארי.
אם נעשה 3/3, אני מאמין שאפשר להגיע לפליאוף בלי הפרש נקודות ממכבי או עם כזה מינורי ממש,
מקווה שאת השליש הראשון נעבור בהצלחה מחר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]