עדי זה בסדר, כבר מובן שמאז פתיחת האתר הזה לא ניתן להביע בו דעה- כי אם חלילה היא מנוגדת לאנשים פה- אתה מקבל התקפות אישיות בצרוף הודעות "אני בהחלט מסכים איתך..."
בואי ל HBS ותביני...
מסיבת עיתונאים לאחר המשחק
- נמרוד ברדה
- Title: קרייזי-רד
Re: מסיבת עיתונאים לאחר המשחק
ליעד אדום בנשמה:
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://up26.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/ncgzmju2mht2.jpg[/thumbnail]
ברשה אף אחד לא מונע מאף אחד להביעה דעה אבל זכותו שכל בנאדם גם להתנגד לדעה זו.נמרוד ברדה כתב:עדי זה בסדר, כבר מובן שמאז פתיחת האתר הזה לא ניתן להביע בו דעה- כי אם חלילה היא מנוגדת לאנשים פה- אתה מקבל התקפות אישיות בצרוף הודעות "אני בהחלט מסכים איתך..."
בואי ל HBS ותביני...
ואם אני מסכים עם דבר שנכתב ע"י מישהו זכותי גם לתמוך בו.
צר לי שאתה חושב ככה כי בסה"כ טוב שיש דעות מנוגדות בכדי שיהיו דיונים וויכוחים במובן החיובי.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
נמרוד, אני מאד מקווה שתקרא את ההודעה הזו. רק דע לך, שבטרם אני כותב אותה ניסיתי להתקשר אליך, ולאמר לך אשר על ליבי.
כאוהד שמזוהה עם הקרייזי רד, כחבר אישי וקרוב של דודו, וכאחד שמגיב בשני האתרים, קשה להאשים אותי בהעדפת אדם זה או אחר. שאל את דודו, והוא יוסיף שאני גם לא מכבסת מילים.
התגובה שלך היא פשוט פח אשפה. תגיד, האם מישהו חסם אותך? אז מה אם התנגחו בך. האם מישהו קילל אותך? האם באתר שיניב ודודו מפעילים אין התנצחויות (ניב-אורי, אופיר-ניר, ועוד)? אם אתה לא מסוגל להתמודד בויכוח (שלא יורד בד"כ לרמת דיון נמוכה), אז אל תגיב בשום אתר אינטרנט (לא הארץ ולא מקרמה). ויכוח בין פלוני לאלמוני בפורומים באינטרנט הוא דבר מקובל, ובלבד שלא מעורבות בו קללות או איומים. "בואי ל HBS" אלק. אני בא לשני האתרים ואומר את אשר על ליבי ענינית.
תתבגר ותחכים ידידי.
כאוהד שמזוהה עם הקרייזי רד, כחבר אישי וקרוב של דודו, וכאחד שמגיב בשני האתרים, קשה להאשים אותי בהעדפת אדם זה או אחר. שאל את דודו, והוא יוסיף שאני גם לא מכבסת מילים.
התגובה שלך היא פשוט פח אשפה. תגיד, האם מישהו חסם אותך? אז מה אם התנגחו בך. האם מישהו קילל אותך? האם באתר שיניב ודודו מפעילים אין התנצחויות (ניב-אורי, אופיר-ניר, ועוד)? אם אתה לא מסוגל להתמודד בויכוח (שלא יורד בד"כ לרמת דיון נמוכה), אז אל תגיב בשום אתר אינטרנט (לא הארץ ולא מקרמה). ויכוח בין פלוני לאלמוני בפורומים באינטרנט הוא דבר מקובל, ובלבד שלא מעורבות בו קללות או איומים. "בואי ל HBS" אלק. אני בא לשני האתרים ואומר את אשר על ליבי ענינית.
תתבגר ותחכים ידידי.
ענינית נמרוד, מסיבת העיתונאים היא בידור נטו.
דיבר לעיניין ,
דייג הזה חופר שיתן לדבר .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
חבל רק שאותו דייג שמתיימר להיות מבקר הקבוצה ולא מפסיק לעקוץ את המאמן בכל כתבה שלו, לא עשה את אותו הדבר כשההוא מהאולמות היה הבוס.רווית (: כתב:דיבר לעיניין ,
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
אהבתי איך שהוא אמר לו "מה כבר יש לך, 250 מילה לכתוב?" חחחחח
היו עוד וויכוחים שצונזרו, פשוט תת רמה מה שהלך שם.
היו עוד וויכוחים שצונזרו, פשוט תת רמה מה שהלך שם.