הקישור האחורי שלנו מאוד חלש! הראל וגורדנה איטיים ולא אגרסיבים.. איך לא הביאו לפני הכל קשר אחורי איך??
בנוסף חסר חלוץ! כמה פעמים אפשר להגיד את זה!!
ואג'ידה,מה עובר עליו?? איך לא הבאנו שוער צעיר (אריאל הרוש)?
שמעו אנחנו חלשים..
האמצע שלנו חלש
Re: האמצע שלנו חלש
לצערי לא הגעתי למשחק ואני לא יכול לראות את השידור(עבודה)..לא יודע איך אנחנו נראים אבל 2-0 כל כך מהיר במשחק הראשון בוסרמיל לא נשמע מעודד במיוחד.
לגבי מה שכתבת על הרוש - השוער הזה עושה פי 2 טעויות מאג'ידה. אז מוזר שאתה מביא דווקא את השוער הלא יציב הזה.
שורה תחתונה אג'ידה לא מושלם ועדיין הוא אולי השוער הטוב בליגה.
כבר לפני שהתחלנו לשחק אמרתי שאנחנו חייבים 2 קשרים וחלוץ נוסף בעקבות העזיבה של פלט. בלי קשר איכותי וחלוץ איכותי נוסף אני לא רואה אותנו משיגים אפילו את המקום השני מהעונה שעברה.
לגבי מה שכתבת על הרוש - השוער הזה עושה פי 2 טעויות מאג'ידה. אז מוזר שאתה מביא דווקא את השוער הלא יציב הזה.
שורה תחתונה אג'ידה לא מושלם ועדיין הוא אולי השוער הטוב בליגה.
כבר לפני שהתחלנו לשחק אמרתי שאנחנו חייבים 2 קשרים וחלוץ נוסף בעקבות העזיבה של פלט. בלי קשר איכותי וחלוץ איכותי נוסף אני לא רואה אותנו משיגים אפילו את המקום השני מהעונה שעברה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אמרתי כבר כל הקיץ שחסרים לנו שני קשרי אמצע וחלוץ! אבל כל אחד פה חושב שרועי גורדנה הוא מינימום מסי של הקישור האחורי וטוב גל אראל יש עליו קונצנזוס שלילי ואני אומר צריך להביא גם קשר 50-50 דחוף! וכמובן קשר אחורי וחלוץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה אלישע עשה בקיץ האחרון? פלט ברח לו מהעיינים! שיחרר את ז'ינו! ואת מי הביא במקומם?
היה לאלישע את כל הזמן להביא את אותם עמדות!! עכשיו שבועיים לפני פתיחת הליגה ואין לנו את אותם שחקנים
העיקר מליקסון ארבייטמן,בשביל לפוצץ את התקשורת בשמות,אבל בתכלס? אין כלום!
היה לאלישע את כל הזמן להביא את אותם עמדות!! עכשיו שבועיים לפני פתיחת הליגה ואין לנו את אותם שחקנים
העיקר מליקסון ארבייטמן,בשביל לפוצץ את התקשורת בשמות,אבל בתכלס? אין כלום!
אני בדרך כלל לא מסיק מסקנות מ 3 משחקים,
אבל בואו נגיד תאמת, אולי באמת כולם צודקים שאלישע זה בלוף ורק אני הטמבל שאמרתי שהם טועים ?
אולי הם ראו מה שאני לא ראיתי...
לא יכולתי להגיע לצערי אבל בואו נגיד שאני שמח שלא ראיתי תמשחק הזה בLIVE.
אבל בואו נגיד תאמת, אולי באמת כולם צודקים שאלישע זה בלוף ורק אני הטמבל שאמרתי שהם טועים ?
אולי הם ראו מה שאני לא ראיתי...
לא יכולתי להגיע לצערי אבל בואו נגיד שאני שמח שלא ראיתי תמשחק הזה בLIVE.

גם הכושר של השחקנים על הפנים, שחקן רץ 4 דקות על הדשא - והוא מת
מה זה הקבוצה הזו בקיצור מה זה המאמן הכושר הזה ?!
מליקסון בליפון,איפה התאכלס בקבוצה אבל?! נשבר הזין כבר מהקבוצה הזו
מה זה הקבוצה הזו בקיצור מה זה המאמן הכושר הזה ?!
מליקסון בליפון,איפה התאכלס בקבוצה אבל?! נשבר הזין כבר מהקבוצה הזו
תמשיכו לבכות על גביע הטוטו.
לפעמים אני תוהה למה אני בפורום הזה כשאני רואה מספיק טמטום מהפייסבוק...
