מכבי תיקח אליפות, רק לא בקלות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מכבי תיקח אליפות, רק לא בקלות

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:דיי כבר אם נבנו או לא נבנו, למה באר שבע של שנות ה70 נבנתה לאליפות? הפועל חיפה ב1999 נבנתה לאליפות? מכבי חיפה שאלישע הגיע אליהם נבנו לאליפות? חאלס עם הטענה המגוכחת הזאת, אני אומר לכם שאם סגל מלא ועוד שחקן כמו ראדי ולא הובר אנחנו מנצחים אותם ושווים להם, מה לעשות שכל פעם הגענו מולם חבולים והשחקנים המשמעותיים שלנו לא הגיעו ביכולת טובה לשני המשחקים בבלומפילד, כי אם היינו מצליחים לנצח אותם פעמיים בבלומפילד אז היינו היום 4 נקודות מעליהם! אם היינו מחלצים בשני המשחקים מולם בבבלומפילד תיקו הם היו רחוקים מאיתנו רק 2 נקודות, ואל תשכחו שהם גם קיבלו עזרה מהשופטים! בלי הגולים בתחילת המשחק הם היו מתחילים לאבד ריכוז ומי יודע מה היה יכול להיות מולם אז, אז אל תגידו לי נבנו או לא נבנו לאליפות.
נתנו, לך תעשה חמוצים. כל תגובה אותה מנטרה...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:
נתנו, לך תעשה חמוצים. כל תגובה אותה מנטרה...
כן הפועל חיפה לא נבנו לאליפות, איך הם בדיוק נבנו לאליפות תגיד לי?
מכבי חיפה של אלישע גם לא נבנו לאליפות, עונה קודם לכן הם סיימו במקום 7 וכל מה שיעקב שחר רצה היה רק לעלות טיפה במיקום בטבלה, ותראה מה קרה איתם באותה עונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:כן הפועל חיפה לא נבנו לאליפות, איך הם בדיוק נבנו לאליפות תגיד לי?
מכבי חיפה של אלישע גם לא נבנו לאליפות, עונה קודם לכן הם סיימו במקום 7 וכל מה שיעקב שחר רצה היה רק לעלות טיפה במיקום בטבלה, ותראה מה קרה איתם באותה עונה...
אתה בין האנשים שמבינים פחות בכדורגל ובכלל, אז לא אכנס לעומק איתך... אבל ככה על קצה המזלג:

הפועל חיפה הייתה הקבוצה המשלמת ביותר באותן עונות וכיוונה לשם פעם אחר פעם. בעונת האליפות הביאה מב"ש את בסיס, רוסו וגוטמן יחד עם זרים בסכומים ובעלויות שכבר לא נוחתים כאן(מלינקו, אוליאנוב...)

על מכבי חיפה כבר אמרתי, בכל עונה בעשרים ומשהו השנים האחרונות בונים שם קבוצה שתתחרה על כל התארים, רוצה שמות ששיחקו אצל אלישע? דבלשווילי, ארבייטמן, חמד, רפאלוב, קטן, בנאדו, מסיללה....מספיק?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:
אתה בין האנשים שמבינים פחות בכדורגל ובכלל, אז לא אכנס לעומק איתך... אבל ככה על קצה המזלג:

הפועל חיפה הייתה הקבוצה המשלמת ביותר באותן עונות וכיוונה לשם פעם אחר פעם. בעונת האליפות הביאה מב"ש את בסיס, רוסו וגוטמן יחד עם זרים בסכומים ובעלויות שכבר לא נוחתים כאן(מלינקו, אוליאנוב...)

על מכבי חיפה כבר אמרתי, בכל עונה בעשרים ומשהו השנים האחרונות בונים שם קבוצה שתתחרה על כל התארים, רוצה שמות ששיחקו אצל אלישע? דבלשווילי, ארבייטמן, חמד, רפאלוב, קטן, בנאדו, מסיללה....מספיק?
אני לא מבין כדורגל?
אני לא דיברתי על ההבנה שלך אז אל תדבר על ההבנה שלי...
ולגביי הפועל חיפה, על פי הטענה שלך גם אנחנו נבננו לאליפות כי הבאנו את ברדה את בוזגלו וכו', הפועל חיפה הביאה את ג'ובאני רוסו אבל ואת לירון בסיס אבל מה הקשר בין זה לבין בנייה לאליפות.
מצד אחד אתה רושם בנייה בטווח הקצר ומצד שני אתה מזכיר שמכבי חיפה לקחה אליפות אחריי שבשנות ה90 יעקב שחר בנה אותה לאליפות.
אין דבר כזה בנייה לאליפות, אתה יכול לקחת אליפות עם הפועל עכו אפילו, הכל תלוי מה רמת האימונים ורמת השחקנים, לנו יש סגל נהדר שעשה מסע נפלא ואלמלא מכבי תל אביב גם היינו עם אליפות.
קריית שמונה כיחידים לא היו טובים אבל כקבוצה הם ניצלו כביכול את חולשת הליגה למרות שמכבי חיפה הפועל תל אביב ומכבי תל אביב כן נבו לאליפות.

אין דבר כזה בנייה לאליפות, אולי פרט לקבוצות עשירות אף קבוצה לא במאת נבנת לאליפות, אבל יש קבוצות שנבנות טוב גם אם הן לא נבנו לאליפות ואז הן עושות עונה טובה וגם זוכות באליפות.

יכלנו לקחת אליפות ואם לא היינו באים חבולים מול מכבי+עזרה שהם קיבלו מהשופטים יכול להיות שגם היינו לוקחים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

קודם כל, אף אחד לא אמר שלא יכולנו לקחת אליפות. הטענה היתה שמקום שני הוא מעל הציפיות של הקבוצה שנבנתה השנה.

אם תבדוק היטב, תגלה שהפועל חיפה שנה לפני האליפות(שהיתה מאכזבת) החתימה 4 שחקני מפתח שאליהם התווספו השמות שציינתי, בינהם גרייב, טלקר, בן שמעון(עונה קודם) ואורן זיתוני. ממש לא מדובר באוסף של שחקנים שזכו במקרה, אלא בעבודה עקבית שהשתלמה

שלח תגובה