"לא גובשה החלטה סופית על מנויים לפלייאוף"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: "לא גובשה החלטה סופית על מנויים לפלייאוף"

שליחה על ידי RedRock »

כשמדובר בהנחה סתמית בכל שבוע - דעתי ידועה וזאת טעות גדולה...
אבל במקרה הנ"ל - כמה חישובים פשוטים:

70 שקלים במקום 80 (מיני מנוי מבוגר ב-350 ש"ח).
35 שקלים במקום 40 (מיני מנוי ילד ב- 175 ש"ח).
45 שקלים במקום 50 (מיני מנוי סטודנט ב-225 ש"ח).

נניח שמוכרים 1000 מנויים כאלה - 500 מבוגר, 300 ילד, 200 סטודנט (מאוד סביר בעיניי, במומנטום הנוכחי)

ההפסד הישיר של המועדון - 37,500 ש"ח (300*5*500+5*10*5+5*5*200 למתקשים).
הרווח? גדול לאין שיעור.
ההנחה היא קטנה למועדון אך כפולה לאוהדים (לא משלמים עוד 10% לכל משחק במכירה מוקדמת ללונה טורס).
גם אם האוהדים האלה יגיעו בכל מקרה - התחושה הטובה שמעניקים להם בכך שהם מבטיחים את המקום שלהם ביציע, היא זאת שתביא אותם שנה הבאה לרכוש מנוי מראש ולתמוך.
הפרסום החיובי, האנרגיות החיוביות ובעיקר הבאזז סביב הקבוצה שימשוך עוד אוהדים וימלא גם את יציעים 3 ו-7 שווים את הסכום הזעום יחסית ל-25 מיליון ש"ח.
בעיקר כי ההשקעה הזו חוזרת לקבוצה תוך פרק זמן מאוד קצר. כבר בפליאוף, בעיקר בגלל הבאזז שזה יוצר והתחושה ש-"כל באר שבע שמה".

ג'וני - אתה צודק. אלה שמתחייבים להגיע בתחילת העונה זכאים להנחה משמעותית. לכן בקניית מנוי משלמים כמעט 50%.
אף אחד לא מצפה שהמועדון ימכור את המיני-מנוי במחירי רצפה. בסה"כ הוזלה סמלית שעושה לכולם טוב.

וכך הלך לו לאיבוד עוד צעד שיווקי פשוט.
כל כך הרבה דברים פשוטים שזועקים לשמיים ואף אחד לא מטפל בהם, מתסכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני חושב שאתם קצת מפריזים בחשיבות הנושא הזה. אם היו עומדים בתור 3,000 אוהדים הייתי מצדיק אתכם, אבל כמו שכבר אמרתי,
בשביל אותם 1,000 אוהדים שיקנו את המיני מנוי הזה אני לא רואה הצדקה. אותם אוהדים הם חלק מגרעין של 6,000-7,000 אוהדים
שמגיעים בכל משחק, והם ימשיכו להגיע איתו או בלעדיו, עם התמודדות על האליפות או בלעדיה. עמלה במכירה מוקדמת משולמת במשחקי
חוץ בלבד ולכן אין כאן חיסכון משמעותי לאוהדים. לגבי העונה הבאה, לא רואה את הקשר. אני מקווה ומאמין שכל המתלבטים למיניהם מתחילת
העונה למדו את הלקח ויחליטו לעשות מנוי מעונה הבאה. ההפסד של המועדון הוא אמנם מינימלי ואין ספק שיכלו שם להתחשב באוהדים ולהוציא
את העניין לפועל, אבל הרווח העיקרי מהמהלך הוא שזה "נראה" טוב ולא מעבר, וזאת כשלעצמה לא סיבה שהופכת את העניין להכרחי.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:אני חושב שאתם קצת מפריזים בחשיבות הנושא הזה. אם היו עומדים בתור 3,000 אוהדים הייתי מצדיק אתכם, אבל כמו שכבר אמרתי,
בשביל אותם 1,000 אוהדים שיקנו את המיני מנוי הזה אני לא רואה הצדקה. אותם אוהדים הם חלק מגרעין של 6,000-7,000 אוהדים
שמגיעים בכל משחק, והם ימשיכו להגיע איתו או בלעדיו, עם התמודדות על האליפות או בלעדיה. עמלה במכירה מוקדמת משולמת במשחקי
חוץ בלבד ולכן אין כאן חיסכון משמעותי לאוהדים. לגבי העונה הבאה, לא רואה את הקשר. אני מקווה ומאמין שכל המתלבטים למיניהם מתחילת
העונה למדו את הלקח ויחליטו לעשות מנוי מעונה הבאה. ההפסד של המועדון הוא אמנם מינימלי ואין ספק שיכלו שם להתחשב באוהדים ולהוציא
את העניין לפועל, אבל הרווח העיקרי מהמהלך הוא שזה "נראה" טוב ולא מעבר, וזאת כשלעצמה לא סיבה שהופכת את העניין להכרחי.
לדעתי אתה טועה. הרווח העיקרי ממהלך כזה הוא שהמועדון מראה שהאוהדים נמצאים בראש מעיניו (מה שברור לנו שלא), זה חוסך לאותם אוהדים את הצורך לקנות כרטיס לכל משחק, את הטרטור שבזה ואת הדאגה, ישאר לי לא ישאר לי. 1000 אוהדים זה לא מספר זניח בכלל, זה פחות או יותר כמות המנויים שלנו עד לפני שנתיים. גם אם לא תהיה הנחה כלל ככה שהמועדון לא "יפסיד" כסף לאוהדים עדיין יהיה משתלם לקנות את זה כי זה חסכון בזמן וכאב ראש.
הבעיה פה, שכל מה שנועד להקל על האוהדים ולבוא לקראתם, גם אם זה תופס ל100 אוהדים וגם אם ל5000 לא מעניין את המועדון.

