חחח הדיון הזה הזוי כמעט כמו גיא והראיון.
בחיים חשוב לשמור על פרופורציות...
ברור שצריך לשמוח, אני שמחתי אתמול, הערב נצא לשתות משהו בבר הקבוע.
אף אחד לא מנסה להשוות ואין שום אפשרות שכזו להשוות את זה לעלייה, ברור שעדיפה חגיגת עליה, זה לא עומדבאותו משקל בכלל! גם גביע המדינה לא עומד באותו משקל, כלום לא עומד באותו משקל של עליית ליגה.
לגבי מה שגיא אמר - עוד הברקה מבית היוצר של גיא לוי... אבל הוא נצפה שמח (מתועד), מחוייך ומופתע כשהקהל קרא בשמו (בצורה חיובית לשם שינוי), הגיע עד קוו השחקנים ונשאר איתם. כשראיינתי אותו ושאלתי מה תגובתו להתנהגות האוהדים סיכם בקצרה כהרגלו - "זה היה נחמד אבל לא צריך להסחף".
מצד אחד יכול היה לוי לנצל את המומנטום ואת קריאות הקהל כדי לפתוח בדף חדש (לנסות) ולגשת לקהל ביתר התלהבות.
מצד שני, עם כל הכבוד, אחרי כל הקללות, אפשר להאשים אותו שבפעם הראשונה שהקהל קורא לו לבוא הוא לא רץ ומשתף פעולה? קצת צבוע ומזוייף לא?
לדעתי עדיף היה לבלוע את הצפרדע ולגשת, כדי לתת קצת שקט ונחת, להצטרף לחגיגה ולהרגיש שייך אבל...
מסכימה עם מיסטר ספאם בקשר לרומן שלו עם התקשורת
אני הכי שמחה מהניצחון רק כי זכינו לראות את אסי מניף סוף סוף גביע!
גיא למה אופיר לא היה בסגל למה????
משהו בשביל גיא !
Re: משהו בשביל גיא !
רשמתי את זה בנושא שידידאל פתח
"
תפסיקו כברררר
לא רק שהוא התייחס ברצינות למשחק ועלה עם ההרכב הכי חזק שלו, כשיש לו 3 ימים אחרי משחק "כ חשוב בליגה....(ומן הסתם הוא עלה עם ההרכב הזה רק כדי לקחת תגביע , לא???)
אז גם ראו עליו במשך כל הראיון שהוא מתרגש כמו אחרי הנצחון על כפ"ס
כ"כ ראו עליו שהוא מתרגש..שהכל היה ציני !!!
ח-ל-א-ס לחפש..חלאס
"
"
תפסיקו כברררר
לא רק שהוא התייחס ברצינות למשחק ועלה עם ההרכב הכי חזק שלו, כשיש לו 3 ימים אחרי משחק "כ חשוב בליגה....(ומן הסתם הוא עלה עם ההרכב הזה רק כדי לקחת תגביע , לא???)
אז גם ראו עליו במשך כל הראיון שהוא מתרגש כמו אחרי הנצחון על כפ"ס
כ"כ ראו עליו שהוא מתרגש..שהכל היה ציני !!!
ח-ל-א-ס לחפש..חלאס
"
לא רוצים ציניות עדי לא רוצים שקרים שיראה מה הוא באמת ודי עם המשחקים
לכל אלה שמלגלגים לא קצב אנגלי או כן או לא
אני יודע שב"ש משחקת שתי משחקים בשבוע אחד מה שאף אחת ההקבוצות בארץ לא עושה
דיברתי על קצב משחקים לא על קצב משחק ניר היקר
הזיעו כן מישל הזיעו זה גמר גביע ומי שציפה שניתן 5 חתיכות ונילך הביתה טועה זה לא משחק ליגה רגיל שחכתם כבר את הפועל רמת גן אני מבין !!!
זה שי !
לכל אלה שמלגלגים לא קצב אנגלי או כן או לא
אני יודע שב"ש משחקת שתי משחקים בשבוע אחד מה שאף אחת ההקבוצות בארץ לא עושה
דיברתי על קצב משחקים לא על קצב משחק ניר היקר
הזיעו כן מישל הזיעו זה גמר גביע ומי שציפה שניתן 5 חתיכות ונילך הביתה טועה זה לא משחק ליגה רגיל שחכתם כבר את הפועל רמת גן אני מבין !!!
זה שי !

מה שאני הבנתי מדבריו וחבל שלא מקשיבים לו יותר לעומק זה שהפועל ב"ש מועדון יותר מידי אמציונאלי והוא רצה להוריד את הלחץ מהשחקנים ולכן אמר להם שזה מקום להשים את העטים, כל רצונו הוא להוריד את הלחץ.
נכון גיא לוי נשמע הזוי לחלוטין הוא לא משטף פעולה עם התקשורת ונראה שראיונות פשוט מכאיבים לו.
הביקורת שלי עליו היא בנוגע לרוטציה שהייתה צריכה להיות הרבה יותר גדולה בכל המשחקים האחרונים וכרגע אם לא יהיו שינויים בהרכב המשחק ביום שישי יהייה קשה מאוד.
נכון גיא לוי נשמע הזוי לחלוטין הוא לא משטף פעולה עם התקשורת ונראה שראיונות פשוט מכאיבים לו.
הביקורת שלי עליו היא בנוגע לרוטציה שהייתה צריכה להיות הרבה יותר גדולה בכל המשחקים האחרונים וכרגע אם לא יהיו שינויים בהרכב המשחק ביום שישי יהייה קשה מאוד.
- אדומה דרומית
המשחק יהיה קשה לא חשוב עם איזה סגל...
אין צורך להוריד לחץ אחרי שכבר לקחת את הגביע אלא רק להנות ממנו.
לא חשוב נו, מים מתחת לגשר....
שיהיה בהצלחה ביום שישי
אין צורך להוריד לחץ אחרי שכבר לקחת את הגביע אלא רק להנות ממנו.
לא חשוב נו, מים מתחת לגשר....
שיהיה בהצלחה ביום שישי