יצר הרס עצמי
- dardasmiley
Re: יצר הרס עצמי
עוד משהו שמשום מה נשכח בבליל הבלאגן שהיה פה. עונה שלמה אנחנו מבקשים את שער 9 לאוהדי ב"ש ואת 7-8 לאורחים, עונה שלמה מורחים אותנו בתירוצים על תירוצים, פתאום במשחק אחד, תוך כמה שעות אפשר לתת לנו את 9 ואת האורחים לשים מאחורי השער? המשטרה כבר לא עושה בעיות?
מישהו שיקר לנו ומרח אותנו במהלך כל העונה.
אני מאוד מזדהה עם התגובה של אורן.
יש כאן בעיה מהותית לאורך שנים והיא סדר העדיפויות של האוהדים בעיני המועדון ובשורש
הבעיה הזאת צריך לטפל. אני באמת לא מבין חלק מהתגובות כאן שבאופן סיסטמתי לוקחים
את צד ההנהלה והופכים את האוהדים לכפויי טובה ובכיינים.
אני באמת לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שאוהדי הקבוצה יבינו שהם לא מעניינים אף אחד
במועדון (יותר נכון 2 וחצי אנשים שמתפעלים קבוצה). לאוהדי מכבי ת"א כדורגל יש פי 10 יותר
דרישות מאשר לאוהדים שלנו. מעולם לא שמעתי את גולדהאר או נציגו מנפנפים ב-100 מיליון
שקל תקציב בעונה ומעולם לא ראיתי שהם נכנסו לנעלי מוכר הארטיקים ("אני הולך") בכל פעם
שהאוהדים עיקמו פרצוף. אז פעם אחת הקשרים עם לוזון יותר חשובים מהאוהדים (איצטדיון ריק
במצב חירום), פעם שנייה זה הספונסרים יותר חשובים (כרטיסים מול מכבי), פעם שלישית היחסים
עם אדון אנגלידיס השותף מהמנהלת יותר חשובים והפעם הרביעית בפתח. האוהדים לא באמת "שותפים"
של אלונה, זו סתם סיסמא שלא עומד מאחוריה כלום.
אורן, אני מאחל לכם בהצלחה ומחזיק לכם אצבעות בשתי הידיים והרגליים, כדי שתצליחו במה שאנחנו
נכשלנו בתחילת הדרך של אלונה, וזה להחדיר שהנכס הכי גדול של מועדון זה הקהל, ואותו צריך לשמר,
לטפח ולהעצים בכל דרך אפשרית. אל תהססו לקבל החלטות לא פופוליסטיות.
יש כאן בעיה מהותית לאורך שנים והיא סדר העדיפויות של האוהדים בעיני המועדון ובשורש
הבעיה הזאת צריך לטפל. אני באמת לא מבין חלק מהתגובות כאן שבאופן סיסטמתי לוקחים
את צד ההנהלה והופכים את האוהדים לכפויי טובה ובכיינים.
אני באמת לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שאוהדי הקבוצה יבינו שהם לא מעניינים אף אחד
במועדון (יותר נכון 2 וחצי אנשים שמתפעלים קבוצה). לאוהדי מכבי ת"א כדורגל יש פי 10 יותר
דרישות מאשר לאוהדים שלנו. מעולם לא שמעתי את גולדהאר או נציגו מנפנפים ב-100 מיליון
שקל תקציב בעונה ומעולם לא ראיתי שהם נכנסו לנעלי מוכר הארטיקים ("אני הולך") בכל פעם
שהאוהדים עיקמו פרצוף. אז פעם אחת הקשרים עם לוזון יותר חשובים מהאוהדים (איצטדיון ריק
במצב חירום), פעם שנייה זה הספונסרים יותר חשובים (כרטיסים מול מכבי), פעם שלישית היחסים
עם אדון אנגלידיס השותף מהמנהלת יותר חשובים והפעם הרביעית בפתח. האוהדים לא באמת "שותפים"
של אלונה, זו סתם סיסמא שלא עומד מאחוריה כלום.
