יום רביעי זה המשחק שבאמת יהיה יכול לסכם את העונה שלנו.
אני אישית מאוד חושש מקריית שמונה, הסגל שלהם איכותי , יש להם אופי של קבוצה שיכולה לנצח כל אחד
אצלנו בלי אופיר בלי סוראס ואולי בלי בוזגלו- המצב יהיה קשה..
מאוד מקווה שהשחקנים יעלו לרמת גן במשחק לחימה , כדאי להכתיר את העונה הזו כמוצלחת
בפועל- אם נודח מהגביע, הפסדים למכבי תל אביב, ומקום שני- זה יגמר בבכי שצובט בלב
מכיוון שאין לנו שום תואר, את העונה הזו חייבים לסיים עם משהו בעד.
משחק מכריע , וכאן אני חושש.
המבחן האמיתי של העונה הזו- ביום רביעי
Re: המבחן האמיתי של העונה הזו- ביום רביעי
כמו שאתה חושש הם חוששים תאמין לי ,הם גם בלי בלם ההינו צריכים לעבור לפחות יריבה אחת חזקה בדרך לגמר וזה מה שקיבלנו אני יותר מבואס מהקהל שלנו שבוע למשחק ורק חמש אלף רכשו כרטיסים ציפתי להסתערות פחות מ10 וזה תהיה תעודת עניות לקהל שלנו ,זה שי !

שי צודק! במקום להלחיץ ולהפחיד
לכו תקנו כרטיס
רמת גן צריך להיות צבוע באדום!!!
לכו תקנו כרטיס
רמת גן צריך להיות צבוע באדום!!!
כל אחד ראה את קריית שמונה מול מכבי והפועל תל אביב העונה.
קבוצה פשוט מצויינת, ממושמעת, מאומנת אגרסיבית, רצים 90 דקות, מתואמים בלחץ באמצע המגרש. והכי מפחיד שהם קבוצה מאוד מאוד טקטית.
אני לא אופטימי לגבי החצי גמר, וגם ביום שבת מולם.
לדעתי, כיחידים אנחנו הרבה יותר מוכשרים מהם אבל כקבוצה הם יותר טובים מאיתנו והסיכויים לא לטובתינו.
קבוצה פשוט מצויינת, ממושמעת, מאומנת אגרסיבית, רצים 90 דקות, מתואמים בלחץ באמצע המגרש. והכי מפחיד שהם קבוצה מאוד מאוד טקטית.
אני לא אופטימי לגבי החצי גמר, וגם ביום שבת מולם.
לדעתי, כיחידים אנחנו הרבה יותר מוכשרים מהם אבל כקבוצה הם יותר טובים מאיתנו והסיכויים לא לטובתינו.
נמכרו מעל 5000 כרטיסים אחיזה שי ! כתב:כמו שאתה חושש הם חוששים תאמין לי ,הם גם בלי בלם ההינו צריכים לעבור לפחות יריבה אחת חזקה בדרך לגמר וזה מה שקיבלנו אני יותר מבואס מהקהל שלנו שבוע למשחק ורק חמש אלף רכשו כרטיסים ציפתי להסתערות פחות מ10 וזה תהיה תעודת עניות לקהל שלנו ,זה שי !
ק"ש קבוצה מעולה ולא נופל מאיתנו , אבל אם נעניק לקבוצה שלנו אווירה ביתית כמו באותו מגרש בק"ש אנחנו נוכל לנצח כמו שניצחנו שם !!
רוצו לצבוע את רמת גן באדום !!
רוצו לצבוע את רמת גן באדום !!