דור מלול

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

דור מלול

שליחה על ידי bs war »

מישהו יודע למה גם מחר הוא לא צפוי לעלות בהרכב? עדיין לא ברור על מי אלישע בונה כמגן ימני פותח.

סמל אישי של משתמש
azb852

Re: דור מלול

שליחה על ידי azb852 »

אין מחר משחק

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני מניח שהרעיון הוא להכניס אותו בהדרגה לעניינים ולהוריד ממנו לחץ. עבר עונה מאוד קשה..

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לפי מה שהבנתי הייתה לו מתיחה במחנה האימונים, אולי אלישע לא רוצה לזרוק אותו למים העמוקים על ההתחלה. בכל מקרה, מקווה שיפתח כמגן ימני, לדעתי הוא חתיכת שיחוק של אלישע.

E26

שליחה על ידי E26 »

ForeverRed כתב:אני מניח שהרעיון הוא להכניס אותו בהדרגה לעניינים ולהוריד ממנו לחץ. עבר עונה מאוד קשה..
פירוט?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הלוואי עליי לעבור עונה קשה ולקבל חוזה כמו שלו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משהו מוזר. במשחק נגד הקרואטים היה לו שיער קצוץ ובתמונות מהמסעדה עם אילוז מוסרמיליה, שוב היה לו פוני.
חחח ממש אכלתי על זה סרט, בשבועיים צמח לו כל כך הרבה שיער?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ONmyOWN כתב: פירוט?
לא כל כך יודע על מה לפרט אבל אנסה.
הכוונה הייתה שלדעתי אלישע מבין שמדובר בשחקן עם פוטנציאל גבוה שקצת התפספס בשנתיים האחרונות. הוא יודע שיש עליו לחץ ורצון להוכיח ולחזור לעצמו. לכן
הוא משלב אותו בהדרגה ונותן לו להיכנס בצורה יותר חלקה לעניינים. אם תרצה, לצמוח חזרה מלמטה. בעונה שעברה הוא עשה תהליך דומה עם בוזגלו, רק שבמקרה
שלו זה היה דרך ההרכב הראשון. אני מאמין שעד פתיחת העונה מלול יתפוס את מקומו בצד ימין של ההגנה.

E26

שליחה על ידי E26 »

ForeverRed כתב: לא כל כך יודע על מה לפרט אבל אנסה.
הכוונה הייתה שלדעתי אלישע מבין שמדובר בשחקן עם פוטנציאל גבוה שקצת התפספס בשנתיים האחרונות. הוא יודע שיש עליו לחץ ורצון להוכיח ולחזור לעצמו. לכן
הוא משלב אותו בהדרגה ונותן לו להיכנס בצורה יותר חלקה לעניינים. אם תרצה, לצמוח חזרה מלמטה. בעונה שעברה הוא עשה תהליך דומה עם בוזגלו, רק שבמקרה
שלו זה היה דרך ההרכב הראשון. אני מאמין שעד פתיחת העונה מלול יתפוס את מקומו בצד ימין של ההגנה.
אבל מאידך הוא צריך לצבור כושר משחק ולבצע תיאום עם החבר'ה להגנה. הוא לא מקבל דק' משחק.
אני מקווה שאתה צודק.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אתם ממשיכים לחשוב שהבן אדם מינימום מייקון,ובנתיים אלישע לא סופר אותו ולא,לא בגלל שאין לו כושר
גם שמליקסון הגיע לא היה לו כושר ועדיין פתח ושיחק,גם שבוזגלו הגיע עונה שעברה לא היה לו כוש ושיחק.
הוא פשוט מגן לא משהו וכנראה שאלישע לא מתרגש.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מלבד שני משחקים רשמיים לא היה אף משחק רשמי, כבר קבעתם שדור מלול לא יהיה שחקן הרכב?

שלח תגובה