ברקוביץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שלומי12

ברקוביץ

שליחה על ידי שלומי12 »

איש כ״כ קטן שחי בבועה הזאת של מרכז נגד הדרום היבש
צריך להכיר אותו ולהגיד לו שהעיר והמועדון הכדורגל כאן הוא לא כפי שהיה פעם ..
עדין הוא נותן שבחיים למכבי( שיחק שם , מקורב למרכז, חי בבועה, עובד שם , )
ולא סופר אותנו ומשאיר אותנו כקבוצה קטנה..
שקרית שמונה לקחו אליפות הוא רק הילל את השם שלה .. האם יש לו משהו נגד מישהו מהמועדון שלנו שהוא כל כך לא מעריך אותנו?
הוא משאיר את העיר ואת הקבוצת הכדורגל שלנו מחוץ לפרייפריה, השאלה היא מתי בפעם האחרונה הוא הגיע לנגב?
היית שחקן גדול ונשארת עם שכל של ציפור, מאמן נבחרת?ההפגנות נגד אבי לוזון והתאחדות שאתה יזמתה-אנחנו אלו שתמכנו בך..
נערך לאחרונה על ידי שלומי12 ב 10 מרץ 2014, 23:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: ברקוביץ

שליחה על ידי סניור »

אני שואל בשיא הרצינות:
למה אתה בכלל קורא את השטויות שלו? לא מעניין אותי בעד מי הוא. כול מה שהוא מוציא מהפה שלו- בעל פה או בכתב, פשוט לא ראוי להתייחסות.
הבנאדם הוא נרקיסיסט, חסר תרבות, אינטרסנט, אלים ומעורר אנטיגוניזם בכול מקום שרגלו דורכת בו. ומה שאפילו גורע מכך- נראה כאילו שהוא לקח על עצמו את המשימה להוריד את רמת הדיון הספורטיבי בארץ לתהומות חדשים.
נכון שמדובר באחד משחקני הכדורגל הגדולים שהיו לנו ואני מכבד אותו מאוד על הקריירה הנפלאה שלו. אחריה? הפך את עצמו למאוס וחסר כול חשיבות.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

סניור כתב:אני שואל בשיא הרצינות:
למה אתה בכלל קורא את השטויות שלו? לא מעניין אותי בעד מי הוא. כול מה שהוא מוציא מהפה שלו- בעל פה או בכתב, פשוט לא ראוי להתייחסות.
הבנאדם הוא נרקיסיסט, חסר תרבות, אינטרסנט, אלים ומעורר אנטיגוניזם בכול מקום שרגלו דורכת בו. ומה שאפילו גורע מכך- נראה כאילו שהוא לקח על עצמו את המשימה להוריד את רמת הדיון הספורטיבי בארץ לתהומות חדשים.
נכון שמדובר באחד משחקני הכדורגל הגדולים שהיו לנו ואני מכבד אותו מאוד על הקריירה הנפלאה שלו. אחריה? הפך את עצמו למאוס וחסר כול חשיבות.
זה עניין כל כך מעצבן שעדין לא מחשיבים אותנו כקבוצה גדולה ומועדון גדול שיכול לקחת אליפות
כל פעם עיתונאי אחר יוצא נגד המועדון.. האם יש להם משהו נגד אנשי ההנהלה? האם ברקו פגוע מאלונה שתמכה בלוזון ?
לא מובן לי למה אנחנו עדין נשארנו כחור בנגב, ולמה מדינת תל אביב רק מתפתחת וגודלת עלינו.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

כי מה שעשינו ב-40 שנה האחרונות זה להיות מועדון קטן מהנגב שמדי פעם עוקץ איזה גביע הטוטו. כרגע זה טוב לנו שיראו אותנו ככה וש"לא יספרו" אותנו.
עם כול הכבוד לעונה הנפלאה שלנו, כדי לחזור באופן מלא לקדמת הבמה אנחנו צריכים לשמור על יציבות לאורך העונות, להמשיך להיות פקטור רציני בצמרת גם בעונות הבאות ולהגיע ככול שאפשר לאירופה. מצב כזה יקל עלינו להמשיך ולהיות כאלה, זה מעגל- עד עונות טובות- יותר קל להביא ישראלים בכירים- יותר הכנסות- יותר קל להביא זרים טובים- אירופה- יותר מנוים- עוד הכנסות- התבססות בצמרת וכן הלאה.
כרגע אנחנו מועדון עם פוטנציאל להיות גדול מאוד, אבל עוד לא באמת גדול. מאמין שאנשי המועדון עושים כול שביכולתם כדי לבסס את המועדון בצמרת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שלומי12 כתב: זה עניין כל כך מעצבן שעדין לא מחשיבים אותנו כקבוצה גדולה ומועדון גדול שיכול לקחת אליפות
תחשוב קצת ותבין לבד שאנחנו במצב הכי נוח. מבחינתי שימשיכו לא לספור אותנו עד הרגע האחרון.
עם ההכרה התקשורתית מגיעות גם הציפיות, תראה איך מכבי הלחוצה נראית עם תקציב של 100 מיליון ש"ח.
קבוצה גדולה נבנית לאורך שנים ולא בהבלחות רגעיות. קצת סבלנות, גם רומא לא נבנתה ביום.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