אורן, אני מאחל לכם בהצלחה ומחזיק לכם אצבעות בשתי הידיים והרגליים, כדי שתצליחו במה שאנחנו
נכשלנו בתחילת הדרך של אלונה, וזה להחדיר שהנכס הכי גדול של מועדון זה הקהל, ואותו צריך לשמר,
לטפח ולהעצים בכל דרך אפשרית. אל תהססו לקבל החלטות לא פופוליסטיות.
- ForeverRed
מעולם לא נטען שלא ניתן לפתוח את שער 9 לאוהדים שלנו, אלא שפעולה כזאת כרוכה בפרוצדורות ומאמצים שכרגע לא מוצדקים מבחינת ראשי המועדון.dardasmiley כתב:עוד משהו שמשום מה נשכח בבליל הבלאגן שהיה פה. עונה שלמה אנחנו מבקשים את שער 9 לאוהדי ב"ש ואת 7-8 לאורחים, עונה שלמה מורחים אותנו בתירוצים על תירוצים, פתאום במשחק אחד, תוך כמה שעות אפשר לתת לנו את 9 ואת האורחים לשים מאחורי השער? המשטרה כבר לא עושה בעיות?
נכון, שקע חשמל וניקוש עשבים ליד שער 7-8.ForeverRed כתב: מעולם לא נטען שלא ניתן לפתוח את שער 9 לאוהדים שלנו, אלא שפעולה כזאת כרוכה בפרוצדורות ומאמצים שכרגע לא מוצדקים מבחינת ראשי המועדון.
אפילו כיוונים התנדבו לקחת את זה על עצמם.
זה די חמוד שעסקנים רוצים לצאת טוב אצל האוהדים אז הם פתאם ״דואגים״ (טובים ככל שיהיו ולרגע לא מזלזל בסספורטס חלילה) לנו. מראש ההנהלה לא רצתה לשעות את זה כי המצב הקיים הכי נוחאריק כתב:
נכון, שקע חשמל וניקוש עשבים ליד שער 7-8.
אפילו כיוונים התנדבו לקחת את זה על עצמם.
- dardasmiley
זה לא משנה מי רצה לעשות מה ולמה, מה שמשנה זה העובדות: מרחו אותנו שנה שלמה, כשהחליטו שבא להם, זה קרה תוך מספר שעות.dor69 כתב: זה די חמוד שעסקנים רוצים לצאת טוב אצל האוהדים אז הם פתאם ״דואגים״ (טובים ככל שיהיו ולרגע לא מזלזל בסספורטס חלילה) לנו. מראש ההנהלה לא רצתה לשעות את זה כי המצב הקיים הכי נוח
ראינו שזאת מריחה... המועדון דואג לעוד 200 אלף שקל כדי לממן רבע שחקן על חשבון דאגה לאוהדים שלוdardasmiley כתב:
זה לא משנה מי רצה לעשות מה ולמה, מה שמשנה זה העובדות: מרחו אותנו שנה שלמה, כשהחליטו שבא להם, זה קרה תוך מספר שעות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אולי במקום לשקול סנקציות תלכו לדבר עם אלונה, אני כבר ממזמן אמרתי תשלחו נציגים שידברו איתה ותראו לה מצגת על מה מה ומו, כי מחאות לדעתי לא יתרמו, ולמרות כל הבעיות היא עדיין אחת מבעלי הבית היותר נורמלים בליגה...
אסור לתת לכעס לדבר...
אסור לתת לכעס לדבר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עצוב לי שיש אנשים שבכל פעם שההנהלה טועה ויש ביקורת על ההתנהלות שלה ישר קופצים עם נושאים שכל מטרתם הוא להעביר את האשמה לקהל.
כבדרך אגב הם יציינו את הטעויות של ההנהלה, אבל העיקר הוא שהקהל הוא האשם וכל השאר הוא בדרך אגב.
