אילוז הוא נכס לסגל, אבל מגן ימיני ברמות הגבוהות ביותר הוא לא.
השאלה מה מחפשים, תארים או סימפטיה.
מי שבוחר בסימפטיה, הולך עם אביה. הוא שחקן בית, דמות חיובית, מוכשר כשלעצמו וחייב לאלי גוטמן הרבה על שהסב אותו בזמנו לעמדת המגן, אחרת היה מסיים כמו יתר חבריו לנוער- באופקים, דימונה וערד.
מי שרוצה תארים, חייב מגן אחר ולא סותמי חורים או סוסים מתים כמו קלמי סבן והארגנטיני ההזוי הזה שקלינגר הביא(או עזורי)
רכבת מאמנים ואף אחד לא מצא פיתרון
Re: רכבת מאמנים ואף אחד לא מצא פיתרון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני חושב בדיוק כמוך, אני לא הייתי ממהר להחליף אותו במגן שהוא לא ברמה גבוהה רק כדי להגיד הבאתיTotti כתב:אילוז הוא נכס לסגל, אבל מגן ימיני ברמות הגבוהות ביותר הוא לא.
השאלה מה מחפשים, תארים או סימפטיה.
מי שבוחר בסימפטיה, הולך עם אביה. הוא שחקן בית, דמות חיובית, מוכשר כשלעצמו וחייב לאלי גוטמן הרבה על שהסב אותו בזמנו לעמדת המגן, אחרת היה מסיים כמו יתר חבריו לנוער- באופקים, דימונה וערד.
מי שרוצה תארים, חייב מגן אחר ולא סותמי חורים או סוסים מתים כמו קלמי סבן והארגנטיני ההזוי הזה שקלינגר הביא(או עזורי)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אין מקום למגן זר, ויובל שפונגין מעולם לא הרישם אותי, לא צריך לחזק את העמדה הזאת!
השחקן היחידי שהביאו על אילוז שבאמת הרשים אותי זה בן ביטון שלדעתי יש לו פוטנציאל גדול...
השחקן היחידי שהביאו על אילוז שבאמת הרשים אותי זה בן ביטון שלדעתי יש לו פוטנציאל גדול...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!