צמרת

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: צמרת

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:גל אראל שחקן טוב, גל אראל שחקן שנותן את הנשמה במגרש.
הוא לא תמיד הכי חכם, בטח לא מאוד טכני, אבל הוא משאיר את הלב על המגרש בכל הזדמנות.
הלוואי וכל הקבוצה שלנו היתה מחויבת כמו גל, אני מעדיף אותו עם כל המגרעות על המגרש מאשר אוסף
ניצבים כמו נאסר, דובב, סויסה ודגאני...
הביקורת המקצועית שלי עליו,היא אך ורק בגלל שאני מצפה ממנו ומאמין בו,לאחרים אני בכלל לא מתייחס.
הוא חייב לקחת על עצמו יותר,על אחת כמה וכמה שהוא הקשר האחורי המוביל היום.
אני סמוך ובטוח שאם הוא יפנים את זה ולא יתעסק עם 4-5 מקללים שלא מייצגים את אוהדי הקבוצה בשום אופן,הוא ישחזר את היכולת שלו מתחילת עונה שעברה.
ולגבי המקללים,השיטה הטובה ביותר שברגע שמקללים מגבירים את עוצמות העידוד ואז קולם נודף ברוח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

התפקיד שלנו כקהל השפוי של הקבוצה הוא להוקיע מתוכנו את הנגע הרע הזה. ברגע שמישהו עובר את הגבול צריך להשתיק אותו. אני
מוצא את עצמי לא פעם (גם אתמול) מנהל ויכוחים עם כל מיני טיפשים שלא מבינים את המשמעות של המילים שיוצאות להם מהפה. חבל
שכמה מתוסכלים מוציאים שם רע ומקלקלים לרוב השפוי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:התפקיד שלנו כקהל השפוי של הקבוצה הוא להוקיע מתוכנו את הנגע הרע הזה. ברגע שמישהו עובר את הגבול צריך להשתיק אותו. אני
מוצא את עצמי לא פעם (גם אתמול) מנהל ויכוחים עם כל מיני טיפשים שלא מבינים את המשמעות של המילים שיוצאות להם מהפה. חבל
שכמה מתוסכלים מוציאים שם רע ומקלקלים לרוב השפוי.
אתה צודק בעניין הזה.
קח דוגמא, אתמול התחילו לידי כמה אנשים להגיד למה הוציאו את ברדה ומליקסון ומה זה החילופים האילו וצעקות ועיניינים.
אמרתי להם ח'ברה תרגיעו כולה גביע הטוטו, אם אני מאמן כבר במחצית אני מוציא את כולם, לא צריך היסטריה כל הזמן.
אבל אין מה לעשות, אל תשכח שלאנשים יש ציפיות גבוהות העונה ומצפים כל משחק לתת לפחות 3, ובנוסף קח בחשבון שאנשים היו מאוד צמאים לראות את הקבוצה וכדורגל בכלל לאור מה שקורה פה בימים אילו, לכן צריך כל אחד בגזרתו כאוהד לישות הכל על מנת להרגיע את הקהל ולתת שקט לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום זקן כתב: הביקורת המקצועית שלי עליו,היא אך ורק בגלל שאני מצפה ממנו ומאמין בו,לאחרים אני בכלל לא מתייחס.
הוא חייב לקחת על עצמו יותר,על אחת כמה וכמה שהוא הקשר האחורי המוביל היום.
אני סמוך ובטוח שאם הוא יפנים את זה ולא יתעסק עם 4-5 מקללים שלא מייצגים את אוהדי הקבוצה בשום אופן,הוא ישחזר את היכולת שלו מתחילת עונה שעברה.
ולגבי המקללים,השיטה הטובה ביותר שברגע שמקללים מגבירים את עוצמות העידוד ואז קולם נודף ברוח.
במה בדיוק אתה מאמין? שחקן חלש עם 0 משמעת על המגרש.
עושה את התיקול בזמן הלא נכון
עושה את הלחץ במקום הלא נכון.
הוא לא לרמה של הקבוצה השנה תקלטו את זה כבר.
ואני לא מצדיק את הקללות למרות שאתמול הייתי כהרגלי בגוש המעודד ולא שמעתי שום קללה אליו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RoICah כתב: במה בדיוק אתה מאמין? שחקן חלש עם 0 משמעת על המגרש.
ואני לא מצדיק את הקללות למרות שאתמול הייתי כהרגלי בגוש המעודד ולא שמעתי שום קללה אליו.
צודק. גל אראל לא מתאים להפועל ברצלונה באר שבע.
יאללה תתבגר כבר!לא כל שחקן צריך להיות כוכב!ולא כל שחקן הוא באנקר בהרכב!
גל יעשה רוטציה עם גורדנה ועוד קשר זר שיגיע ובשביל זה הוא מצוין. יש לו אופי נהדר וגם אם יורד לספסל הוא לא מתבכיין כמו אחרים.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

גל אראל הוא קודם כל ווינר ולוחם.
בקבוצת צמרת לא צריך 11 כוכבים, יש מקום גם לשחקנים ״אפורים״- שחקנים של עבודה קשה מחויבות ומלחמה.