מניח שיש כאלה שהפסיקו לקרוא או שגיבשו דעה כבר בתחילת הנושא, עוד לפני שאורן ואריק כתבו את דעתם החדה והנכונה, ככה שפותח הנושא השיג את מטרתו, להפיל שוב את האשמה על הקהל, להכתים אותו, ולהוציא את ההנהלה כמה שיותר נקיה מכל הנושא.
לפעמים אני חושב שבאמת מגיע לקהל שלנו את ההנהלה החובבנית שיש היום, אבל לא לכל הקהל, רק לאנשים כמו פותח הטופיק, שמנסים להפוך את הקהל שלנו ל - "הכי רגיש, הכי נעלב, הכי פגיע והכי עם רגשי נחיתות".
כבדרך אגב הם יציינו את הטעויות של ההנהלה, אבל העיקר הוא שהקהל הוא האשם וכל השאר הוא בדרך אגב.
מניח שיש כאלה שהפסיקו לקרוא או שגיבשו דעה כבר בתחילת הנושא, עוד לפני שאורן ואריק כתבו את דעתם החדה והנכונה, ככה שפותח הנושא השיג את מטרתו, להפיל שוב את האשמה על הקהל, להכתים אותו, ולהוציא את ההנהלה כמה שיותר נקיה מכל הנושא.
לפעמים אני חושב שבאמת מגיע לקהל שלנו את ההנהלה החובבנית שיש היום, אבל לא לכל הקהל, רק לאנשים כמו פותח הטופיק, שמנסים להפוך את הקהל שלנו ל - "הכי רגיש, הכי נעלב, הכי פגיע והכי עם רגשי נחיתות".
אאוץ' מכיוון שאני מניח שהתכוונת אלי
צר לי שאתה מרגיש כך.
אבל זו בדיוק אותה 'רגישות יתר' שאני מדבר עליה, לא הפלתי על הקהל את האשמה, להיפך רק גישות מיליטנטיות מוליכות לריחוק וניכור.
אני מניח שגישה מיליטנטית לא תשיג את ההישג שאליו אתם מכוונים.
האם גם בזה שלא קונים מנויים הקהל לא אשם? שהקהל צריך כל הזמן 'דרבון' ושכנוע..האם עונה במקום השני מלאה ברגעים יפים וקסומים לא מספיקה? כנראה שלדעתך לא.
צריך לזכות בצ'מפיונס כדי להביא 5000 צופים לוסרמיל.
ואין בדברי לגרוע כהוא זה ממחדלי המועדון, מכאן ועד 'מה הסנקציות שיופעלו נגדו' המרחק הוא כה רב, כמו המרחק של ראשך מכפות רגליך:)
אוהב אותך משה.
צר לי שאתה מרגיש כך.
אבל זו בדיוק אותה 'רגישות יתר' שאני מדבר עליה, לא הפלתי על הקהל את האשמה, להיפך רק גישות מיליטנטיות מוליכות לריחוק וניכור.
אני מניח שגישה מיליטנטית לא תשיג את ההישג שאליו אתם מכוונים.
האם גם בזה שלא קונים מנויים הקהל לא אשם? שהקהל צריך כל הזמן 'דרבון' ושכנוע..האם עונה במקום השני מלאה ברגעים יפים וקסומים לא מספיקה? כנראה שלדעתך לא.
צריך לזכות בצ'מפיונס כדי להביא 5000 צופים לוסרמיל.
ואין בדברי לגרוע כהוא זה ממחדלי המועדון, מכאן ועד 'מה הסנקציות שיופעלו נגדו' המרחק הוא כה רב, כמו המרחק של ראשך מכפות רגליך:)
אוהב אותך משה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הקהל הרחב בהחלט אכזב השנה, אבל אני לא מוצא כל קשר בין האכזבה מהקהל הרחב לעובדה שהקבוצה הפרה במשחק מול מכבי הבטחה אחרי הבטחה שניתנה לארגון האוהדים, ארגון שמייצג אוהדים בעלי מנוי, אוהדים שנוסעים אחרי הקבוצה לכל משחק, ארגון שחבריו משקיעים ימים על גבי ימים בהכנת תפאורה ובתרומה לקהל ולמועדון.
