שבוע הבא 3 משחקים
- dardasmiley
Re: שבוע הבא 3 משחקים
השיקול בדרך כלל הוא רייטינג. מכיוון ש25,000 אוהדי חיפה יהיו באצטדיון, זה אומר שהרבה פחות אוהדי חיפה יראו מהבית. מוזר מאוד שביתר - בש נראה לערוץ אחד פחות מושך רייטינג....
- The red one
ולמרות 25,000 שיצפו מהבית עדיין למכבי חיפה יש יותר אוהדים מאיתנו (אל תשכח שגם לוסרמיל יגיעו אנשים) וחובבי הכדורגל הישראלי השונים יעדיפו לראות את סמי עופר החדש ואת בניון מאשר את וסרמיל המגעיל ואת מליקסון ..dardasmiley כתב:השיקול בדרך כלל הוא רייטינג. מכיוון ש25,000 אוהדי חיפה יהיו באצטדיון, זה אומר שהרבה פחות אוהדי חיפה יראו מהבית. מוזר מאוד שביתר - בש נראה לערוץ אחד פחות מושך רייטינג....
עזבו. אין סיכוי שהמשחק שלנו נגד בית"ר מביא יותר רייטינג מהמשחק באיצטדיון שכולם חופרים עליו כבר שנים. גם מי שלא צופה בכדורגל הישראלי ירצה לראות את המשחק בגלל האיצטדיון המדובר.
לדעתי זה גם טוב לנו. כמה שיותר שקט תקשורתי - יותר טוב.
לדעתי זה גם טוב לנו. כמה שיותר שקט תקשורתי - יותר טוב.
המשחק של חיפה הרבה יותר מעניין .
תאמינו לי שהמשחק הראשון של המגרש החדש שלנו יקבל שידור ראשי אפילו אם יש חיפה - מכבי באותו מחזור
תאמינו לי שהמשחק הראשון של המגרש החדש שלנו יקבל שידור ראשי אפילו אם יש חיפה - מכבי באותו מחזור
אם במקרה זה אכן יהיה המחשק באותו השבוע, האיצטדיון החדש שלנו יחכה שבוע נוסףyakar כתב:המשחק של חיפה הרבה יותר מעניין .
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחח נתערב שכן ?
מה נראה לך שלא ישדרו את "אלופת המדינה פותחת את העונה במגרשה החדש " ? חחח
חלומות
מה נראה לך שלא ישדרו את "אלופת המדינה פותחת את העונה במגרשה החדש " ? חחח
חלומות