זה לא מפתיע, אני קורא באינטרנט הרבה כתבות וטוקבקים נגד העיר באר שבע, וגם בצבא שמעתי הרבה דברים "טובים" מאנשים שלא מכירים את העיר, הפועל באר שבע קשורה לעיר באר שבע ולכן גם היא סופגת ביקורות לא הוגנות, אני קורא לזה בארפוביה, וכבר מזמן הפסקתי להתייחס לאנשים האלו, אנחנו נדבר מהדשא כפי שעשינו עד עכשיו וכולם יכולים להתפוצץ.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ברקו סמרטוט, הקוסם הפך לליצן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

באמת קשה שלא להתעצבן מהטמטום שלו,חוסר הפרגון והשטויות שהוא מדבר שנובעים אך ורק מאינטרסים אישיים,מדבר על ב"ש כאילו היא במזל איפוא שהיא נמצאת,ומדבר על זה שמקום שני זה כמו אליפות בשבילנו,קשקשן!,אני רוצה לראות אם הוא היה מאמן זה מה שהיה אומר לשחקנים שלוץ
והכי גרוע שאתמול הוא מדבר על חסרונות בהגנה של מכבי,מה שאנחנו סובלים כבר חודש וחצי!
בקיצור... בגדול.. שיילך לעזאזל!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:באמת קשה שלא להתעצבן מהטמטום שלו,חוסר הפרגון והשטויות שהוא מדבר שנובעים אך ורק מאינטרסים אישיים,מדבר על ב"ש כאילו היא במזל איפוא שהיא נמצאת,ומדבר על זה שמקום שני זה כמו אליפות בשבילנו,קשקשן!,אני רוצה לראות אם הוא היה מאמן זה מה שהיה אומר לשחקנים שלוץ
והכי גרוע שאתמול הוא מדבר על חסרונות בהגנה של מכבי,מה שאנחנו סובלים כבר חודש וחצי!
בקיצור... בגדול.. שיילך לעזאזל!
אנחנו חודשיים וחצי בלי אופיר דוידזאדה!!!!!
אנחנו חודש וחצי היינו בלי פאיוביץ׳!!!!!!!
הפסדנו במשחק העונה 3-1 מטעויות שיפוט בלי שלושה שחקני הגנה קבועים וב10 שחקנים!!!!(טעויות שיפוט הכוונה לשער הראשון והשלישי, פנדל ואדום יותר ממוצדקים)
אז על מה בדיוק מקקי והתקשורת מדברים??? הסיבוב השני שלנו ושלהם שווים בצבירת הנקודות וזו עובדה! הסגל שלנו שווה לשלהם ויותר טוב לטעמי בהגנה, בשוער ובהתקפה!!
שימשיכו להשתחצן, צוחק מי שצוחק אחרון. שיזכרו רק שמהם ציפו לדאבל וסיכוי סביר שהם יסיימו בלי כלום.

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

תקשורת הספורט בארץ (מדינת תל אביב וצפונה) בכלל, וברקו-ביץ' בפרט. לא רואים להתייחסות
איך יכול להיות שהפועל באר שבע כבר חודשים או יותר משחקת כמעט כל משחק עם חוסר של בין 2-3 שחקני הגנה קבועים ומילה לא מדברים כאילו שוכחים מזה אבל שמכבי מאבדת גם וגם וגם אז זה עושים מזה כותרות מפוצצות כדי שחלילה אם יקרה מעידה אז יהיה תרוץ.

אנחנו לא צריכים טובות מאף אחד ובטח לא ממכם תקשורת הספורט לפחות תהיה אחידים ולא תפלאו קבוצה כזו או אחרת בגלל שהיא מהפרפריה או בגלל שלא קוראים לה מכבי הפועל חיפה או בית"ר
התגובה היחידה שאתה ראויה לה ברקו-ביץ' שלא יגמר יותר מ10 הפרש
תמונה

שלח תגובה