"רגישות יתר"? כשמאות אוהדי מכבי ת"א שהיו אמורים להיזרק מהאצטדיון זוכים לכבוד מלכים של ירידה לדשא וחגיגה לעיני האוהדים שלנו תוך כדי התגרות והנפת אצבע משולשת לקהל שלנו, אפשר לכעוס או שזה "רגישות יתר"?
להעביר ביקורת על התנהלות חובבנית ובעיקר חסרת תום לב של ההנהלה ששיקרה לאוהדיה זה "גישה מיליטנטית"?
לא מתייחס לקיצונים, שהם גם המיעוט, שבוחרים בגישה מיליטנטית. אתה דיברת על כלל הקהל של הפועל באר שבע, ולפי מה שאני רואה, שומע וקורא, רוב הקהל, גם לאחר המשחק, מעביר ביקורת על ההנהלה, אבל לא שוכח גם את התרומה של אלונה למועדון.
מניח שאם זה היה אלי זינו בראש המועדון, רוב הקהל היה מבקש לאחר המשחק את ראשו. בגלל שזאת אלונה, הקהל מביע את התסכול שלו על מה שקרה אבל לא מעבר לכך, בטח לא משהו שאפשר לציין אותו כ"הכי רגיש, הכי נעלב, הכי פגיע והכי עם רגשי נחיתות".
נ.ב
מעניין אותי איך קהלים אחרים היו מגיבים, כאלה שהם לא נעלבים ועם רגשי נחיתות, למקרה דומה לשלנו. מעניין איך אוהדי בית"ר במזרחי או אוהדי הפועל בשער 5 היו מגיבים לאוהדים של קבוצה היריבה שחוגגים מולם ועושים להם אצבע משולשת.
"רגישות יתר"? כשמאות אוהדי מכבי ת"א שהיו אמורים להיזרק מהאצטדיון זוכים לכבוד מלכים של ירידה לדשא וחגיגה לעיני האוהדים שלנו תוך כדי התגרות והנפת אצבע משולשת לקהל שלנו, אפשר לכעוס או שזה "רגישות יתר"?
להעביר ביקורת על התנהלות חובבנית ובעיקר חסרת תום לב של ההנהלה ששיקרה לאוהדיה זה "גישה מיליטנטית"?
לא מתייחס לקיצונים, שהם גם המיעוט, שבוחרים בגישה מיליטנטית. אתה דיברת על כלל הקהל של הפועל באר שבע, ולפי מה שאני רואה, שומע וקורא, רוב הקהל, גם לאחר המשחק, מעביר ביקורת על ההנהלה, אבל לא שוכח גם את התרומה של אלונה למועדון.
מניח שאם זה היה אלי זינו בראש המועדון, רוב הקהל היה מבקש לאחר המשחק את ראשו. בגלל שזאת אלונה, הקהל מביע את התסכול שלו על מה שקרה אבל לא מעבר לכך, בטח לא משהו שאפשר לציין אותו כ"הכי רגיש, הכי נעלב, הכי פגיע והכי עם רגשי נחיתות".
נ.ב
מעניין אותי איך קהלים אחרים היו מגיבים, כאלה שהם לא נעלבים ועם רגשי נחיתות, למקרה דומה לשלנו. מעניין איך אוהדי בית"ר במזרחי או אוהדי הפועל בשער 5 היו מגיבים לאוהדים של קבוצה היריבה שחוגגים מולם ועושים להם אצבע משולשת.
הכל סמנטיקה משה, אם תבוא אלי ותגיד לי שאתה דורש 4 עובדים נוספים למועדון אני אשלח אותך לכל הרוחות.
אם תבוא בגישה של 'בוא נחשוב איך נשפר'? אזמין אותך לקפה
אם תבוא בגישה של 'בוא נחשוב איך נשפר'? אזמין אותך לקפה