מרוויח מיליון יורו לעונה, והשחקן המוביל בקבוצה מספיק לך?CrazyRed7 כתב: אני אישית לא מחזיק ממנו. ואם היה השחקן הטוב ברוסיה מה הוא עושה בפאוק?
נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
ובליגה בינונית. אני רק תוהה, אם היה כל כך טוב ברוסיה, למה לא קיבל הצעות טובות יותר ובליגות חזקות יותר?גיא חניה כתב: מרוויח מיליון יורו לעונה, והשחקן המוביל בקבוצה מספיק לך?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נאתכו בינוני? אתה רציני או שאתה ציני?CrazyRed7 כתב: אפילו כאלה בינוניים כמו נאתכו
הייתי נותן הכל כדי ששחקן כמו נאתכו ישחק בקישור שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בינוני ביחס לליגות ולרמות שבהן הוא משחק. לא ביחס לליגה הישראלית.Sir Alex Ferguson כתב: נאתכו בינוני? אתה רציני או שאתה ציני?
הייתי נותן הכל כדי ששחקן כמו נאתכו ישחק בקישור שלנו.
לדעתי הסיבה היחידה היא שהליגה הרוסית מסתיימת באמצע העונה של שאר הליגות. לפני שחתם בפאוק היו דיבורים על קבוצות מאיטליה וגרמניה (לא זוכר אילו בדיוק).CrazyRed7 כתב: ובליגה בינונית. אני רק תוהה, אם היה כל כך טוב ברוסיה, למה לא קיבל הצעות טובות יותר ובליגות חזקות יותר?
להצטרף לקבוצה באמצע עונה זה הימור גדול, לא תמיד משתלבים וקשה לצבור דקות, אם אתה לא מגיע ככוכב, בקבוצה שכבר רצה.
במידה והיה עובר לקבוצה בליגה גדולה ולא היה מצליח להשתלב יתכן והיה שורף את עצמו לליגות האלה בעתיד ולכן עשה בשכל שהלך על להיות שחקן מוביל בקבוצה טובה בליגה בינונית. מה גם שמקבל סכום מכובד ביותר, שלא בטוח היה מקבל בקבוצות גדולות יותר.
סיכם סופית בת׳ון! שיהיה בהצלחה אחלה מהלך של אלונה!
כל עוד זה אירופה אני מברך.. התקדם מקצועית וכלכלית. העסקה הזאת באה להשלים סיכומים עם מליקסון, מויאל וגורדנה ואולי עוד שחקן,.. שיהיה בהצלחה לוטם!
- ForeverRed
כמו שאמרתי, תנו לצדדים להתבשל ויהיה בסדר.
עסקה שכולם יוצאים ממנה מרוצים, שיהיה ללוטם הרבה בהצלחה מכל הלב.
עסקה שכולם יוצאים ממנה מרוצים, שיהיה ללוטם הרבה בהצלחה מכל הלב.
- המשוגע האדום
לוטם ז'ינו עוזב
סוכמה עברתו לתון השוויצרית
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 06,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מתבאס למה פיספסנו שחקן בית שלדעתי יכל לגדול להיות אחד הגדולים.שחקן אדיר
אבל אם זה מה שהשחקן רוצה אז שיהיה לו המון בהצלחה.
גם ההנהלה מרוויחה הרבה כסף צריך לזכור
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 06,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שחקן אדיר הוא לא, בינוני וטו לא. בהצלחה לוטםהמשוגע האדום כתב:לוטם ז'ינו עוזב
ותו*. ואני מסכים עם גיא, שחקן שהיום הוא בעיקר פרווהגיא חניה כתב: שחקן אדיר הוא לא, בינוני וטו לא. בהצלחה לוטם
מה אתם עושים צחוק? כרגע זינו לא שווה אפילו 80 אלף דולר.
המעבר לתון יעשה לכל הצדדים טוב, לבנאדם יש פוטנציאל, ורק במקומות מקצוענים הוא ישתפר, נקווה שתוך שנה שנתיים נראה אותו חוזר אלינו הרבה יותר מוכן.
כי לטעמי, הוא לא יחזיק מעמד כלכך הרבה זמן מחוץ לישראל. אולי בגיל 26 27, כמו רוב השחקנים הישראלים הוא יהיה יותר מוכן.
המעבר לתון יעשה לכל הצדדים טוב, לבנאדם יש פוטנציאל, ורק במקומות מקצוענים הוא ישתפר, נקווה שתוך שנה שנתיים נראה אותו חוזר אלינו הרבה יותר מוכן.
כי לטעמי, הוא לא יחזיק מעמד כלכך הרבה זמן מחוץ לישראל. אולי בגיל 26 27, כמו רוב השחקנים הישראלים הוא יהיה יותר מוכן.