בכל מקרה דור מלול היה מעולה לדעתי והכי טוב על המגרש, גם בTV זה נראה ככה?
6000 צופים באדום עשו מחאה מדהימה, ויצאו מהאצטדיון,הפועלעולה כתב:תמשיכו לבכות על גביע הטוטו.
6000 אוהדים " בכו " על משחק מזעזע, בלי מחויבות בלי כבוד לסמל.
מותר ואפשר להפסיד, אבל להציג יכולת כזאת מזעזעת? כבר משחק שלישי, ושום תירוץ על פאקינג חמאס או טילים לא מעניין,
50 מליון תקציב צריך לתת הרבה יותר מתיקו 0-0 ו3-0 בבית, מצטער מאוד...
גם לאוהדי " ההצלחות " ( איפה ההצלחות בידיוק במשך 37 שנה תזכיר לי ? ) מותר להגיד מה שיש להם בלב.

גם אני יצאתי מוקדם כי המשחק היה מזעזע. אבל מספיק לצלוב כאילו אנחנו בפברואר ואנחנו מועמדים לירידה. גם שנה שעברה הפסדנו לנתניה בטרום-עונה, זה השפיע על משהו/מישהו? סתם היסטריה של לא יודע מה. גם אני התאזבתי כשהקבוצה שיחקה על כדורים חופשיים של בוזגלו כי הם לא יודעים משהו אחר וגם אני התעצבנתי על השטויות של אג'ידה, אבל להתחיל להסיק מסקנות מעכשיו זה דבילי. ק"ש עד כה לא ניצחו והפסידו היום 3-1 להפועל חיפה, אתה באמת חושב שזה מה שיהיה בליגה? תנוחו, תרגעו, שתו מים קרים. אתם סתם מבזבזים אנרגיה לחינם.maor20094 כתב: 6000 צופים באדום עשו מחאה מדהימה, ויצאו מהאצטדיון,
6000 אוהדים " בכו " על משחק מזעזע, בלי מחויבות בלי כבוד לסמל.
מותר ואפשר להפסיד, אבל להציג יכולת כזאת מזעזעת? כבר משחק שלישי, ושום תירוץ על פאקינג חמאס או טילים לא מעניין,
50 מליון תקציב צריך לתת הרבה יותר מתיקו 0-0 ו3-0 בבית, מצטער מאוד...
גם לאוהדי " ההצלחות " ( איפה ההצלחות בידיוק במשך 37 שנה תזכיר לי ? ) מותר להגיד מה שיש להם בלב.
גם שיטת המשחק תהיה חייבת לעבור שינוי
כמו שציינו אין כבר את פלט שאפשר להעיף כדורים ארוכים אליו במשחק מעבר
כמו שציינו אין כבר את פלט שאפשר להעיף כדורים ארוכים אליו במשחק מעבר
- The red one
אני חושב שאתה שאנן מדיי. נכון שזאת לא הליגה, אבל בליגה אתה תעלה נגד בית"ר ככל הנראה עם אותו הרכב + אברטיימן בחוד. מניח שמליקסון לא יהיה כשיר. ומה שראינו היום יהיה גם עוד שבהועיים. ז מה עשית בזה?הפועלעולה כתב: גם אני יצאתי מוקדם כי המשחק היה מזעזע. אבל מספיק לצלוב כאילו אנחנו בפברואר ואנחנו מועמדים לירידה. גם שנה שעברה הפסדנו לנתניה בטרום-עונה, זה השפיע על משהו/מישהו? סתם היסטריה של לא יודע מה. גם אני התאזבתי כשהקבוצה שיחקה על כדורים חופשיים של בוזגלו כי הם לא יודעים משהו אחר וגם אני התעצבנתי על השטויות של אג'ידה, אבל להתחיל להסיק מסקנות מעכשיו זה דבילי. ק"ש עד כה לא ניצחו והפסידו היום 3-1 להפועל חיפה, אתה באמת חושב שזה מה שיהיה בליגה? תנוחו, תרגעו, שתו מים קרים. אתם סתם מבזבזים אנרגיה לחינם.
אפשר להגיד שזה רק גביע הטוטו, ולשכוח שהיו לנו 2 משחקים באירופה שנראינו בדיוק ככה.
יש כאן בעיה בעמדת המאמן, יש כאן בעיה בבחירת השחקנים. לבוא ולצלוב כמו שלומי12 וחבריו זה מוגזם אין ספק, אבל ביקורת חייבת ליות מועברת כי אם האוהדים פה שאננים "שתו מים תירגעו זה רק גביע הטוטו" אז גם השחקנים ירגישו ככה בטעות, וזה יהיה בעוכרינו.