היום אני התביישתי להיות אוהד הפועל באר שבע , קללות מזעזעות לעבר ברדה , קללות לעבר בוזגלו , לאופיר , לאגידה , לאלישע כמובן , למי לא בעצם , שלא נדבר על הנהירה ההמונית לכיון היציאה 15 דקות לפני הזמן.
זה המשיך לפה , וכמובן לפייסבוק ששמה כל דביל יכול להביע "דעה" עלק , ורק להוסיף שמן למדורה. לפני שאנחנו רוצים להפוך לקבוצה גדולה , אנחנו צריכים קהל תומך , והיום קיבלנו הוכחה שיש לנו קהל פח.
"אוהדים" יקרים.
Re: "אוהדים" יקרים.
זה ידוע שאוהדים אמיתיים יש לנו מעט מאוד. מי שמקלל שחקן או מאמן מבחינתי הוא בבון ובטח לא אוהד.
- The red one
משער 5 לא שמעתי קללות נרחבות לעבר השחקנים, כמובן היה את ההוא ואת הזה (ואת הנאחס הזה במחצית השנייה שעשה בכוונה עם הדגל שההתקפה הגיעה לצד הנגדי של המגרש, חבל שלא חטף מכות) שקיללו אבל לא היו צעקות "אלישע לוי בן זונה" וכאלה שכל כך מוכרות לנו.
אל תתרגש מכל אחד שצועק. ברגע שזה כבר הופך לנחלת הכלל, ואנחנו מכירים היטב שזה קורה, אז זו כבר תהיה בעיה.
ואגב גיא, יש לנו קהל פח, וכולם יודעים את זה. טוב 'פח' זאת מילה מוגזמת, אבל הגרעין האמיתי של האוהדים לא עובר את ה2000 איש ואנחנו רחוקים בפרמטר הזה מלהיות מועדון גדול בישראל.
אל תתרגש מכל אחד שצועק. ברגע שזה כבר הופך לנחלת הכלל, ואנחנו מכירים היטב שזה קורה, אז זו כבר תהיה בעיה.
ואגב גיא, יש לנו קהל פח, וכולם יודעים את זה. טוב 'פח' זאת מילה מוגזמת, אבל הגרעין האמיתי של האוהדים לא עובר את ה2000 איש ואנחנו רחוקים בפרמטר הזה מלהיות מועדון גדול בישראל.
האמת, למרות המשחק הגרוע ואני עדין, לא היו כאילו קללות ובלאגן, ועוד ישבתי ב2, אז אני לא יודע מה שמעתם ומאיפוא.
חוץ מזה הבריחה של הקהל הייתה במקום, ואתה יודע שאני מהמתונים, זאת הייתה המחאה הטובה ביותר על היכולת העלובה שהציגו השחקנים.
חוץ מזה הבריחה של הקהל הייתה במקום, ואתה יודע שאני מהמתונים, זאת הייתה המחאה הטובה ביותר על היכולת העלובה שהציגו השחקנים.
- ForeverRed
לצערי (או לשמחתי) לא יכולתי להגיע למשחק היום. הצלחתי לצפות רק במחצית הראשונה.
בדר"כ אני נגד מחאות קהל, אבל הפעם אני חושב שזה היה במקום. כבר תקופה ארוכה (מאז ספליט) שאנחנו רואים חבורה
של שחקנים מפונקים, שמתוך זלזול או חוסר יכולת להתמודד עם הסיטואציה פשוט משחקים בהליכה. מותר להפסיד, אבל אסור
להיראות כל כך נרפה וחסר חשק, בטח במשחק ראשון מול הקהל הביתי. כמו שאנחנו יודעים לחבק לאחר ניצחונות, אנחנו צריכים
גם לדעת לנער את השחקנים לאחר תצוגות נפל כמו שראינו היום, כמובן תוך הימנעות מירידה לפסים מוגזמים. למזלנו יש עוד זמן
לתקן, מקווה שיתעוררו.
בדר"כ אני נגד מחאות קהל, אבל הפעם אני חושב שזה היה במקום. כבר תקופה ארוכה (מאז ספליט) שאנחנו רואים חבורה
של שחקנים מפונקים, שמתוך זלזול או חוסר יכולת להתמודד עם הסיטואציה פשוט משחקים בהליכה. מותר להפסיד, אבל אסור
להיראות כל כך נרפה וחסר חשק, בטח במשחק ראשון מול הקהל הביתי. כמו שאנחנו יודעים לחבק לאחר ניצחונות, אנחנו צריכים
גם לדעת לנער את השחקנים לאחר תצוגות נפל כמו שראינו היום, כמובן תוך הימנעות מירידה לפסים מוגזמים. למזלנו יש עוד זמן
לתקן, מקווה שיתעוררו.
דווקא לשמחתי מחאו כפיים לברדה. תמיד יש את האפסים האלה שאחרי כל איבוד כדור של שחקן (לא משנה מי, גם אם זה יהיה רונאלדו) הם יצעקו שהוא אידיוט בן זונה, אבל שוב פעם, אין מה לייחס להם, לאנשי שער 2 או לאהבלים מהפייסבוק יחס. הם מיעוט ולא האנשים שהקבוצה משחקת בשבילם.