בפעם האחרונה שאלגרבלי שיחק בהרכב הוא עשה טעויות של טירון ככה שבסופו של דבר השורה הסופית מבחינתי היא שאם הכי מוכשרים שלנו לא מספיק טובים להרכב למה צריך להסתכן שוב פעם כמו עונה שעברה? בלם נורמלי מחליף חייבים! מגן ימני צריכים 3 שחקנים איכותיים לקישור חייבים בסופו של דבר רק לאלגרבלי ולטזזו שהם הכי מוכשרים יש מקום בסגל הרחב כל השאר לא מספיק טובים עדיין ויהיה מסוכן לבנות עליהם במידה ושוב יפצעו לנו שחקנים.dardasmiley כתב:
בוא נתחיל בזה שתקרא את התגובות שלך לפני שאתה שולח אותם. יהיה יותר קל לעקוב אחריך אם לא תתפתל ותחזור על דבריך כל משפט.
בהתחשב בזה שאתה אומר שאין שחקנים בנוער ושניה אחרי זה מזכיר שישה (!!) שמות שראויים לקבל הזדמנות אתה די סותר את עצמך.
צאו כבר מהקשקוש הזה של אין נוער!!! כל עוד הם לא קיבלו את הצ'אנסים שלהם בבוגרת והוכיחו שהם לא ראויים, לאף אחד אין זכות לקבוע אם הם שווים או לא. גם לאלה שראו אותם משחקים בקבוצת הנוער. וכן, השיטה של להשתמש בהם כמחליפים וממלאי ספסל לרגע הנכון היא השיטה הראויה ועדיפה בהרבה על רכבת העגלות שהייתה לנו פה עד לפני שנה.
אז אחריי המון מחשבה הגעתי למסקנה שחייבים להביא 7 שחקנים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אז אחריי המון מחשבה הגעתי למסקנה שחייבים להביא 7 שחקנים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אחרי היכולת של ורמוט אתמול - כיום אני מעדיף אותו על פני מליקסון.
מליקסון זה שחקן אגף, שבורח לצדדים, יש לנו אחד כזה בשם בוזגלו, שניהם ביחד ר יקחו את המושכות ואת המשחק אליהם.
אנחנו צריכים שחקן באמצע , שיניע את המשחק, שיעשה דריבלים, שיכניס את הכדורי העומק.. וורמוט הוא שחקן כזה, יש בו ככ הרבה כישרון, שאני בטוח שהתרומה שלו לכאן תהיה הרבה יותר גדולה מאשר מליקסון( שאגס לאחרונה הוא זורק יותר מידי עלינו האוהדים)
שורה תחתונה- צריכים את ורמוט, הוא כמו זהבי כזה באמצע המגרש. עדיף ורמוט על מליקסון!
מליקסון זה שחקן אגף, שבורח לצדדים, יש לנו אחד כזה בשם בוזגלו, שניהם ביחד ר יקחו את המושכות ואת המשחק אליהם.
אנחנו צריכים שחקן באמצע , שיניע את המשחק, שיעשה דריבלים, שיכניס את הכדורי העומק.. וורמוט הוא שחקן כזה, יש בו ככ הרבה כישרון, שאני בטוח שהתרומה שלו לכאן תהיה הרבה יותר גדולה מאשר מליקסון( שאגס לאחרונה הוא זורק יותר מידי עלינו האוהדים)
שורה תחתונה- צריכים את ורמוט, הוא כמו זהבי כזה באמצע המגרש. עדיף ורמוט על מליקסון!
ז'ינו לא מוכשר?גיא חניה כתב: איזה צעירים מוכשרים יש לנו שעשויים לפרוץ? היחידים שעוד איכשהו מוכשרים הם אבירם אוחנה שהוא בלם ככה שדקות לא יקבל, תומר אוחנה חלוץ מוכשר אבל יש לנו חלוצים טובים בהרבה ,רק דודי טוויטו באמת מוכשר ואני מאמין שיקבל דקות.
אלגרבלי לא מוכשר?
אבו לאבן לא מוכשר?
וזה מבלי לדבר על השחקני נוער הנוכחים שאני לא בקיא באף אחד מהם..
ברוב הדברים מסכים איתך ושוב אחזור לזה בהחלט מסכים עם העובדה שהשחקנים הצעירים לא יהיו השובר שיווין שלנו בעונה הבאה..אבל בשביל זה אלונה רוצה להביא תותחים כבדים.
אי אפשר להביא עוד כמה בינוניים ולומר "הנה עכשיו יש ספסל עמוק". זו טעות שהיא כבר עשתה כמה וכמה פעמים.

- דר אדום בנשמה
סליחה? ז'ינו מוכשר וגם אלגרבלי אבל ראית מה קרה בסוף העונה בלי תחליף הולם לסוארס ואגידה! וראית שאין לנו שחקן אמצע נורמלי עם מספרים ועדיין בנוער אין לנו תחליף לאראל שהוא קשראחורי הגנתי לכן חייבים קשר אחורי כמו ידין אחרת אם אראל יפצע יהיה לנו קישור רך מדיי!שי האדום כתב:ז'ינו לא מוכשר?
אלגרבלי לא מוכשר?
אבו לאבן לא מוכשר?
וזה מבלי לדבר על השחקני נוער הנוכחים שאני לא בקיא באף אחד מהם..
ברוב הדברים מסכים איתך ושוב אחזור לזה בהחלט מסכים עם העובדה שהשחקנים הצעירים לא יהיו השובר שיווין שלנו בעונה הבאה..אבל בשביל זה אלונה רוצה להביא תותחים כבדים.
אי אפשר להביא עוד כמה בינוניים ולומר "הנה עכשיו יש ספסל עמוק". זו טעות שהיא כבר עשתה כמה וכמה פעמים.
השקט הזה משגע אותי
מקווה שמתחת לפני השטח הם עובדים ובקרוב נראה תוצאות
האמת אתה צודק, די מחרפן.taltal כתב:השקט הזה משגע אותי
אבל בכלל כל עונת המלפפונים הזאת בינתיים אפילו לא גויאבה.
שים לב שכמעט ואין החתמות בשום קבוצה.
עכשיו שמכבי סגרו מאמן בכלל הם הולכים לטרוף
עד שבועיים מתחילים להתאמן מחדש מקווה שבקרוב כבר נשמע על דברים שזזים...
- דר אדום בנשמה
זהו שעכשיו אוסקר גארסיה חזר אליהם זה דיי מדאיג אותי, אם כי בפעם האחרונה שהוא היה אצלהם היה לו את דאבור ואת פריצה בכושר נהדר.
ואני לא כל כך בטוח שמכבי יצליחו להחתים שחקנים מדהימים, גם אצלם שקט וחוץ מבן רייכרט שסגר ממזמן אף אחד לא חתם אצלהם וגם לו עוז ראלי שעדיין אין סיכום עם בני יהודה...
בקיצור הולך להיות קיץ ארוך...
ואני לא כל כך בטוח שמכבי יצליחו להחתים שחקנים מדהימים, גם אצלם שקט וחוץ מבן רייכרט שסגר ממזמן אף אחד לא חתם אצלהם וגם לו עוז ראלי שעדיין אין סיכום עם בני יהודה...
בקיצור הולך להיות קיץ ארוך...
עד אחרי היג לא נשמע כלוםtaltal כתב:עכשיו שמכבי סגרו מאמן בכלל הם הולכים לטרוף