משחק הכנה ראשון :: ז'לגיריס וילנה
Re: משחק הכנה ראשון :: ז'לגיריס וילנה
חברים הליגה בליטא משוחקת כבר כמה מחזורים על מה כל המומה על כלום הכול בסדר תהיו רגועים
כל פעם שהפצצנו במשחקי טרום עונה ,העונה שלנו הייתה על הפנים.
עונה שעברה אני זוכר לא הרשמנו בכלל במשחקי הכנה עם הפסדים לנתניה אשדוד ואפילו ניצחון דחוק על בני לוד,כולנו יודעים איך זה נגמר.
הכל טוב תהיו רגועים.
עונה שעברה אני זוכר לא הרשמנו בכלל במשחקי הכנה עם הפסדים לנתניה אשדוד ואפילו ניצחון דחוק על בני לוד,כולנו יודעים איך זה נגמר.
הכל טוב תהיו רגועים.
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 03 יולי 2014, 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

שכחתם איך דיברתם כשהפסדנו לנתניה בעונה שעברה? יאללה חלאס תירגעו יהיה בסדר
- ForeverRed
מצפייה בתקציר (שערוך בצורה מאוד מגמתית יש לומר) ניתן לזהות טעויות מאוד גדולות בסגירה של המגנים ביטון וטוויטו.
בנוסף, אני רוצה להתייחס לדובב גבאי שנהג באנוכיות (כרגיל) והפעם הוסיף חטא על פשע וצעק לאחד השחקנים לשתוק. התנהגות
לא במקום ולא בפעם הראשונה. חבל מאוד.
כמו שאמרו מעליי, מדובר במשחק אימון ואין טעם לייחס לו יותר מידיי חשיבות. הפנים קדימה.
בנוסף, אני רוצה להתייחס לדובב גבאי שנהג באנוכיות (כרגיל) והפעם הוסיף חטא על פשע וצעק לאחד השחקנים לשתוק. התנהגות
כמו שאמרו מעליי, מדובר במשחק אימון ואין טעם לייחס לו יותר מידיי חשיבות. הפנים קדימה.
איפה יש תקציר?ForeverRed כתב:מצפייה בתקציר (שערוך בצורה מאוד מגמתית יש לומר) ניתן לזהות טעויות מאוד גדולות בסגירה של המגנים ביטון וטוויטו.
יש תקציר באדום מהדרום ו-וסרמיליה בפייסבוק..תקציר של הקבוצה ליטאית, בעיקר התקפות שלהם..
גבאי מסיים קיץ הבא חוזה.
הייתי מאוד שמח אם היינו נפטרים מהשחקן הזה.
איכשהו יש לו שם טוב, להביא הצעה כמה שיותר גבוהה ולשלוח ארוז בסרט.
להשאיר את אבו לאבן כמחליף. את הכסף שמתפנה להוסיף לתקציב להבאת זר (הייתי שמח להביא בלם שלישי מנוסה ומוכח יותר אבל זה כבר לא רלוונטי).
להשאיר את אבו לאבן כמחליף. את הכסף שמתפנה להוסיף לתקציב להבאת זר (הייתי שמח להביא בלם שלישי מנוסה ומוכח יותר אבל זה כבר לא רלוונטי).
- ForeverRed
זה לא תסריט כל כך דמיוני וקיים עוד סיכוי שנראה את זה קורה, למרות שאני בספק רב לגבי גובה הסכומים שניתן לקבל עליו.yossi כתב:גבאי מסיים קיץ הבא חוזה.
בכל מקרה, דבר אחד אי אפשר לקחת ממנו, וזאת המהירות שלו שיכולה לגוון לנו מאוד את ההתקפה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אגב על פי התקציר סוף סוף יש לנו שוער שני ברמה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אם היינו מנצחים 11-0 שום תוצאה לא מהווה אינדיקציה במשחקי ההכנה ראינו מה קרה שנה שעברה
קונה הפסדים כול משחקי הכנה וגביע השוקו
ושכל עונה נסיים כמו בעונה האחרונה
קונה הפסדים כול משחקי הכנה וגביע השוקו
ושכל עונה נסיים כמו בעונה האחרונה