משטרע?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

משטרע?

שליחה על ידי amichai »

מעניין שלא אמרו מילה רעה אחת בתקשורת על אוהדי מכבי שישבו בשערים שלנו (ינעל אמא שלהם אפילו ב5 ) אחרי שהובהר להם מראש שאין להם זכות לשבת שם
ולא אמרו מילה רעה אחת על הניהול החרפתי של המשטרה שלא רק שציפצפו על כל ההבטחות שהיו לפני המשחק והעבירו מאות אוהדים צהובים מול הפרצוף שלנו וגרמו לבלאגן בסדר גודל שמעולם לא היה בוסרמיל,
הם גם סיכנו חיי אדם רבים של אוהדי מכבי כשפשוט דחסו ליציע של 1800 איש יותר מ3000 אוהדים ובנס לא היו נפגעים בנפש (בהילסברו מאותה סיבה בדיוק נהרגו 96 אנשים).
וגם עוד חרפה ש300 אוהדי מכבי נשארו מחוץ לאיצטדיון עם כרטיסים לשערים 7-9 בגלל שלא היה מקום בתוך האיצטדיון.
לסיכום, ״לא רוצים שוטרים ביציע!״
כי המשטרה לא יודעת לנהל אירועים כאלה ורק מסכנת חיי אדם ויוצרת בלאגן במגרשים (וזה הוכח במחקרים שנעשו בבריטניה לאחר מספר אסונות)

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: משטרע?

שליחה על ידי The red one »

אז מי ינהל את זה אם לא המשטרה? היס״מ? שייטת? מג״ב?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אל תהיה תמים, ההנהלה שלנו פשוט מצא את האשם התורן (פעם שעברה זה היה לונה טורס, הפעם זאת הייתה המשטרה) והחליטה להפיל הכל על המשטרה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
amichai

שליחה על ידי amichai »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אז מי ינהל את זה אם לא המשטרה? היס״מ? שייטת? מג״ב?
הקבוצה עם אבטחה פרטית
או שיתוף פעולה בין המשטרה לבין הקבוצה כך שלא יבטיחו דברים ובפועל יעשו דברים הפוכים...
אבל הנקודה העיקרית היא שאנשים היו יכולים לשלם בחיהם על הטעויות האלו!
דרך אגב: אין במה שאני כותב כאן שום כוונה לומר שמשטרה היא גוף רע, ממש לא! אלא שהם לא מתאימים לאירועים כמו מה שהיה אתמול...

סמל אישי של משתמש
amichai

שליחה על ידי amichai »

Sir Alex Ferguson כתב:אל תהיה תמים, ההנהלה שלנו פשוט מצא את האשם התורן (פעם שעברה זה היה לונה טורס, הפעם זאת הייתה המשטרה) והחליטה להפיל הכל על המשטרה.
לא אמרתי שההנהלה לא אשמה! ללא ספק היה על ההנהלה לסגור עם המשטרה מה לעשות עם אוהדי מכבי שיישבו בשערים שלנו במקום סתם לפזר הבטחות ולקוות שלא יקרה כלום.
אבל אתם מפספסים את הנקודה היותר חשובה שהיא חיי האדם שהיו בסכנה שאם כל הכבוד זה היה יכול להפוך לאסון הרבה יותר גדול מאשר הפגיעה (הענקית) בכבוד של הקהל שלנו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אם מצב כזה היה במכבי חיפה או ביתר ירושלים האוהדים היו מגיעים עד למשרדי המועדון לעשות בלאגן,
אבל אלונה התרגלה שאנחנו אוהדים יותר מדי טובים, אני לא אומר שאנחנו צריכים לריב מכות בגלל זה , אבל ההנהלה צריכה להבין שהאוהדים
הם הלקוחות שלהם ואם הם לא יעריכו אותם, אז אין טעם לכלום .
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עמיחי היה שיתוף פעולה של המשטרה והקבוצה, אבל אחרי שהיו סיכומים, המשטרה החליטה לשנות את ההערכות . אלה דברים שקורים ודברים שיקרו.

לגבי 4000 איד ביציעים 7-9 זה בהחלט מחדל ענק שלמזלנו לא הסתיים באסון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

amichai כתב: לא אמרתי שההנהלה לא אשמה! ללא ספק היה על ההנהלה לסגור עם המשטרה מה לעשות עם אוהדי מכבי שיישבו בשערים שלנו במקום סתם לפזר הבטחות ולקוות שלא יקרה כלום.
אבל אתם מפספסים את הנקודה היותר חשובה שהיא חיי האדם שהיו בסכנה שאם כל הכבוד זה היה יכול להפוך לאסון הרבה יותר גדול מאשר הפגיעה (הענקית) בכבוד של הקהל שלנו
מהרגע שהאחריות עברה לידי המשטרה, לא מפתיע אותי שמשטרת ישראל בחרה בפתרון הקל והעדיפה לדחוס את האוהדים ליציע מפוצץ גם ככה מאשר להתעמת איתם ולהוציא אותם מהאצטדיון.