עוד מהלך שמוכיח שבמועדון יודעים להגיד לכל כתב: "האוהדים הם הנכס הגדול שלנו", "אנחנו פה בשביל האוהדים" וכו'... כשזה מגיע למעשים, קדחת! מועדון הפועל באר שבע לא סופר את האוהדים שלו. לא את אלה הנאמנים שמגיעים מדי שבת למשחק חוץ או בית, לא את אלה הטרמפיסטים שבאים בהצלחות ולא את אלה שעתידים להיות וצריכים את טריגר המשיכה הראשונה...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dardasmiley כתב:
לדעתי אתה טועה. הרווח העיקרי ממהלך כזה הוא שהמועדון מראה שהאוהדים נמצאים בראש מעיניו (מה שברור לנו שלא), זה חוסך לאותם אוהדים את הצורך לקנות כרטיס לכל משחק, את הטרטור שבזה ואת הדאגה, ישאר לי לא ישאר לי. 1000 אוהדים זה לא מספר זניח בכלל, זה פחות או יותר כמות המנויים שלנו עד לפני שנתיים. גם אם לא תהיה הנחה כלל ככה שהמועדון לא "יפסיד" כסף לאוהדים עדיין יהיה משתלם לקנות את זה כי זה חסכון בזמן וכאב ראש.
הבעיה פה, שכל מה שנועד להקל על האוהדים ולבוא לקראתם, גם אם זה תופס ל100 אוהדים וגם אם ל5000 לא מעניין את המועדון.

עוד מהלך שמוכיח שבמועדון יודעים להגיד לכל כתב: "האוהדים הם הנכס הגדול שלנו", "אנחנו פה בשביל האוהדים" וכו'... כשזה מגיע למעשים, קדחת! מועדון הפועל באר שבע לא סופר את האוהדים שלו. לא את אלה הנאמנים שמגיעים מדי שבת למשחק חוץ או בית, לא את אלה הטרמפיסטים שבאים בהצלחות ולא את אלה שעתידים להיות וצריכים את טריגר המשיכה הראשונה...
תתפלא אבל אנחנו דווקא מסכימים. בדיוק כמו שאמרתי, המהלך הזה לא יעזור למלא את היציעים, לא יכניס כסף, ולא יחסוך יותר מידיי כסף לאוהדים.
התרומה העיקרית שלו היא במה שהוא משדר כלפי חוץ ולכן היה מאוד נחמד אם היה מתבצע, אבל בהחלט לא סוף העולם אם לא.
לדעתי האישית ולא על סמך שום ידיעה, קיים גם כעס מסוים מצד המועדון על הקהל שלא הביע אמון בקבוצה בתחילת העונה למרות ההשקעה הכספית
הגדולה של אלונה. אני חושב שזאת הסיבה להתנהלות שנויה במחלוקת בלא מעט מקרים (ולא שאני מצדיק חלילה).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:אני חושב שאתם קצת מפריזים בחשיבות הנושא הזה. אם היו עומדים בתור 3,000 אוהדים הייתי מצדיק אתכם, אבל כמו שכבר אמרתי,
אין עמלה על משחקי בית? תחשוב שנית -
https://lunatours.co.il/events.html" onclick="window.open(this.href);return false;

88 שקל לכרטיס דרך האתר של לונה למשחק הקרוב מול הפועל חיפה.

עוד רעיון שעלה לי עכשיו, להוציא 2,000 מנויים לפלייאוף, ובמקביל להגיד שהמחירים בפליאוף עולים ל90-100 שקל לכרטיס בוגר.
לתת עוד הטבה לאלה שיקנו מנויים עכשיו ושכל אלה שבאים רק כי זה פליאוף עליון, ישלמו יותר.
זה אגב מה שעושים באנגליה, כשלכל משחק יש קטגורית מחיר משלו. משחק מול יונייטד או צ'לסי או סיטי או ארסנל או ליברפול עולה יותר מאשר משחק מול קרדיף או סוונסי או סנדרלנד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

היתרון במנוי פלייאוף הוא לשערים המבוקשים.
לקראת המשחקים המבוקשים אני מניח שיהיה קשה להשיג כרטיס לשער 5 כבר כמה ימים לפני המשחק.
זה יבטיח כניסה לשער 5 לכל משחקי הפליאוף.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: אין עמלה על משחקי בית? תחשוב שנית -
https://lunatours.co.il/events.html" onclick="window.open(this.href);return false;

88 שקל לכרטיס דרך האתר של לונה למשחק הקרוב מול הפועל חיפה.

עוד רעיון שעלה לי עכשיו, להוציא 2,000 מנויים לפלייאוף, ובמקביל להגיד שהמחירים בפליאוף עולים ל90-100 שקל לכרטיס בוגר.
לתת עוד הטבה לאלה שיקנו מנויים עכשיו ושכל אלה שבאים רק כי זה פליאוף עליון, ישלמו יותר.
זה אגב מה שעושים באנגליה, כשלכל משחק יש קטגורית מחיר משלו. משחק מול יונייטד או צ'לסי או סיטי או ארסנל או ליברפול עולה יותר מאשר משחק מול קרדיף או סוונסי או סנדרלנד.
אני התכוונתי למכירה פיזית ולא דרך האינטרנט, אבל ייתכן שטעיתי לגבי הנושא הזה.
ההצעה שהעלית? מבחינתי מצוין, אבל כולנו יודעים מה יקרה ברגע שתתקבל החלטה כזאת.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

העמלה הזו היא רק לרוכשים באשראי, מי שיגש לשם ישלם מחיר ללא עמלה.

שלח תגובה