כשיגיע שחקן דומיננטי למרכז המגרש שיהיה מסוגל להוציא גם את הקבוצה קדימה ולעזור בהגנה,
גל אראל יוכל להתרכז בתפקיד המרכזי שלו- לשבור את התקפות היריב, לסגור באגף במקום ולתפוס את המקום של אחד מהמאורים בהגנה.

לגבי הקהל, זה ״המחיר״ בלהיות קבוצת צמרת , הציפיות גבוהות וכך גם האכזבות

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RoICah כתב: במה בדיוק אתה מאמין? שחקן חלש עם 0 משמעת על המגרש.
תשמע אחי יש לך זיכרון קצר
גל אראל בין המובילים בליגה בחילוצי כדור
אם הוא היה יודע גם התקפה הוא היה משחק בליגה בכירה יותר
מה לעשות שאין שחקן מושלם בארץ?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אחד הקשרים החלשים ששיחקו בב"ש לדעתי

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אמנם גל הראל לא גדול השחקנים שהיו פה אך אני חושב שמקפידים אותו באמת הרבה הרבה יותר מידי.

באמת שיש שחקנים הרבה יותר גרועים ממנו, כשחקן לרוטציה הוא אחלה שחקן.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:אמנם גל הראל לא גדול השחקנים שהיו פה אך אני חושב שמקפידים אותו באמת הרבה הרבה יותר מידי.

באמת שיש שחקנים הרבה יותר גרועים ממנו, כשחקן לרוטציה הוא אחלה שחקן.
האמת שעכשיו זה כבר לא משנה מה התרומה המקצועית שלו. אם רוצים לקדם את החזון שלנו שנהיה קהל אחר וקבוצה מגובשת שסך הכל שלה גדול מסכום חלקיה אז הרוב השפוי חייב לתמוך בגל וגם השחקנים בראשות הקפטין. בדיוק כמו שבניון עושה בחיפה עם טוואטחה והקהל של מכבי בראדי.
אם שחקן יורד בוכה בגלל קהל שבאמת לא חסך ב"ברכות" (דווקא אני אוהב את זה שהוא לוקח ללב - זה מראה עד כמב אכפת לו) אז יש לנו פער שחייבים לסגור אותו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
האמת שעכשיו זה כבר לא משנה מה התרומה המקצועית שלו. אם רוצים לקדם את החזון שלנו שנהיה קהל אחר וקבוצה מגובשת שסך הכל שלה גדול מסכום חלקיה אז הרוב השפוי חייב לתמוך בגל וגם השחקנים בראשות הקפטין. בדיוק כמו שבניון עושה בחיפה עם טוואטחה והקהל של מכבי בראדי.
אם שחקן יורד בוכה בגלל קהל שבאמת לא חסך ב"ברכות" (דווקא אני אוהב את זה שהוא לוקח ללב - זה מראה עד כמב אכפת לו) אז יש לנו פער שחייבים לסגור אותו.

מסכים לחלוטין לרגע לא אמרתי שזה בסדר מה שעשו לגל, יותר מזה דווקא הוא מבין רבים אחרים בין האחרונים שזה מגיע להם ובעיניי זה לא מגיע לאף אחד.

אם יש מישהו שגל עושה זה להשאיר את כל הלב על המגרש גם אם זה לפעמים הולך קצת פחות טוב.

סתיו אלימלך היה גיבור של כ"כ הרבה כאן מבלי שיהיה לו אפילו מעט כישרון אלא נטו לב שהשאיר על המגרש ובעיניי דיי מזכיר את גל אראל רק שלצערו של גל הוא לא נולד בסורוקה וכרגע הוא הקורבן התורן של חלק מהקהל האינפנטיל שנשאר לנו.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אלדר כתב:
תשמע אחי יש לך זיכרון קצר
גל אראל בין המובילים בליגה בחילוצי כדור
אם הוא היה יודע גם התקפה הוא היה משחק בליגה בכירה יותר
מה לעשות שאין שחקן מושלם בארץ?
התקפה? קודם שידע לעשות הגנה.
אם הוא כלכך טוב בהגנה,למה אנחנו מחפשים בנרות גרזן?
כי גל אראל לא מתאים,שחקן חלש לא מבין על מה הדיבור בכלל שהוא שחקן לא רע.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

RoICah כתב: התקפה? קודם שידע לעשות הגנה.
אם הוא כלכך טוב בהגנה,למה אנחנו מחפשים בנרות גרזן?
כי גל אראל לא מתאים,שחקן חלש לא מבין על מה הדיבור בכלל שהוא שחקן לא רע.
למה מחפשים גרזן בנרות? כי יש לך שני קשרים רק?? גל אראל בתור שחקן הגנתי הוא טוב.

שלח תגובה