הנקודה שלי, ואני אומר את זה מידיעה אישית שכן השתתפתי בפגישת ההערכות שהתקיימה עם אסי ופליקס, היא שהקבוצה העדיפה להפיל את התיק על המשטרה, למרות שהיא ידעה טוב מאוד שאוהדי מכבי יקנו כרטיסים ליציעים שלנו (למעשה, זאת הנקודה שהודגשה הכי הרבה באותה פגישה).

בפועל, בפגישה קיבלנו תשובה X (שנמסרה לאחר מכן גם לתקשורת) כשבזמן המשחק ההנהלה פעלה בצורה Y ולמעשה הפקירה את הקהל מול מאות אוהדי מכבי שחוגגים מול הקהל שלנו ומניפים לעברם אצבע משולשלת ומקללים אותם.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

זה שהמשטרה לא יודעת לעבוד זה לא חדש. היא אחת הגורמים לתדמית הרעה של אוהדי הכדורגל.

הרי ברור לכולם שפעם הבאה שיהיה משחק כזה אף אוהד לא יחשוש לקנות כרטיס ליציע היריבה נכון?

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Sir Alex Ferguson כתב: מהרגע שהאחריות עברה לידי המשטרה, לא מפתיע אותי שמשטרת ישראל בחרה בפתרון הקל והעדיפה לדחוס את האוהדים ליציע מפוצץ גם ככה מאשר להתעמת איתם ולהוציא אותם מהאצטדיון.

הנקודה שלי, ואני אומר את זה מידיעה אישית שכן השתתפתי בפגישת ההערכות שהתקיימה עם אסי ופליקס, היא שהקבוצה העדיפה להפיל את התיק על המשטרה, למרות שהיא ידעה טוב מאוד שאוהדי מכבי יקנו כרטיסים ליציעים שלנו (למעשה, זאת הנקודה שהודגשה הכי הרבה באותה פגישה).

בפועל, בפגישה קיבלנו תשובה X (שנמסרה לאחר מכן גם לתקשורת) כשבזמן המשחק ההנהלה פעלה בצורה Y ולמעשה הפקירה את הקהל מול מאות אוהדי מכבי שחוגגים מול הקהל שלנו ומניפים לעברם אצבע משולשלת ומקללים אותם.
משה יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן עוד לפני ימי הסאות' סייד.
למה אין שקיפות של נציגי האוהדים לכלל האוהדים??
הייתם בפגישה עם ההנהלה? נהדר, למה לא יוצא סיכום דיון מסודר, שכולם יוכלו להתרשם.
קבעתם פגישה עם ההנהלה? נהדר למה לא תפרסמו קודם לכן כדי שנוכל להציף בפניכם את מה שמטריד אותנו, ונרתם לעזרתכם כשתזדקקו לה.

במקרה כזה אם היה יוצא סיכום דיון, עם ציטוט מדויק של x היינו יודעם למי לבוא בטענות, ויותר חשוב מזה, מי צריך לקחת אחריות. מה גם שכשדברים מובאים בשם אומרם קשה יותר להתכחש להם.

הרי אתם גם ככה שם, ומייצגים אותנו, אז למה לא להגיע עם מחברת ולרשום כל מה שנאמר?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dardasmiley כתב:
משה יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן עוד לפני ימי הסאות' סייד.
למה אין שקיפות של נציגי האוהדים לכלל האוהדים??
הייתם בפגישה עם ההנהלה? נהדר, למה לא יוצא סיכום דיון מסודר, שכולם יוכלו להתרשם.
קבעתם פגישה עם ההנהלה? נהדר למה לא תפרסמו קודם לכן כדי שנוכל להציף בפניכם את מה שמטריד אותנו, ונרתם לעזרתכם כשתזדקקו לה.

במקרה כזה אם היה יוצא סיכום דיון, עם ציטוט מדויק של x היינו יודעם למי לבוא בטענות, ויותר חשוב מזה, מי צריך לקחת אחריות. מה גם שכשדברים מובאים בשם אומרם קשה יותר להתכחש להם.

הרי אתם גם ככה שם, ומייצגים אותנו, אז למה לא להגיע עם מחברת ולרשום כל מה שנאמר?
צריך לבדוק האם ניתן לבצע את הדברים, לא בטוח בכלל שההנהלה תסכים שהדברים בפגישה יצאו החוצה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

Sir Alex Ferguson כתב: צריך לבדוק האם ניתן לבצע את הדברים, לא בטוח בכלל שההנהלה תסכים שהדברים בפגישה יצאו החוצה.
נקודות עיקריות לפחות.
אולי זה היה מונע גם את הטופיק פתחתי..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

Sir Alex Ferguson כתב: צריך לבדוק האם ניתן לבצע את הדברים, לא בטוח בכלל שההנהלה תסכים שהדברים בפגישה יצאו החוצה.
מה זאת אומרת לא בטוח שההנהלה תסכים שהדברים יצאו, מה מישהו שם חתום שו"ס??
אתם צריכים להבהיר מהרגע הראשון שאתם שם כנציגי האוהדים וככאלה אתם מחויבים להם...

שלח תגובה