השלמת הפאזל ------לעונה הקרובה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: השלמת הפאזל ------לעונה הקרובה

שליחה על ידי dor69 »

באר שבעי כתב: אז זהו שלא..
לא? שחקן מהסוג שדי תלוי בקישור שלו מצליח עם קישור בינוני להבקיע 11 שערים בחצי עונה ועוד שניים בגביע.
אז למרות מה שאמרת אני אגדיל ואומר שגליינור פלט במידה ומשחק קבוע בשנה הבאה ועם קישור מסודר מבקיע למעלה מ20 שערי ליגה. וכן, הוא החלוץ הטוב בארץ והרבה יותר טוב מראדה פריצה שאתה בטח מהלל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני ממש לא מזלזל בפלט, אני פשוט חושב שיש חלוצים ישראלים טובים שאפשר להביא בניגוד לקשרי אגף ולכן עדיף לנו לוותר על פלט, לא בגלל שפלט לא חלוץ טוב, להפך פלט הוא חלוץ נהדר לדעתי האישית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אני ממש לא מזלזל בפלט, אני פשוט חושב שיש חלוצים ישראלים טובים שאפשר להביא בניגוד לקשרי אגף ולכן עדיף לנו לוותר על פלט, לא בגלל שפלט לא חלוץ טוב, להפך פלט הוא חלוץ נהדר לדעתי האישית...
החלוצים הישראלים היחידים שיותר טובים ממנו לדעתי זה חמד ואולי בן בסט

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

השאלה שצריכה להישאל היא לא מי טוב יותר ממי, אלא איזו קומבינציה עדיפה. בזמן שחלוצים ישראלים ראויים, גם אם פחות טובים
מפלט, לא חסרים בשוק (ארבייטמן, ביטון, שהר), עמדות הקישור הרבה יותר קשות לאיוש. מכאן נובעת ההתלבטות המובנת לגבי פלט
שתופס מקום של זר שיכול ללכת לקישור. חתיכת דילמה.
ועוד משהו, פלט טרם סיכם על המשך דרכו בקבוצה. עזיבה שלו היא ממש לא תסריט דמיוני.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:השאלה שצריכה להישאל היא לא מי טוב יותר ממי, אלא איזו קומבינציה עדיפה. בזמן שחלוצים ישראלים ראויים, גם אם פחות טובים
מפלט, לא חסרים בשוק (ארבייטמן, ביטון, שהר), עמדות הקישור הרבה יותר קשות לאיוש. מכאן נובעת ההתלבטות המובנת לגבי פלט
שתופס מקום של זר שיכול ללכת לקישור. חתיכת דילמה.
ועוד משהו, פלט טרם סיכם על המשך דרכו בקבוצה. עזיבה שלו היא ממש לא תסריט דמיוני.
!! ואני לא טוען שפלט גרוע אלא שאם האפשרות היחידה למצוא קשר איכותי לאגף שיוריד את הנטל מבוזי היא שחרור של פלט והבאת חלוץ פלות מפלט אבל טוב לליגה שלנו יהיה עדיף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מהתקופה של אלישע פה, אם אני צריך לבחור בין חלוץ מצוין וקשר אמצע בינוני-טוב לבין חלוץ בינוני-טוב אוב וקשר אמצע מצוין, אני הולך על האופציה הראשונה.

זה בעיקר מה שגורם לי חוסר רצון לקחת את ההימור על שחרור חלוץ מצוין שנמצא אצלי ביד, בשביל קשר זר שאתה לא יודע מה תקבל ממנו.
כל זה בהנחה שהוא נשאר כמובן.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יש כמה נקודות לעניין הזה שצריך לחשוב עליהם.
1. פלט חלוץ מצויין אחד הטובים שהיו פה בארץ,וגם נותן מספרים לא רעים בכלל,אחרי התאקלמות של עונה אחת כזר,בשנה הבאה יהיה קשה מאוד להוציא אותו מההרכב כי הוא ייתן עונה גדולה יותר.
2. במשחקים באירופה,חלוץ מסוגו של פלט זה נכס,הוא פיזי מאוד,יודע לרתק אליו את הבלמים,וגם קשה לקחת לו את הכדור ועם משחק ראש נהדר.
3. עם 3 חלוצים ברמה של פלט,ברדה וארבייטמן הפועל ב"ש תהיה עם חולייה התקפית לדעתי לפחות הכי טובה בארץ.
מהצד השני יש את עניין שיטת המשחק,האמת היא שאלישע במכבי חיפה שיחק גם עם ארבייטמן וגם עם דאבשווילי ביחד שבסגנון שלו די מזכיר את פלט וגם הוא היה 9 קלאסי,אז אולי הוא רוצה לשחזר ימים כקדם וליישם את אותה שיטת משחק גם פה,שברדה בתפקיד קטן שמגיע מאחור.
וכן יש את עניין הזר הנוסף,שנכונה פה ההתלבטות האם להשאיר את פלט או להביא שחקן קישור אחורי נוסף או כנף.
לדעתי,מה שיטרוף את הקלפים יהיה החתמה של בניון/מליקסון,אם דבר כזה יקרה,ב"ש תשאיר את פלט ותביא שחקן אחורי ישראלי לקישור בנוסף לזר.
במידה ולא יצליחו להחתים אחד מהשניים,יחפשו תירוץ להשתחרר מפלט כדי להביא זר התקפי יותר,
לא סתם ב"ש מתעניינת גם בביטון וגם בסהר,התסריט הזה מבחינתם הוא כנראה מציאותי יותר מכפי שאנחנו חושבים.

שלח תגובה